Gastronomiaitaliana Opiniões

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

dårligt tilberedt mad, som de tog dobbelt betaling for. Jeg bestilte spagetti cabonara. Spagettien var meget overkogt, der var flere store klumper af æg i sovsen der var skilt. Betalt via Hungry, men... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er vild med det her pizzaria!!! Jeg bestilte en nummer 7 og min mand bestilte en nummer 91 og det smagte utrolig godt. Man kunne smage at råvarerne var virkelig friske og selve pizzabunden... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte 3 forskellige slags pizzaer Fik 3 med en dårlig bund/brød Fyldet skinke osv var taget lige ud af en pålægspakke og lagt på med et par champignoner. Frosne pizzaer fra netto havde været 1... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

HOLD DA OP EN STOR SKUFFELSE. Vi bestilte 2 ×1/2 kylling med bagt kartoffel med creme fraiche. Samt en pizza-sandwich med skinke på Frederikssundvej. Vi fik 2 bakker med en 1/2 kylling slasket ne... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante
  2. Pizzaria
  3. Restaurante italiano
  4. Takeaway de pizza

Informação fornecida por diversas fontes externas

La Vecchia gastronomia Italiana, Italien, Restaurant, Traditional Italiansk med, Troffel, LaVecchia, LaVecchia Italiana, cucina italiana, Pizzaria, mad, bord bestilling, Falkoner Allé 17, 2000 Frederiksberg, Italiensk køkken, forretter, supper, salater, kødretter, fiskeretter, dessert, pizza, oste, take away, Gastronomia Italiana, italienske kok, brændeopvarmede stenovne, H.C. Ørstedsvej, Gammelkongevej, Østerbrogade, Frederiksundsvej, Jagtvej og Gothersgade

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Gastronomia Amager

Lad være med at bestille pastaretter!!
Bestilte en nummer 33 fettuccine bolognese og en 36 fettuccine al salmone begge smagte af ingenting og som om de havde være frosset og bare varmet op. nummer 33 var bestilt med ekstra parmesan men fik istedet minus parmesan ???
En rigtig dårlig oplevelse !!

30 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Lukket og slukket trods bestilling

Bestiller mad via hungry, og går ind for at afhente min mad. Dog møder jeg en lukket dør og en fuldstændig tom forretning (ingen ansatte, intet på hylderne i bagerafdelingen). Jeg ringer til hungry som ikke just tager problemet alvorligt. Dog møder jeg kunder som fortæller at de flere gange har gået forgæves. Så de tager imod ordre men har lukket, det er helt grotesk.

Jeg er ihvertfald færdige med at benytte dem

12 de abril de 2021

Gastronomia Skovlunde

Bestilte mad fra den i Skovlunde.
Der gik over 2 timer før maden kom. Måtte have chaufføren i røret 10 minutter fordi han ikke anede hvor han sku hen, har aldrig haft det problem før. Og da den kom var den næsten kold.
Og maden smagte ikke af noget specielt.

6 de abril de 2021

skuffelse pasta

bestilte en pasta som så super lækker ud på billedet, men den smagte som den frosne pasta der ligger nede i køleboksen...

6 de março de 2021

Gastronomia Italiana Skovlunde

Siden jeg for 40 år siden købte min første Calzone pizza hos et rigtig italiensk pizzaria, har jeg altid fået den lavet som han gjorde det. Detaljen er her at han puttede tomatsaucen ind i pizzaen....ikke i bæger ved siden. Siden har jeg altid fået den lavet sådan indtil her til aften. Her ville man ikke komme saucen ind i, som jeg ønskede. De kom med en søforklaring om at den blev hård på toppen. Jeg kom op og diskutere med dem, men endte med at gå med uforrettet sag. Hold da kæft for en dårlig service. Men det er jo tydeligt at de er fuldstændig ligeglade, med alle de dårlige anmeldelser...!!! Sidste gang jeg handler der!

19 de fevereiro de 2021

Køge: Utrolig dårlig oplevelse

Bestilte til aften en pizza og en bearnaise burger til levering. Maden kom først efter knap 2 timer, trods at den skulle være kommet før.
Da maden endelig kommer, er burgeren kold, brødet var brændt på, kødet var rødt og der var intet bearnaisesovs. Det var decideret ulækkert og uspiseligt. Utrolig skuffende oplevelse.

6 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk butik på Amager

Hør li´her... bestilte en pizza (jeg har føssdag i dag) til
levering - dumme mig, overså man ikke bringer ud gr corona. Ringede til den lokale på Øresundsvej - de så straks min ordre og lod mig forstå de ville stille den på varme for afhentning. Strøg afsted, og da jeg fik en god snak mens jeg hentede og lod slippe lidt om min føssdag, fik jeg en "Nastro Azzuro" øl med .... bare fordi. OK, pizza lidt tør - men min egen skyld... 5 * fordi de har gjort hvad de skulle til tiden de skulle. De har i mange, mange år været min foretrukne pizza-leverandør og jeg håber fra hjertet de overlever på Amager. Tak for god pizza, øl og snak :)

1 de fevereiro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Virum: Det er ikke første gang

Det er ikke første gang, men næsten hver gang. Manden i telefonen var så grov og intimiderende (Italiensk charme?), at jeg var i tvivl om han havde forstået ordren. Det havde han så ikke. Nummer 34 var blevet til nummer 32. Først sagde de at jeg havde bestilt forkert, at jeg havde sagt 39, men det gjorde jo ikke sagen bedre. Sidst vi bestilte 5 pizzaer var 3 forkerte. Bare så du husker det; hvis du får noget andet end du bestiller, er det din egen skyld😂. Vi finder et andet sted hvor der er service. Pizzaerne er normalt gode, men det er service ikke.

3 de janeiro de 2021

Ubehagelig og uforskammet service

Vedr. Gastronomia Nordre Frihavnsgade.
Vi ringede i dag søndag for at bestille en frokostpizza efter at have fundet deres menu ved en hurtig Google søgning. Manden der svarede telefonen sagde at man ikke kunne bestille frokostpizza i weekenden. Vi gjorde opmærksom på at det fremgår af den menu der dukker op når man googler Gastronomia. Til dette fik vi svaret: “det rager ikke mig!”.
Virkelig dårlig og uforskammet service, og ikke mindst en meget ubehagelig samtale.
Meget mærkværdig måde at behandle sine kunder på. Vi anbefaler at I køber jeres pizzaer et andet sted.

29 de novembro de 2020

Skovlunde:

Skovlunde:

Maden er fin, men logistikken er HELT på månen.

Når man henter sin mad, så var sen enten færdig for 10 minutter siden (og nu kold) eller ikke kommet i ovnen endnu, så du liiige skal vente 15 min. mere (og det er vel at mærke den nye tid, for det taget altid, og det var ALTID, 20-40 min . længere)

Men hvorfor får jeg så ikke bare leveret? Fordi udbragt pizza = kold pizza.

Køb nu en ekstra ovn, varmeskab i bilerne og styr på logistikken.

15 de novembro de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

Gode pizzaer men ringe Corona tiltag

Købte 3 pizzaer i går den 30. oktober (Corona tider) i Køge
Pizzaerne var rigtigt gode. Godt bagte og god smag.
Jeg er derfor ærgerlig over, at opleve en så stor disrespekt for Corona.
Der var 5 eller 6 der stod i køkkenet.
W
En havde slet ikke maske på flere havde masken hængende under munden, en enkelt havde masken på.
En tog masken på, da han rettede henvendelse til mig.
Ingen brugte handsker.
Ærgerligt at restauranten ikke tager Corona alvorligt

31 de outubro de 2020

Taastrup

Taastrup
Maden er faktisk super god men det hele var helt koldt og slatten.
Pommes frites var kolde og pizzaerne var kolde og var våde og slatne så var faktisk uspiselig og det er anden gang.

27 de setembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais