dårligt tilberedt mad, som de tog dobbelt betaling for. Jeg bestilte spagetti cabonara. Spagettien var meget overkogt, der var flere store klumper af æg i sovsen der var skilt. Betalt via Hungry, men... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg er vild med det her pizzaria!!! Jeg bestilte en nummer 7 og min mand bestilte en nummer 91 og det smagte utrolig godt. Man kunne smage at råvarerne var virkelig friske og selve pizzabunden... Ver mais
Bestilte 3 forskellige slags pizzaer Fik 3 med en dårlig bund/brød Fyldet skinke osv var taget lige ud af en pålægspakke og lagt på med et par champignoner. Frosne pizzaer fra netto havde været 1... Ver mais
HOLD DA OP EN STOR SKUFFELSE. Vi bestilte 2 ×1/2 kylling med bagt kartoffel med creme fraiche. Samt en pizza-sandwich med skinke på Frederikssundvej. Vi fik 2 bakker med en 1/2 kylling slasket ne... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
La Vecchia gastronomia Italiana, Italien, Restaurant, Traditional Italiansk med, Troffel, LaVecchia, LaVecchia Italiana, cucina italiana, Pizzaria, mad, bord bestilling, Falkoner Allé 17, 2000 Frederiksberg, Italiensk køkken, forretter, supper, salater, kødretter, fiskeretter, dessert, pizza, oste, take away, Gastronomia Italiana, italienske kok, brændeopvarmede stenovne, H.C. Ãrstedsvej, Gammelkongevej, Ãsterbrogade, Frederiksundsvej, Jagtvej og Gothersgade
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Virum
Virum
Går på hjemmesiden for at bestille. Reklamerer med udbringning ved min. 180kr. Ringer for at bestille. Men ak. Kun ved at bestille i god tid og meget store bestillinger, bringes ud.
Verdens dårligste service!!!
Verdens dårligste service!!!
Jeg ringer for at bestille og siger i telefonen: "Jeg skal bede om en denne pizza som jeg kan se er på frokosttilbud". Dertil svares: Det er forstået men det tager 30 min..
Da jeg kommer ned for at hente og betale bliver den ikke slået ind til frokosttilbud og jeg spørg venligt om der er sket en fejl men han siger dertil at det skulle jeg have sagt i telefonen. Det siger jeg at jeg gjorde og han havde sagt det var fint, men nu kunne han ikke gøre noget ved det. Latterlig service og overdrevet stædighed af den tyrkiske gamle mand.
Her bliver du svinet til for deres egne fejl
Jeg kommer til tiden for at hente min bestilling for 700 kroner pizzaer. Ekspedienten siger at de er færdig om 5 minutter. 20 minutter senere siger han det samme igen. Efter 51 minutter får jeg så udleveret pizzaerne. Uden undskyldning eller kompensation. Jeg har nu talt med pizzeriaet i telefonen som siger et jeg lyver og man aldrig nogensinde venter mere end 15 minutter, og at hvis man har et problem så skal man komme tilbage med det samme. Husk det næste gang du har sulte børn og gæster - så kan du få lov at skuffe dem og samtidig blive kaldt en løgner.
Laaaang ekstra ventetid - ringe pizza
!!!Skovlunde!!!
Laaaang ekstra ventetid!(+15 min).
Flabet ung ansat!
En underbagt pizza.
En brændt pizza.
Bestilte uden rød peber - der var rød peber på!
Bestilte uden oliven - der var oliven på!
1 stjerne fordi 0 ikke er muligt!
Nægter refundering
Jeg ligger med næsten 40 i feber og valgte at bestille 4 pizzaer til mig selv og familien. Da pizzaerne ankom, var 4/4 pizzaer med forkert fyld. I stedet for italiensk salami, havde restauranten på Gl. Kongevej valgt at dekorere 3 ud af 4 pizzaer med chili chorizo pølse. Det havde jeg en kende svært ved at få i min 3-årige, må jeg indrømme. Den 4. pizza skulle være med bl.a. små bagte cherrytomater. Her havde restauranten blot smidt en håndfuld skiveskårene rå tomater oven på den varme pizza. Via. Wolt klagede jeg og modtog nedslående besked fra restauranten, der ikke ønskede at refundere så meget som 1 krone. De skrev dog, som bonusinfo til mig som kunde, at jeg næste gang, blot kunne skrive i kommentarfeltet, at jeg ønskede en mild pølse. Men deres menukort fortæller altså intet om dette. Jeg tror heller ikke, at det bliver en næste gang.
