Flow Wellness Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Laatst een onderdeel van mijn jacuzzi kapot kon hem meteen bij Martijn ophalen en hoefde zelfs niet een s te betalen. En als je hem wel nodig hebt komt hij de jacuzzi meteen maken dat terwijl ik hem... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Flow Wellness uit Kraggenburg is een zeer betrouwbaar bedrijf. Vanaf het eerste contact voelde het professioneel en prettig. Ze luisteren goed naar je wensen. De communicatie is duidelijk e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden een probleem met de opwarming. Onze vraag werd binnen een dag beantwoord met een vraag om enkele foto's te sturen van onderdelen. Vervolgens kregen we binnen twee werken antwoord en een inst... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de recreação

Bij Flow Wellness bieden wij u een ruim aanbod in de verhuur, lease en verkoop van spa's. Ook voor onderhoud en onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

83 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Denkt mee met de klant, en weet waar die over praat

Gisteren contact opgenomen met dit bedrijf en ik had gelijk een goede technische man aan de telefoon.
Ik had wat onderdelen nodig en als je Google invoert dan kom je eerst uit bij bedrijven als rhodos en de Fonteyn, dus deze 2 had ik ook als eerste gebeld.
Maar na dat ik mijn vraag had gesteld over afdichtings rubbers bij mijn heater kreeg ik bij beide partijen te horen dat die niet los verkrijgbaar waren, wel kon ik bij 1 van de 2 een complete heater set aanbieden. ( flink prijzig ook ).
Toen ik bij martijn uitkwam van flow wellnes was zijn antwoord, ik weet precies wat je bedoelt en ik heb genoeg rubbers op voorraad, kom hier maar heen.
Kijk!!! En dat is nou de service en het technische verstand die een wat kleinere onderneming heeft, en waar ik als klant blij van wordt.
Nogmaals bedankt flow wellnes, ik heb je nummer opgeslagen voor als ik in de toekomst weer eens wat nodig heb.
Top service.
Mvg Johan

15 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Sauna gehuurd, dat is heel goed bevallen

Sauna gehuurd die op krachtstroom werkt. De sauna is op de afgesproken tijd gebracht en heeft ons veel plezier gebracht, heerlijk relaxed en lekker warm! Ideaal ding. Wij gaan deze vaker huren!

29 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hottub van Barrel Sauna uit Waardenburg…

Hottub van Barrel Sauna uit Waardenburg gekocht, blower was defect.....gaven niet thuis bij een service vraag. Na zoeken bij bij Flow Wellness terecht gekomen. Ondanks rugklachten kwam Martijn toch snel langs, samen het probleem geanalyseerd en opgelost. Erg blij met service van Flow Wellness.

14 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Martijn, je bent echt een vakman. thanks!

Wij hebben Martijn van Flow Wellness inschakelt om onze aangekochte Jacuzzi te vervoeren.
Martijn geeft direct een geruststellend gevoel bij een voor ons niet alledaagse klus.
voordat ik het wist stond de jacuzzi al op de aanhang wagen en waren we onderweg deze bij ons thuis te installeren.
ondanks dat de jacuzzi niet bij Flow Wellness is aangekocht heeft hij nadat hij vakkundig geïnstalleerd was, alle adviezen gegeven omtrent de Jacuzzi.
Martijn, je bent echt een vakman.
thanks!

25 de abril de 2023

Nieuwe jacuzzi

Wij zijn heel tevreden over Martijn (echt een vakman) en over het plaatsen van onze nieuwe jacuzzi. (Hanscraft spa HC1) Met vragen kun je altijd bij Martijn terecht. Ook zijn we van te voren heel goed geïnformeerd.
We hebben hem nu 2 dagen in gebruik en vinden het helemaal fantastisch.
Echt een aanrader!!

1 de novembro de 2022

De derde spa

Onze tweede spa ,van een andere leverancier, vertoonde na 9 jaar lekkage. Via de website contact met Martijn gehad en hij kon zeer snel het door ons uitgezochte model leveren. We hadden na het gesprek gelijk een goed gevoel bij Flow Wellness. Martijn is terzake kundig, plaatste de spa keurig in de tuin met al zijn handige apparatuur en sloot alles vakkundig aan. Dankjewel wel Martijn, we hebben er al heerlijk in gezeten en genoten. We gaan jou zeker aan anderen aanbevelen.

12 de julho de 2022

Martijn is een topper

Martijn is een topper. Afspraken worden nagekomen; ook als het zonder zijn toedoen (!) tegenzit… Als blijkt dat het met door ons geregelde autolaadkraan niet gaat lukken, regelt Martijn in een split-second een telescoopkraan die het wel kan… Dank Martijn ! We zijn blij met je…

9 de julho de 2022

Super service bij aanschaf Spa

We hebben bij Martijn een gebruikte spa gekocht. Na een bericht wordt snel gereageerd en was een afspraak zo geregeld. Na bekijken van de spa kwamen we tot uitstekende afspraken. Op vrij korte termijn kon er geleverd worden. Installatie ging eenvoudig en accuraat. Na levering hadden we nog een vraag en die werd vakkundig beantwoord. Martijn bedankt en tot een volgende keer.

30 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Niet over nadenken maar altijd doen!

Na een vervelende ervaring met de vorige onderhoudspartij direct contact gezocht met Flow Wellness. Super service want de volgende avond stonden ze op de stoep. Direct alle materialen bij zich voor alle reparaties. Geweldig!

31 de março de 2022

Nieuwe jacuzzi gekocht…

Onlangs een Hanscraft jacuzzi gekocht bij Flow Wellness (Martijn). eerste gesprekken waren eind vorig jaar. Goede uitleg gekregen en eerlijke antwoorden op onze vragen. Niet alleen verkopen is voor Martijn belangrijk maar ook tevreden klanten. Duidelijke afspraken over en weer hebben geleid tot deze aanschaf.

