Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Recent heb ik een bestelling geplaatst bij Floorpassion voor een tapijt dat als voorradig op de website werd aangeboden. Ik kon zelf een leveringsdag kiezen, wat ik ook gedaan heb. Hiervoor nam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service, we hadden een rond kleed van 3 meter doorsnede besteld en hij paste uiteindelijk niet zo mooi in onze woonkamer als de zon erop scheen. Was geen probleem om hem terug te sturen. Inmiddels... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een prachtig hoogpolig kleed gekocht bij dit bedrijf.er zouden in het begin wat draadjes uit kunnen komen, oké dan weten we dat. Na anderhalf jaar toch maar contact opgenomen en na het insturen van... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste floorpassion, ik heb in totaal 4 kleden bij jullie gekocht en heel tevreden mee. Hieronder lees ik hoe jullie een klant onderhoudsadvies hebben gegeven zouden jullie mij dat ook even willen gev... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. Fabricante de carpetes
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Loja de tapetes

Bij Floorpassion ontdekken klanten een rijke diversiteit aan vloerkleden, perfect afgestemd op elk interieur en ieders smaak. Van landelijke tot klassieke, moderne tot industriële vloerkleden, hoogpolig of laagpolig, in diverse vormen: rechthoekig, vierkant, rond of organisch. Wij omarmen ons breed assortiment! Onze collectie omvat niet alleen standaardmaten direct uit voorraad leverbaar, maar ook op maat gemaakte vloerkleden. Hierbij bieden wij de vrijheid om specifieke afmetingen te kiezen, evenals uitzonderlijke afwerkingen.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

223 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Super Service van Floorpassion

Super handig en mooi je vraagt eerst de samples aan en wel gratis. Keuze mailen en hup je kleed is zo thuis super blij mee.
En dat allemaal door Fred van Leer die heeft ook kleden van Floor passion

13 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Absurde service en klantonvriendelijkheid!!

Absurde service en klantonvriendelijkheid!!!

Ik heb bij Floorpassion twee dure kleden besteld. Het hele traject was vanaf het begin al een drama: verkeerde levertijden, beloftes niet nagekomen, uiteindelijk zelfs kleden die ineens “niet meer leverbaar” bleken terwijl mijn hele interieur daar al op was afgestemd.

Toen ik één kleed wilde retourneren (omdat het door hun fout niet meer matchte), begon de ellende pas echt. Ik heb het kleed netjes opgerold, goed dichtgetapet en in perfecte staat aan hun vervoerder meegegeven. Het enige dat bij aankomst “vervuild” was, was het label (!) aan de onderzijde. Het kleed zelf was volledig schoon en zonder enige schade. Dat dit tijdens transport in hún bus is gebeurd, schuiven ze nu schaamteloos op mij af.

Uit coulance heb ik aangeboden eventuele reinigingskosten te vergoeden, maar Floorpassion blijft stug eisen dat ik het volledige bedrag moet betalen. Belachelijk, onredelijk en juridisch totaal onhoudbaar.

Hun service is onprofessioneel, klantonvriendelijk en respectloos. Ik ben furieus over hoe ze met klanten omgaan en wil iedereen waarschuwen: koop hier niet. Er zijn genoeg andere bedrijven die wél netjes en eerlijk met klanten omgaan.

19 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Mooie producten, fijn bedrijf

Hele mooie producten, duidelijke communicatie, makkelijke website. Ik gaf aan dat ik op vakantie was ten tijde van de levering die werd aangegeven en of het drie dagen later mocht en dit werd gewoon gedaan.

13 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Wacht al wat weken op mijn levering

Wacht al wat weken op mijn levering. Zou uiterlijk begin augustus geleverd worden. We wachten het af......
Levertijd wordt met enkele weken verlengd. Nu eind augustus en nog steeds geen kleed........weer afwachten dus. Het is nu 7 september. Kreeg een bericht dat het kleed is vertraagd naar half september wegens productieproblemen. Weer afwachten dus. Kleed uiteindelijk geleverd op 1 oktober. Ca. 10 weken vertraagd terwijl op website stond dat het op voorraad was. Kleed is verder ok zoals op de foto website. Maar zal niet heel snel opnieuw iets bij deze leverancier kopen.

12 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Mooi kleed, beetje dun

Snel geleverd. Het kleed was precies als op de foto’s. De dikte was een stuk minder dan we hadden verwacht maar met ondertapijt goed te doen. Jammer dat niet meteen aanbevolen werd. Door zon onderkleed blijft het tapijt beter liggen anders stropt ie een beetje op

12 de julho de 2025

PERFECT

Dolgelukkig met mijn nieuwe Reef 15 tapijt! Dankzij de 2 keer verstuurde staaltjes kon ik de perfecte kleur kiezen. Alles was TOP! Communicatie, afmetingen, kwaliteit,snelle levering, hulpzaam leverancier, alles was perfect! BRAVO et bedankt, FLOORPASSION!

7 de julho de 2025
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Levering zaterdag 5 juli jl.

Belangrijk voor mij was, dat Floorpassion de keuze had alles op maat te kunnen leveren. Nadat de levering niet op tijd kwam werd er direct gereageerd op mijn klacht,
Helaas de vervoerder heeft mij geen tijd van aflevering doorgegeven. Misschien een verbeter puntje. Ook een keuze kunnen maken in de afleverdag en tijd.

11 de junho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.