Laatst een onderdeel van mijn jacuzzi kapot kon hem meteen bij Martijn ophalen en hoefde zelfs niet een s te betalen. En als je hem wel nodig hebt komt hij de jacuzzi meteen maken dat terwijl ik hem... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Flow Wellness uit Kraggenburg is een zeer betrouwbaar bedrijf. Vanaf het eerste contact voelde het professioneel en prettig. Ze luisteren goed naar je wensen. De communicatie is duidelijk e... Ver mais
Jacuzzi verhuisd, service beurt en wat onderdelen opgestuurd en zelf vervangen. Goede sevice en fijn geholpen door Martijn!
We hadden een probleem met de opwarming. Onze vraag werd binnen een dag beantwoord met een vraag om enkele foto's te sturen van onderdelen. Vervolgens kregen we binnen twee werken antwoord en een inst... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Flow Wellness bieden wij u een ruim aanbod in de verhuur, lease en verkoop van spa's. Ook voor onderhoud en onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar!
Informações de contacto
Zwartemeerweg 50, 8317 PC, Kraggenburg, Holanda
- 0612861896
- info@flowwellness.nl
- www.flowwellness.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Accuraat, vriendelijk en vakbekwaam
Martijn helpt accuraat, vriendelijk en is erg vakbekwaam. Het op z'n plek zetten van onze jacuzzi deed hij zeer zorgvuldig. Hij geeft nuttig advies en reageert snel op berichtjes. Zeer zeker aan te raden om met hem zaken te doen!!!
Heerlijk een maand lang genoten
Heerlijk een maand lang genoten. Topservice van Martijn. Stond snel op zijn plek. Het enige wat ik erg jammer vond, was dat hij na een maand weer weg moest.....
wij hebben in deze corona tijd een…
wij hebben in deze corona tijd een jacuzzi gehuurd voor langere periode voor de kinderen kleinkinderen en onszelf, je kunt nergens heen dus zorgde wij voor vermaak in de achtertuin, wat fijn dat dat kon bij Martijn nog steeds genieten wij vol op
Vandaag een nieuwe Jacuzzi ontvangen en…
Vandaag een nieuwe Jacuzzi ontvangen en geïnstalleerd door Martijn.
Vakkundige aardige rustige man.
We hebben er al in gezeten. Fantastisch
Onze jacuzzi weer zo goed als nieuw!
Onze jacuzzi van 10 jaar oud (aangeschaft bij een andere leverancier) werkte niet meer. In overleg met Martijn ervoor gekozen om een nieuw systeem van Balboa erin te laten plaatsen en het eea te vernieuwen. Met gemak is ie opgehaald en weer netjes terug geplaatst. Goede service! Hij is weer zo goed als nieuw en kan weer heel wat jaren mee :)
Aankoop gebruikte jacuzzi
Deze week een gebruikte Jacuzzi bij Flow Wellness gekocht. De jacuzzi werd keurig met een nieuwe filter en cover bij ons achter het huis geplaatst. We hebben de jacuzzi nu 3 dagen in gebruik en hij is geweldig.
Hartelijk dank Martijn!
Martijn heeft echt verstand van jacuzzi’s
Onze jacuzzi haperde. Terwijl eerder een ander het gebrek niet kon vinden, had Martijn het binnen een half uur gepiept. Snel en efficiënt. En terwijl anderen enorme wachttijden hanteerden, was hij er binnen een week. Bij een volgende storing zullen wij zeker weer bellen.
Snelle en professionele afhandeling.
Snelle en professionele afhandeling.
Zeer tevreden over de geleverde reparatie en uiterst vriendelijk.
Martijn Bruinsma van Flow Wellness
Martijn Bruinsma van Flow Wellness: reuze bedankt voor het verhuizen van onze spa. Zonder jou was dat zeker niet gelukt!
Flow Wellness is de absolute aanrader…
Flow Wellness is de absolute aanrader als het aankomt op het verhuizen van je bad en te herplaatsen! Zoals de velen die mij hier voorgingen, verdient Martijn ook van ons een schitterende review!!
Vanaf het eerste moment gaf hij ons het gevoel het volledig onder controle te hebben en ervoor te gaan zorgen dat alles op rolletjes zou gaan lopen. En dat heeft hij ook volledig waargemaakt! Super service, super advies en dat allemaal voor een hele schappelijke prijs!!
Vanaf nu is Flow Wellness voor ons dé plek waar we contact mee op zullen nemen als het aankomt op ons bad!!
Dank je wel Martijn!!
een 10 met een gouden griffel.
Ik ben normaal niet zo’n review schrijver. Echter kan ik er nu bijna niet omheen, de service die ik hier ervaren heb is echt geweldig! Martijn communiceert ten eerste erg snel en duidelijk. Voor mij als leek in “Spa land” toch wel erg prettig. Het leveren van de Spa ging snel, hij heeft alle benodigde attributen bij zich waardoor het verplaatsen erg makkelijk en bovenal professioneel verliep. Het aansluiten heeft hij ook goed gedaan. Zelfs op zaterdag avond nog even app contact gehad, waarbij mijn probleem direct werd verholpen. Ik ben blij dat ik een bedrijf heb gevonden die service verleent waar ik op hoopte. Snel, duidelijk en bovenal betrouwbaar!
Vandaag onze jacuzzi verhuisd naar ons…
Vandaag onze jacuzzi verhuisd naar ons nieuwe huis,ging super snel , Martijn heeft dit heel vakkundig gedaan met hulp van mijn man, staat op een Top plek! Aanrader Flow Welness bedankt !!
Super service
Super service. Heel blij met onze tweedehands jacuzzi. Binnen een uur geplaatst. Deskundig bedrijf, van ons krijgt Martijn een 10.
Uitstekende service
Uitstekende service, flexibel en krijgt de hottub op plekken waar wij het niet verwacht hadden. Heerlijk genoten van de hottub met vrienden en familie! Alles netjes volgens afspraak met Martijn!
Hottub gehuurd
Hottub gehuurd, super fijn bad! Uitstekende service doordat het bad op de plek van bestemming wordt geïnstalleerd met duidelijke uitleg erbij.
Heel tevreden over het huren van een…
Heel tevreden over het huren van een sauna bij Flow Wellness voor 4 dagen gebruik met een grote groep. Heerlijk warm, zelfs in januari! Fijne communicatie, goede prijs en goede service met bezorgen en ophalen. Ideaal!
Super snelle en goede service
Super snelle en goede service! Gebruikte Spa bij hem gekocht en zelf afgehaald. Helpt je met inladen, adviseren etc.
Nu genieten van de bubbels!
Top kerel!
Top service en hij weet waar hij mee bezig is. Iemand die echt klantgericht is! Aanrader.
Wij zijn 100% tevreden!!
Onze jacuzzi had kort sluiting, contact met Martijn opgenomen en meteen de volgende dag stond hij al bij ons op de stoep. KLASSE!
Gelukkig had hij snel ontdekt wat er mis was.
Martijn had alle onderdelen bij zich gelukkig en na 2 uur werkte de jacuzzi weer helemaal prima.
Wij zijn dus 100% tevreden!!
Eerst gehuurd en toen gekocht
Bij Flowwellness heb ik eerst een bad gehuurd en na een paar verlengingen ook een gebruikte jacuzzi gekocht. Martijn heeft veel modellen op voorraad. Hij adviseert goed over het verversen van water en een lager energieverbruik.