Gastronomia Italia i Skovlunde
Gastronomia Italia i Skovlunde er tilbage til tidligere tiders skønne pizza kvalitet. Herlig crust, super pæn anretning og dejlige kvalitets produkter.
En super dejlig oplevelse - jeg er snart tilbage igen!
Keep up the good work!
Arrogant og grim opførsel
Bestilte en nr.45 ud fra menukortet der på deres side kommer frem når man klikker på Frederikssundsvej 110.
En vegetar pastaret med pastaruller fyldt med spinat, ricotta, tomatsauce og ost.
Fik en helt anden ret med rejer og aubergine, der slet ikke fremgår fra menukortet.
Kontaktede dem med det samme vi kom hjem og han ignorerede 100% hvad jeg sagde og blev ved med bare at råbe højt i munden på mig. Han påstod jeg ikke havde kigget på det rigtige menukort.
Jeg ku’ ikke få er ord indført og han nægtede at fuldstændig at høre hvad jeg sagde fra start.
Vi bestiller aldrig der igen!!
Arrogant og hånlig opførsel
Selv om Gastronomia Virum kører med de bedste pizzaer jeg kender til pt havde jeg en rigtig dårlig oplevelse hos dem i aftes. Jeg tåler ikke gluten, så jeg får min pizza Margerita (89,- tror jeg) med glutenfri bund, hvilket koster 39,- ekstra. Desuden skal jeg have et væld af ekstra grønt og ost på min margarita, hvilket jeg gør ca 1 x pr mdr., lidt selvforkælelse kan man sige. Ekstra fyld koster mellem 12,- og 16,- så det kan hurtigt løbe op, det er som det er. Denne gang blev det alt i alt ca 200,- Har betalt online og skal bare hente. Ved ankomst hvor jeg står forrest i en fyldt butik, råbes det ud til alle medarbejdere hvor hele butikken er på medhør: “hoooold da op! Pizza til 200,-!” Hvorpå den lange seddel vises frem og alle medarbejdere griner og laver ansigter, som om det er det mest latterlige de nogensinde har set. En af de grinende spør så hvad jeg skal ha, jeg siger: “Ja det er så mig i står og griner af alle sammen, det er min pizza til 200,- men jeg har betalt!”. De to unge medhjælper-gymnasiepiger stirrer blot på mig, ingen reaktion. Jeg føler mig udskammet, latterliggjort og særligt foran en stor flok tilhørere… Jeg var på nippet til bare at gå, men den fornøjelse skulle de dog ikke få at grine af det også.
Jeg må sige Gastronomia Virum at jeg er opdraget med at betalende kunder behandles ordentligt! Uanset hvor dum, grim, fed, latterlig etc man ellers synes kunden er! Hvis I har behov for at grine af kunderne, så gør det i baglokalet eller når kunderne er gået! Prøv at se det som en feed forretning for jer selv i stedet! Jeg har sgu betalt 200,- for en pizza helt frivilligt! Jeg vil ikke oveni skulle grines af og latterliggøres foran andre! Det kræver en undskyldning dette her, tak!
HOLD DA OP EN STOR SKUFFELSE.
HOLD DA OP EN STOR SKUFFELSE.
Vi fik 2 bakker med en 1/2 kylling slasket ned i bakken samt en lille bagt kartoffel UDEN creme fraiche.
Pizzasandwichen var kold og ubagt. Skinkesskiverne var iskolde og osten var ikke smeltet. Mega trist og koldt måltid ☹️.
I øvrigt finder man kyllingeretten under SALAT 😃
DÅSETUN!!!
Købte friskbagte sandwich ifølge brochure … der var nærmest kastet en helt dåse tun ned i med væske ved, meget skuffende oplevelse! Smagte af jern. Føj det røg i skraldebøtten.
Bestilte 5 pizzaer hos gastronomia…
Bestilte 5 pizzaer hos gastronomia italiana
Københavnsvej 68
Bundene var tynde og tørre næsten intet fyld
og minium ost
En stor skuffelse, stedet kan ikke anbefales og jeg finder et andet sted.
gastronomia øresundsvej
Smagsløst mad til priser i den høje ende, kan ikke anbefale dem.
Før i tiden var de nogenlunde.
Men de sidste par gange, er jeg blevet skuffet.
Så farvel og tak.
