Oceniam projekt ForexYesTrader jako perfekcyjny kurs pod każdym względem dlatego sama się zapisałam i jest to moja bardzo dobra decyzja życiowa.Bardzo się cieszę , że mogę zdobywać nie tylko cenną wie... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Uczestniczę w rynkach około trzydziestu lat. Po błądzeniu po omacku około trzech lat temu trafiłem na Michała i to wystarczyło aby zmienić całkowicie swoje podejście do tradingu z wyraźnym skutkiem dl... Ver mais
Jestem poczatkujacy, jest to moja nowa droga ktora wybralem. Na tym kursie pierwszy raz i jestem naprawde w szoku. Oczywiscie pozytywnym. Wspaniale zajecia i choc nigdy nie wierzylem ze dam rade. Ale... Ver mais
Duża dawka wiedzy, same konkrety, praktyka od pierwszych zajęć, wszystko wytłumaczone krok po kroku jak zacząć inwestować na rynku Forex, polecam tym początkującym jak i tym którzy już mają jakieś d... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Super, bardzo polecam. Profesjonalne podejście i spora dawka wiedzy:)
Polecam zajęcia
Polecam zajęcia, które prowadzone są zawsze z pełnym profesjonalizmem w bardzo ciekawy i przystępny sposób. Wyniosłam stąd wiedzę na temat rynku, wiele rzetelnych informacji, które próbuję wykorzystywać. Zachęcam do udziału w Webinarach i serdecznie pozdrawiam
Wszystko jasne i dobrze omówione
Polecam, trafiłem tu z innej platformy, co dla mnie ważne oprócz wiedzy i profesjonalizmu, to wzbudzanie zaufania od pierwszego kontaktu. Bardzo pozytywna energia.
Wszystko jasno i profesjonalnie…
Wszystko jasno i profesjonalnie wytłumaczone
kolejne bardzo fajne spotkanie na temat…
kolejne bardzo fajne spotkanie na temat rynku forex
Michał mówi w sposób bardzo prosty…
Michał mówi w sposób bardzo prosty ,przejrzysty ale jednocześnie bardzo profesjonalny
Polecam webinar
Polecam webinar. Dużo ciekawych informacji na temat giełdy, tradingu i inwestowania. Sporo można się nauczyć.
Zachęta
Polecam wszystkim chcącym poznać lub zacząć handlować na rynku Forex. Szerokie spektrum tematów, rzeczowe informacje przystępnie tłumaczone i przede wszystkim od samego początku praktyka.
dobrze prowadzone zajęcia w sposób…
dobrze prowadzone zajęcia w sposób interesujący. warto uczestniczyć
Konkretne informacje
Konkretne informacje, bez marketingowego lania wody. Polecam jeżeli poważnie myślisz o rozpoczęciu przygody z Forex!
pierwszy moj webinar z Michałem duzo…
pierwszy moj webinar z Michałem duzo info pozdrawiam
Trading
Witam polecam , jak najbardziej dla osob , które chcą zaczynać przygodę z trading.
Bardzo dobry webinar
Bardzo dobry webinar , super informacje ,Podziekowania dla Mike . Anna
Super polecam
Witam,polecam serdecznie dla osób które dopiero zaczynają swoją przygodę,na stronie można wiele się nauczyć ,Michał super tłumaczy ,również polecam wibinar . Pozdrawiam.
Super webinar najfajniejsze jest to że…
Super webinar najfajniejsze jest to że można się dowiedzieć gdzie bezpiecznie trejdowac
Fajny webinar
Mówi o faktach popartych faktami.
Mówi o faktach popartych faktami.
Aż trudno w to uwierzyć pomimo widzianych dokumentów.
TOMASZ
Świetnie podoba mi się wiedzą w pigułce na webinarze polecam
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.