29 de março de 2022

TOPPER!!

Na 12 jaar intensief gebruik was onze spa aan vervanging toe. Deze is toentertijd gekocht bij een bekend bedrijf in Uddel. De spa was goed maar de service was zeer slecht. Daarom nu op zoek gegaan naar een andere leverancier voor een nieuwe spa. Via het internet bij Flow Wellness van Martijn terecht gekomen. Martijn is in september '21 langsgekomen voor advies. Dat heeft geleid tot de aanschaf van een OKA 5 Almandine spa van Hanscraft. Eind september besteld en volgens afspraak in december '21 voor de feestdagen geleverd en geïnstalleerd. De oude spa is netjes meegenomen door Martijn. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop dit alles is verlopen. Martijn is open, eerlijk, betrouwbaar en is niet alleen geïnteresseerd in het verkopen van spa's maar ook in het tevreden houden van zijn klanten nadat de spa is aangeschaft. Wij hebben inmiddels alweer vele uren in onze spa kunnen genieten en zijn zeer tevreden.

28 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Was alles maar zo makkelijk

Heel erg blij met onze jacuzzi!

Supersnel geleverd, mooi product en mooie opvolging van de afspraken.

Goede service en het neerzetten van de jacuzzi was een fluitje van een cent. Goed materieel waar over nagedacht is, waardoor de klus zoals het plaatsen eenvoudig maar prima is te doen.

27 de janeiro de 2022

Top service!!

Tijdens extreme regen had onze spa waterschade opgelopen. Het bedrijf waar deze spa was aangeschaft was door capaciteitsproblemen niet in staat deze reparatie uit te voeren. Martijn kon ons gelukkig wel helpen. Perfecte reparatie en advies. Flow wellness heeft er een nieuwe klant bij. Thnx!!

26 de novembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige week werd onze jacuzzi bezorgd…

Vorige week werd onze jacuzzi bezorgd en geplaatst door Martijn.
Paar keer naar Martijn geappt omdat wij wat dingen tegen kwamen die wij zelf niet konden oplossen.
Martijn appte direct terug en hielp ons direct .Echt top!
Wij zijn blij dat wij onze jacuzzi bij Flow Wellness hebben gekocht. Echt een aanrader om daar je jacuzzi te kopen.
Onze kinderen/kleinkinderen zijn maar wat blij met onze jacuzzi. Hebben er allemaal al meerdere keren van genoten!

18 de novembro de 2021

Super!

Goede service, goede jacuzzi’s, goed personeel. Niets aan toe te voegen :).

18 de setembro de 2021

Aanrader: spa huren bij Flow Wellness

In Juni/Juli hebben een maand lang heerlijk genoten van een huur spa van Flow Wellness. Zeker een aanrader, wij gaan het weer doen. Topservice door Martijn, vakkundig en heel vriendelijk. Nog eens van harte bedankt!

11 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon top! Absolute aanrader.

Wij hadden een Spa gekocht van een particulier via Marktplaats. Erg blij met de aankoop alleen toen moesten we het vervoer regelen. Een Spa van ruim 2 meter bij ruim 2 meter en ook nog eens 92 cm hoog! Ook zonder water loodzwaar. Wij wilden de Spa ook nog eens bij ons op een werkelijk zeer lastige plek hebben! (Lees: een vrijwel onmogelijke plek) Bij wie in Nederland moet je dan zijn?
Moet je Martijn Bruinsma hebben van Flow Wellness! Via de website flowwellness kwamen in contact met hem. Martijn is zeer accuraat, niets gaat ondoordacht en daarbij is hij vriendelijk en absoluut erg vakbekwaam. Het op de voor ons gewenste plek neer zetten van onze jacuzzi deed hij zeer zorgvuldig en gewoon perfect. En dat in een hele hele lastige hoek. Hij had ook alles onder controle en dat is voor ons ook heel fijn zeker gezien het gewicht..
Daarnaast heeft hij ons verschillende adviezen gegeven, onder meer over het verversen van water en een lager energieverbruik door gebruik te maken van speciaal rubberen tegels. Dat advies hebben we direct opgevolgd omdat onze Spa anders op koude niet isolerende stoeptegels zou staan. De rubberen tegels had hij ook gelijk bij zich in de bus. Dat is toch goud?! Hij denkt ook verder mee dan alleen de vragen die je stelt. En dat is fijn omdat onze kennis nogal beperkt is voor wat betreft Spas.
Wij geven niet snel 5 sterren maar bij deze dienstverlening, bij deze service en advies en dat de Spa op de de door ons gewenste plek perfect is geplaatst en geïnstalleerd past, alles bij elkaar, de maximale score van 5 sterren. Top!! We bestellen nu ook direct alles wat we voor de Spa nodig hebben direct bij Flow Wellness. Absoluut een aanrader om met hem zaken te doen!!!

26 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met onze jacuzzi

Heel blij met onze jacuzzi, dankzij Martijns expertise en uitleg hebben we een goede keus kunnen maken. Het plaatsen van het bad is vakkundig gebeurd en we genieten er inmiddels elke dag van. Dank je wel Martijn!

19 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en heel blij met de nieuwe Spa!

Via Martijn van Flowwellness een tweedehands Spa Solace besteld. De Spa werd, volledig voorzien van onderhoudsbeurt, perfect op de bestemde locatie afgeleverd. Martijn heeft mij geholpen met de werking en kon er dus al snel van genieten. Ook in de nazorg nog hulp gehad bij vragen. Complimenten voor de service en bedankt voor de fijne Spa.

11 de maio de 2021