Dårlig pizza og dårlig service
Købte pizza fra den ved Husum torv. Der skulle trøffelsauce på. Jeg betalte endda 17 kr for ekstra trøffel.
Det der kom på har aldrig set skyggen af trøffel, det smagte mest af alt af oliventapenade. Føj.
Jeg har skrevet til dem, men intet hørt.
Dårlig pizza og dårlig service.
Gastronomia køge
Valget faldt på gastronomia køge . Udelukkende fordi de mig bekendt kun er det eneste pizzaria i køge som laver glutenfri pizza . Jeg ringer op og "sidder" i køge i 8 min.( svarer fortæller mig at de har travlt men at jeg er nr 3 i kø). Hvorefter jeg vælger at lægge på og benytte mig af deres mulighed for at bestille via SMS. Venter et stykke tid på bekræftelse. Ingen svar . Min mand forsøger igen at ringe . Uden held .
Vælger at starte bilen og køre derhen.... for så at blive mødt af et : vi holder ferielukket skilt .....W.T.F
Ku i måske ha overvejet at informere om dette på jeres hjemmeside og muligvis også indtale en : vi har ferielukket besked på svareren . Så man ikke hænger i kø ...totalt til grin
Skuffende
Skuffende.
Bestilte fra Taastrup hvor jeg blot skulle have et hvidløgsbrød og en pepperoni pizza.
Hvad glædet mig fordi kvaliteten normalt er høj. Men ærligt det var ekstremt skuffende. Hvidløgsbrødet havde ikke angivet ingredienser og pizzaen skulle vare med paprika men fik med peberfrugt hvilket var præcis lige som i udlandet på paprika fronten men yderst skuffende når man bestiller fra en dansk portal og ikke kan tåle møjet. Så kunne pænt sagt mide det hele ud da jeg modtog det. 🫠
Bestiller 2 gang carbonarda pasta
Bestiller 2 gang carbonarda pasta
82 kr pr styk beder dem om husk nu at fylde den op
Og h ad finder man ud af når man kommer hjem
Halv fyldt
Jeg har lige været nede og hente en…
Jeg har lige været nede og hente en pizza sandwich på husum torv. Jeg spørger ham så efterfølgende om der er tomater i hvilket han svarer nej det er der ikke (jeg kan ikke tåle tomater) og det fortalte jeg ham dernede. Jeg åbner så og ser tomaterne i den, og brødet er ikke færdigbagt og det revet fra hinanden det brød.
Ingen kommunikation overhovedet, han havde slet ikke lysten til at servicere! Føj siger jeg bare. Der kommer jeg aldrig nogle sinde igen! og jeg kan love for jeg ikke kommer til at anbefale det sted til andre.
De bruger carry for at skjule gammelt kød {Skovlunde}
Jeg var forbi mit favorit pizzaria i skovlunde men får en pizza som ikke er den standart jeg kender! De valgte at bruge gammelt kød og krydrede det med carry for at man ikke kan smage eller lugte det. Jeg har aldrig fået carry krydret kød fra dem før så det er helt sikkert for at skjule noget ved kødet... Jeg ved dette da min familie har flere folk inde for mad branchen. Så som slagter,smørrebrøds jomfrue og kokke! Og de kender til denne praktisk måde at dække lugt og smag da det efter hånden bliver brugt mange steder! Da jeg sage til manden i gastronomi at det ikke er en god praksis at dække smagen med carry for at skjule gammelt kød, lod han som om han ikke forstod mig! Jeg kentog det og så gav ham mig bare et smørretsmil! Så jeg skriver dette da de er totalt ligeglad med deres kunder! Og at gøre dette sparre de så lidt men ødelægger gastronomia renommé som en helhed og ikke kun skovlunde afdelingen! Jeg håber folk vil gøre noget ved sådan en ringe måde at behandle deres kunder. Jeg har selv engang anbefalet dette pizzaria med 5 stjerner men det er ikke den samme kvalitet som de var den gang! Så hold jer væk chancen for mad forgiftning er stor når de bruger gammelt kød!
indtast rabatkoden nedenfor og få 20%…
indtast rabatkoden nedenfor og få 20% rabat
JAW20
Plat og snyd !
Ingen rabat
Iskold mad sur modtagelse dyrt calosone…
Iskold mad sur modtagelse dyrt calosone pizza 15 cm diameter Max uspiseligt kommer aldrig der mere
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.