Jochem bedankt voor t meedenken! 2 tapijten snel ontvangen en in dezelfde batch nummers - top! Erg mooi deze ronde en rechthoekige Tabriz kleden!
Nu is mijn vloerkleed geleverd. Wel jammer van de lange wachttijd. En vooral de miscommunicatie, waarin werd gesuggereerd dat ik niet thuis geweest zou zijn om het pakket in ontvangst te kunnen nemen... Ver mais
Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Ver mais
Onlangs een kleed gekocht, maar na een week nog niets ontvangen. Dit lag overigens aan DHL, niet aan dit bedrijf. Bericht gestuurd en direct geld teruggestort gekregen terwijl zij verder onderzoek doe... Ver mais
Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.
Wijkermeerweg 68, 1948 NX, Beverwijk, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 56% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Heb een kleed besteld bij dit bedrijf . Het duurde langer voordat het er was .
Toen het eindelijk er was , heel blij de verpakking geopend en het is een totaal ander kleed dan besteld .
Stuur ik een mail met fotos van het kleed en wat ik heb besteld krijg ik melding dat hun mailbox vol zit . Het kleed is opzich prima maar ik wilde dat kleed wat ik besteld had (scandinavisch met cirkels) . Hoe gaan jullie dit oplossen? Zit niks bij voor formulier of wat dan ook ....

Resposta da Flycarpets
Heel tevreden over de aankoop. Heel mooi assortiment.

Resposta da Flycarpets
Donderdagavond een vloerkleed besteld zaterdag al binnen.
Precies zoals omschreven onwijs blij mee
Mooie kwaliteit!
‘s avonds besteld, dag nadien geleverd
Goede, scherpe prijs
Een mooi vloerkleed!
Bestelling geplaatst en de volgende dag netjes geleverd
TOP !
It's my first time buying from the website and I don't regret it. I'm so happy with my carpet. It's exactly like in the picture.
The quality is perfect
Thank you very much
Is een mooie kleed en snel gekregen.
We zijn er heel blij mee

Resposta da Flycarpets
Aan prijzing prima, goede webside
Duidelijke beschrijving
Wat je ziet zo krijg je het ook thuis
Zeer stevig verpakt.

Resposta da Flycarpets
Het is een prima bedrijf,vanaf het begin van de bestelling tot het afleveren van het tapijt.Ik zou zeggen ga zo door,mijn complimenten.

Resposta da Flycarpets
Goede service en snelle bezorging. Ik ben zeer tevreden met mijn vloerkleden.

Resposta da Flycarpets
mooie tapijten voor een zeer vriendelijke prijs .
de service / website is ook senior vriendelijk ingedeeld .
Bezorgtijd vind ik zeer acceptabel.

Resposta da Flycarpets
Bestelling van 17-06 is niet geleverd tot op heden (20-06-2026). Ook geen berichtgeving verder ontvangen!

Resposta da Flycarpets
De website was overzichtelijk en duidelijk.
Het vloerkleed werd keurig netje en op tijd afgeleverd.

Resposta da Flycarpets
Duidelijke website, super emailservice met updates verzending en tapijt voldoet aan verwachtingen!

Resposta da Flycarpets
bestelling weer netjes en op tijd geleverd. klantenservice snel en respectvol.

Resposta da Flycarpets
Ongelooflijk snel gehandeld, op zondag besteld, zelfde dag al verzendlabel aangemaakt, maandag verzonden, dinsdag binnen. Goed verpakt en kleed van goede kwaliteit.

Resposta da Flycarpets
Keurig volgens de aangegeven tijd geleverd.