Freubelshoponline Opiniões

TrustScore: 2 em 5

2,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

1 foutje in de postcode gemaakt (website heeft geen eenvoudige postcode-checker bij het invullen) maar ze hebben het pakket wel naar DHL doorgestuurd. Die zeggen niks te kunnen veranderen en dan 4,5 w... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Onbetrouwbaar, reageren niet op een foute bestelling. Je bent je geld kwijt. Ze zijn op geen enkele manier bereikbaar om een probleem aan te kaarten. Ze blokkeren me via allerlei KANALEN. Ik lees geli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs een bestelling gedaan,naar aanleiding van een bezoek aan de website. Alles netjes gepresenteerd en duidelijk. Zeer tevreden over het hele proces,van bestellen tot levering. Netjes als cadeau v... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Update, het is opgelost en onze vriendin heeft haar cadeautjes. Ik ga geen 5 sterren geven maar 3. De communicatie kan en moet vele malen beter! Bah wat een slecht bedrijf. 2 popjes besteld voor d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé
  2. Loja de roupas para bebé
  3. Loja de moda infantil

Informação fornecida por diversas fontes externas

Een origineel kraamcadeau met naam voor een jongen, meisje of de moeder? FreubelshopOnline: ✓Ruime keuze ✓Snelle levering ✓Lage verzendkosten

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

76 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Verkeerd bedrukte rugzak

Een schooltas besteld voor onze kleinste met haar naam op gedrukt.
In overeenstemming met de rugzak waar gele accenten in zijn verwerkt de naam in geel laten drukken.
De snelheid van levering is heel goed.
Maar de kleur van de opdruk is in Fluo-oranje.
Helemaal niet wat we willen.
Tot op heden nog geen enkele reactie of antwoord van freubelshop.
Opletten dus met bestellen. Loopt het fout dan ben je geklost.

11 de novembro de 2020

Slechte service

Voordat ik het product (kerstbal met naam) bestelde, heb ik eerst een mailtje gestuurd met een vraag. Hier kreeg ik binnen 1 minuut antwoord op. Daarna heb ik de kerstbal besteld en deze werd geleverd. Het figuurtje in de kerstbal zat helaas verkeerd om (dit kan ik zelf niet oplossen) Meerdere keren gemaild maar nooit meer antwoord gekregen.
Nu ik de reviews lees begrijp ik dat als het goed gaat dan heb je een leuk product en mazzel. Als er iets niet goed gaat dan hoor je nooit meer wat. Slechte service dus.

8 de novembro de 2020

Heel tevreden met trein

Heel erg tevreden over de houten trein met opdruk. De levering was op tijd, product ziet er goed uit en ik had zelfs nog een paar dagen na de bestelling een extra detail (lengte kindje) doorgegeven en die was gelijk meegenomen. Super! Enig nadeel is dat er nergens een telefoonnummer te vinden is, voor het gevoel van vertrouwen zou dat fijn zijn.

4 de novembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet geleverd, ook niets gehoord

Ik heb een gepersonaliseerd geboortekistje besteld, en na een week krijg ik netjes bericht dat het de volgende dag verstuurd zou worden. Vervolgens heb ik nooit meer wat gehoord. Meerdere mails verstuurd, maar ik krijg geen enkelen reactie. Inmiddels is het al bijna een maand geleden dat ik de bestelling geplaatst heb. Erg slechte service! Het ergste is nog dat het een speciaal cadeau voor de geboorte had moeten zijn, maar ik nog steeds niets heb kunnen geven.

22 de setembro de 2020

Onbeschoft!!

Leuk gepersonaliseerd cadeau besteld, maar een onderdeel was stuk. Gemaild en alles geprobeerd, maar nooit meer wat gehoord. Te laat deze recensies gelezen. Zo onbeschoft!!

7 de setembro de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

Slechte communicatie

Bah wat een slecht bedrijf. 2 popjes besteld voor de tweeling van een vriendin. Bestelling verwisseld met die van een andere. Kan gebeuren. Mail verkeer ging in het begin goed, daarna niets meer gehoord en geen kraamcadeau en of oplossing. Wat een slechte service. Helaas te laat trustpilot ervaringen gelezen.

1 de setembro de 2020

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Dachten een leuk cadeau te kopen voor kraambezoek, een gepersonaliseerde poppenwagen. Helaas is deze met schade bezorgd, kan gebeuren.

Vervolgens worstvergiftiging totaal niet op de mails gereageerd, bericht op website geplaatst, ook geen reactie.

We zitten nu met een dure, kapotte poppenwagen die we dus niet cadeau kunnen geven.

Eens maar nooit meer hier wat bestellen

27 de julho de 2020

Bedrog !!!!!!!

Bestelling betaald op 20 mei en tot heden artikelen niet ontvangen
Meerdere e mails gestuurd met bijlagen bewijs van betaling

Heb haar op Facebook opgezocht en Messenger een bericht achtergelaten heeft me dan gewoon geblokkeerd
Diseree spronck
Zaakvoerder

2 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze service, bestel hier nooit meer!

Heb eerder naar tevredenheid besteld bij de Freubelshop maar helaas was er nu iets fout gegaan met de bestickering. Het geboortegewicht klopte niet (ander getal dan doorgegeven). Kan gebeuren natuurlijk dus wat heen en weer gemaild en er zouden nieuwe stickers met juiste gewicht opgestuurd worden. Deze nooit ontvangen en na nog een keer vragen helaas ook nooit mogen ontvangen. Erg jammer dat een gepersonaliseerd kraamcadeau (namens collega's) niet klopt terwijl het zo makkelijk op te lossen was geweest! Voor mij nooit meer!!

12 de maio de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestel hier niet, erg slechte service

Erg slechte services. Producten lijken goed online, maar als er wat mis is dan zijn ze niet thuis.

Had iets besteld, komt nagenoeg al stuk aan. Berichtje gestuurd, geen reactie. Na een week is het product stuk, maar je hoort er niks meer van....jammer

9 de março de 2020

Geweldig!

Geweldig!! Gisteren een kraamcadeau besteld en nu al in huis. Ziet er super uit, bedankt :)

20 de fevereiro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Houten poppenhuis met naam ontvangen…

Houten poppenhuis met naam ontvangen als kado van een vriendin voor onze kleine. Hierbij zat echter niet t stickervel. Mijn vriendin heeft 4 X gemaild met deze klacht. Totaal geen antwoord en er is ook geen telefoonnummer bekent.
Zeer slechte service.
Deze melding ook gedaan via t gastenboek op de site zelf (wordt trouwens niet gepubliceerd maar er volgt wel een reactie) en toen wel het stickervel ontvangen.

20 de fevereiro de 2020

Kapot product geleverd

Geen contact mogelijk en een kapot product geleverd. Daarnaast is de bedrukking op een ander onderdeel aangebracht dan op de website is afgebeeld. Meermaals gemaild maar geen reactie. Hier bestel ik nooit weer!

17 de setembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Amateuristisch gepersonaliseerd cadeau en geen service

Wij hebben een knuffel laten borduren. Erg slechte kwaliteit. Het ziet er eigenlijk niet uit. Totaal niet professioneel te noemen. Telefonisch niet te bereiken en op mails wordt niet gereageerd. Ze willen blijkbaar niet meedenken over een passende oplossing als een klant ontevreden is. Ik raad iedereen aan hier niet te bestellen!

24 de junho de 2019

É esta a sua empresa?