Gerantis Opiniões

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

4 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jarenlang een samenwerking met…

Al jarenlang een samenwerking met Gerantis ( vroeger Beheer ) te Antwerpen .De communicatie , de opvolging van dossiers , de toegankelijkheid en de sfeer zijn voor mij als Raad van Mede-Eigenaren een verademing en welkome hulp . Ik voel me erg gesteund en hun netwerk is groot van specialisten die me kunnen bijstaan bij werken allerhande .. Julie is mijn contactpersoon / Syndicus bij Gerantis Antwerpen ( Mechelsesteenweg) en ik kan haar persoonlijk erg aanbevelen , Vriendelijke groet, Maarten

27 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Problemen? Los ze vooral zelf op

Zeer teleurstellende ervaring met Gerantis.

Als syndicus zijn ze bijzonder sterk in het versturen van facturen, maar wanneer het op dienstverlening aankomt, blijft er weinig over. Voor vrijwel elk probleem of elke vraag moet je zelf het initiatief nemen, alles opvolgen en voortdurend achter antwoorden aanjagen.

Wanneer je contact opneemt, krijg je vaak te horen dat men niets kan doen, terwijl het net de taak van een syndicus is om zaken op te volgen, te coördineren en oplossingen te zoeken. Het gevoel overheerst dat verantwoordelijkheden worden doorgeschoven in plaats van opgenomen.

Voor de hoge kosten die aan een syndicus verbonden zijn, mag je verwachten dat er proactief gewerkt wordt en dat eigenaars ondersteund worden. In de praktijk lijkt Gerantis zich vooral te beperken tot het innen van bijdragen, terwijl de service en opvolging ver onder de verwachtingen blijven.

Voor wie op zoek is naar een betrokken syndicus die problemen effectief aanpakt en communiceert met eigenaars, kan ik Gerantis helaas niet aanbevelen.

6 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Gerantis Chipka => zoek beter andere syndicus

De groep Gerantis heeft overal kantoren en is ontstaan uit een samensmelting van lokale kantoren. Zo is dit kantoor onstaan uit het vroegere "Exclusief Beheer", dat op de Graanmarkt in Aalst was. Sinds de samensmelting is de service er alleen maar op achteruitgegaan door de jaren heen. Ze hebben "vakkundig" negatieve reviews op Google laten verdwijnen. Deze syndicus is absoluut slecht in opvolging van projecten en communicatie. Zo zitten wij al 4 jaar met waterschade en is er nog altijd geen oplossing: de dakwerker wacht blijkbaar al een jaar op mooi weer om het dak te komen herstellen. Mails (wekelijks, opeenvolgend) worden niet beantwoord, laat staan behandeld. De Algemene Vergadering wordt op amateuristische wijze samengeroepen, verplaatst naar believen en agendapunten worden in een sneltempo goedgekeurd door iedereen of door niemand. Percentages berekenen is te lastig en een degelijk verslag schrijven zonder fouten is al helemaal taboe. Bovendien geven ze hun eigen fouten niet toe en wordt de "schuld" dan maar doorgeschoven naar de gemeenschap of de individuele eigenaar. Het wordt dus tijd dat dit bij de grote massa bekend wordt. Intussen al ettelijke reviews verzameld die mijn standpunt bevestigen. Hun nietszeggend antwoord op deze review van "stuur een mail" is dan ook eerder hilarisch te noemen: moest zelf contact nemen met de brandverzekering om info te krijgen. Verdere opvolging is er niet. Aan onze situatie is helemaal niets complex: er wordt niet opgevolgd, alleen gedreigd met rechtszaken. Recent bij de installatie van nieuwe gasketels heeft de installateur zelf de rare schouwconstructie moeten oplossen: syndicus geen interesse in de vraag naar een bouwplan.

27 de maio de 2025
logótipo da Gerantis

Resposta da Gerantis

Geachte meneer De Wilde, we betreuren van dit te moeten lezen.
Onze collega's doen steeds het nodige om alle problemen zo snel mogelijk te verhelpen.
Echter is het schadedossier m.b.t. uw appartement geen alledaagse casus, gelet op de meerdere interventies vanwege expertisekantoor Artex, lekdetectiebedrijven, vernieuwing van de waterwerende kuip in aanpalende en/of bovenliggende terrassen en herstellingswerken vanwege dakwerkers (roofing + afvoerleidingen).
Men kan dus moeilijk beweren dat er geen inspanningen geleverd werden om de oorza(a)(k)(en) te achterhalen.
Momenteel kijken wij uit naar de datum waarop de dakwerker de nodige herstellingswerken kan aanvangen.

Graag stippen we nog even aan dat u ons steeds per mail kan bereiken via chipka@gerantis.be, of via het rechtstreeks mailadres van de beheerder van uw residentie.
Telefonisch kan u ons op maandag en vrijdag bereiken tussen 9h-12h en 13h30-16h en op dinsdag, woensdag en donderdag van 9h-12h. Fijne dag verder.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.