Gastronomiaitaliana Opiniões

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

dårligt tilberedt mad, som de tog dobbelt betaling for. Jeg bestilte spagetti cabonara. Spagettien var meget overkogt, der var flere store klumper af æg i sovsen der var skilt. Betalt via Hungry, men... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er vild med det her pizzaria!!! Jeg bestilte en nummer 7 og min mand bestilte en nummer 91 og det smagte utrolig godt. Man kunne smage at råvarerne var virkelig friske og selve pizzabunden... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte 3 forskellige slags pizzaer Fik 3 med en dårlig bund/brød Fyldet skinke osv var taget lige ud af en pålægspakke og lagt på med et par champignoner. Frosne pizzaer fra netto havde været 1... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

HOLD DA OP EN STOR SKUFFELSE. Vi bestilte 2 ×1/2 kylling med bagt kartoffel med creme fraiche. Samt en pizza-sandwich med skinke på Frederikssundvej. Vi fik 2 bakker med en 1/2 kylling slasket ne... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante
  2. Pizzaria
  3. Restaurante italiano
  4. Takeaway de pizza

Informação fornecida por diversas fontes externas

La Vecchia gastronomia Italiana, Italien, Restaurant, Traditional Italiansk med, Troffel, LaVecchia, LaVecchia Italiana, cucina italiana, Pizzaria, mad, bord bestilling, Falkoner Allé 17, 2000 Frederiksberg, Italiensk køkken, forretter, supper, salater, kødretter, fiskeretter, dessert, pizza, oste, take away, Gastronomia Italiana, italienske kok, brændeopvarmede stenovne, H.C. Ørstedsvej, Gammelkongevej, Østerbrogade, Frederiksundsvej, Jagtvej og Gothersgade

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Gastronomia Italiano i Skovlunde - bestil i GOD tid.

Gastronomia Italiano i Skovlunde - bestil i GOD tid.
Gode pizzaer men leverings- og afhentningstiderne passer ALDRIG og det trækker altså ned. Lover levering inden for en time og lægger så 40 min til hmmmm... også lange ventetider når man selv henter. Sørg for at bestille i GOD tid.

11 de setembro de 2020

Brændte pizzaer

Brændte pizzaer

Gastronomia i Søborg -> 3 købte pizzaer = 3 brændte pizzaer...

Titlen siger lidt sig selv...
Grunden til jeg ikke giver dem én stjerne, er fordi det er første gang, at mine pizzaer har fået for meget.

Men det er lidt ærgerligt at komme hjem og åbne 3 pizzaer med sorte skorper...

Dbh
En skuffet kunde

10 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Dette omhandler kun butikken i Brøndby…

Dette omhandler kun butikken i Brøndby strand..

De kommer ikke med maden og så når de endelig vælger at komme kommer e med iskold mad der død kedelig for den er jo ikke varm længere .

Når man ringer tilbage svarer de ikke før man ringer fra hemmeligt nummer

Min far og jeg har næsten samme nummer så de svarer heller ikke min far nu

Der siger alt om hvordan de kører derned forretning..

Hold jer væk

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service i Brøndby
Efter halvanden times venten ringede jeg til forretningen dee stadig ikke havde leveret
Maden var kold og han ville ikke lave noget nyt og varmt jeg kunne få det der var lavet for over en time siden
Dårligere service finder man ingen steder

Classificada 1 em 5 estrelas

Den forretning burde skamme sig!

Den forretning burde skamme sig!!
Vi bestilte mad for en time og 45 min.siden - fik af vide ved bestillingen, at der ville gå halvanden time før maden ville komme. Okay, det ville vi gerne vente på, men da vi så ringer efter halvanden time og spørg’ til vores mad, så får vi af vide, at vores mad ikke var blevet lavet endnu, og at vi ville blive de næste der ville få mad! Da jeg klager over det, får jeg bare svaret, at nu var det jo ikke ham der står i køkkenet, så det kunne han jo ikke gøre for!
Det er fuldstændig uprofessionelt og super ringe!! Så kan der jo gå op til 2 en halv time før vi får mad! Vi skulle ha’ bestilt mad lokalt her i Ballerup i stedet for - hvilket vi også gør næste gang!!

Islevhusvej-

Islevhusvej-
Bestilte en pasta ret nr. 45, med pasta, ricotta, spinat og tomat sovs.
Normalt er ricotta en mild ost, hvilket også står over alt på nettet. Men den ret jeg modtog lugtede af en blanding af gedeost og våd karklud. Altså ikke den normale milde ricotta, som man normalt kender.
Retten havde en mærkelig bi smag, men da jeg ringede til dem igen, sagde de bare at ricotta var en sur ost.
Jeg ved ikke meget om oste, men alle steder på nettet siger det at ricotta er mere eller mindre lugt neutral og mild i smagen og den her er sur og skarp.
Virkelig en øv oplevelse og ingen hjælp at hente.

1 de maio de 2020

Det er sgu en ommer

Jeg har været super glad for at købe pizzaer via Gastronomia på Østerbro, nu er jeg flyttet til Køge og har et par gange bestilt fra Gastrononia her. Og må bare sige der er en verden til forskel. I kvalitet, i smag, i levering. Niveauet er bare ikke højt nok i Køge til de priser Gastrononia tager. Jeg må nu finde et alternativ til at levere mine fremtidige pizzaer.

14 de abril de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig ringe service - og ekstremt dyrt

Køge:

Pizzaen var egentlig fin nok, men det var da også det eneste gode ved bestillingen. Bortset fra at jeg havde betalt ekstra for fuldkornsbund, hvilket vi ikke fik.
Vi havde bestilt til kl. 19:45, hvilket var det først mulige tidspunkt (bestilte kl. 18:30), men fik først leveret kl. 20:30 - altså 2 timer efter bestillingstidspunkt, efter jeg måtte ringe og spørge efter min levering..
Havde derudover bestilt en stor gang Rosmarinkartofler, men bakken var knap nok fyldt halvt op. Derudover manglede den aioli jeg havde betalt for. Vi skyndte os ud og sige det til buddet, da han stadig holdte i indkørslen, men han vidste ingenting og kunne ikke hjælpe (???)

170 kr for én pizza og en halv bakke kartofler, så er det fanme også betalt!!

Så det var desværre sidste gang vi bestilte mad derfra, til trods for okay pizza..

9 de março de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte af dem for første gang

Bestilte af dem for første gang, og sidste gang i dag.
Havde bestilt nachos (over Just Eat) og skrevet at de skulle være uden oliven og jalapenos, og hvad er de fyldt med? Oliven og jalapenos. Godt nok for dårligt de ikke læser hvad man skriver.
Og maden drukner i kød...

14 de setembro de 2019

Kvalitet kontra service?!

Kvaliteten er generelt i top! Altid lækre råvare og dejlig sprøde pizza unde!

Desværre halter deres levering GEVALDIGT!
Vi har nu bestilt derfra FLERE gange, og de ankommer ALDRIG inde for den angivne tid. Vi skal hver gang ringe restauranten op, for at rykke for vores egen mad. Det er bare virkelig ikke ok!

5 de setembro de 2019

Østerbro:

Østerbro:

Kvaliteten svinger for meget.
Nogen gange er skorperne mega kæmpe store.
Og ofte er bunden af pizzaerne sorte som kul - og det kan smages.
Jeg har to gange nævnt det for butikken, men de retter ikke ind og nu kommer vi ikke dér mere.

17 de agosto de 2019

Brændt og kold pizza

Brændt og kold pizza.
Har lige hentet en calzone og en gorgonzola pizza hos Gastronomia på Frederikssundsvej 110. Calzonen var ok men gorgonzola pizzaen var brændt, faktisk helt sort rundt i kanten OG næsten kold. Stor skuffelse. Kan IKKE anbefales! Kritikken blev iøvrigt modtaget med flabet arrogance!

12 de abril de 2019

Taastrup

Taastrup. Da gastronomia åbnede i Taastrup, var der knald på de gode råvarer. Nu.... Ikke så meget. Osten er toppings og ikke mozzarella. Pomfritter smagte af gammel friture. Det er sidste gang vi handler der.

28 de fevereiro de 2019

Alt for mange fejl!

Vi har været fast kunde i snart 7 år,(Øresundsvej 40, København S) men ejeren er åbenbart træt af sit arbejde (ved ikke om de har skiftet ejer!)
I starten var der ikke noget - alt var i orden, men sidste år lagde vi mærke til at de blev ved med at lave fejl på vores bestillinger, så bliver man sgu træt!
Og når man ringer og siger det, så kommer chefen med en masse undskyldninger, og det gider man som kunde ikke at høre på!
Det er din forretning, så det er dit ansvar at lave maden ordentligt!
Nov., Dec. & Jan. har de ikke lavet det mad vi bestilte, det er da ikke så svært at forstå ordet “sandwich” 😂 Og jeg skal ikke huske at minde dig om hvordan pizzaen skal skæres ud osv. 🙄
Det er dit ansvar at fortælle dine medarbejdere hvordan en pizza skal skæres ud!
Så derfor kun 1 stjerne - der er sket en del fejl og det er ikke i orden!
I må stramme jer op! Bliver i ved på den her måde, så mister i flere kunder!

Marts 2019:
Vi valgte at give jer en chance til, og havde bestilt et par gange og der var heldigvis ikke noget!
Men idag lørdag d. 30. Marts, så har vi smidt jeres bestillingsmenu ud i skraldespanden!
Nu gider vi ikke mere!
Igen har i lavet min mad forkert - i forstår stadigvæk ikke ordet “sandwich” 🙄
I troede at vi havde sagt “pandekage” i tlf - og min kæreste sagde endda “sandwich” 2 gange for at være på den sikre side. Så lav dog numre på jeres sandwich, for pokker da! Og hvornår er i begyndt at lave “pandekage”?!? 😂 det står da ikke nogen steder i jeres menukort!
Det er sgu lidt trættende at man skal vente på min mad igen og resten står og bliver koldt imens. Og kæresten gider ikke rende 2 gange, fordi i ikke gider at lytte ordentligt efter hvad kunden siger i tlf!
Sååå bye bye! 👋🏼

12 de fevereiro de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais