Onze keuken hebben wij gekocht bij Grando Bergambacht.Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen door Sami, iemand die ter zake kundig is, niet opdringerig is en meedenkt met zijn klanten. Alle... Ver mais
Prettige ervaring gehad met Grando Delft. Zij hadden heel veel geduld en waren erg sterk in het adviseren over de door ons gewenste nieuwe keuken. Zij dachten positief mee en gaven ons echt het gevoe... Ver mais
We gingen voor een nieuw front voor onze bestaande keuken. In de showroom van Grando werden we gastvrij ontvangen door een adviseur, ook al ging het niet om een complete keuken. Goed geadviseerd, binn... Ver mais
We hebben nu voor de tweede keer een keuken bij Grando Lelystad ( Paul) gekocht en dat zegt wel wat. We hebben samen , mijn man en ik met Paul een prachtige keuken uitgezocht. Als ik 1 puntje mag n... Ver mais
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op veel fronten. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. U krijgt dus te maken met een echte ondernemer die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor. Bij Grando Keukens & Bad vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando. Koken. Baden. Genieten
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Goed bedrijf, mooie keukens en badkamers.
Kun je van op aan, doet wat het zegt.

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Hele prettige en kundige mensen in de winkel. De mensen die de keuken brachten en monteerden ook helemaal top. Het jammere alleen vond ik de klantenservice. Heb zelf elke keer erachteraan moeten zitten voordat er iemand langs kwam.

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Ontzettend goede begeleiding bij de aanpassing woonkamer en nieuwe keuken en ruim binnen de tijd dat het allemaal klaar zou zijn. Top!

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Solide, van verkoop tot ontwerp en uitvoering. Installatie verricht door bekwaam en klantvriendelijk personeel.

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Ik ben boven verwachting goed en creatief geholpen op vestiging Middelburg!
Er wordt meegedacht naar mogelijkheden gezocht geen vraag is te veel! En een heel fijn creatief team!

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Top! Van het eerste gesprek tot het eindproduct, geweldig! Zeer prettig ontvangen en begeleid in ons ontworp. Ze denken mee met de klant in ontwerp en budget. Groot voordeel voor ons was dat Grando alles in huis heeft. Stucadoor, vloeren alles werd geregeld en gepland door Grando. Voor de badkamer kom ik zeker terug.

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Fantastische professionele begeleiding zonder zaken op te dringen. Hoge kwaliteit, zowel de materiële zaken als de werkzaamheden. Zorgen zelf voor de vaklui, en alle materialen. Blijven intensief contact houden en controleren de vorderingen. Gewoon top!! En ook nog hele aardige mensen.

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Meerdere zaken bezocht maar bij Grando Tilburg het fijnst geholpen. Eerst je even rond laten kijken en daarna gevraagd of ze iets kunnen doen. Eenmaal aan de praat snel tot een 1e opzet gekomen. Dave had goeie ideeen en tips en had binnen 1 dag een 3d ontwerp gemaakt. We waren meteen enthousiast dus meteen doorgepakt. Tussentijdse vragen werden snel per mail beantwoord.De keuken kon snel geleverd worden, 2 fijne vakmannen hebben deze kundig gezet. Ook de nazorg is goed opgepakt. Helaas een deurtje in een afwijkende kleur maar een nieuwe bestelling is meteen in werking gezet. Kortom wij zijn erg blij met onze droomkeuken!

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
We zijn heel blij met de service van Grando! De indeling van de keuken hebben we uitgebreid besproken met Ramon, waarbij er heel goed werd meegedacht en geluisterd naar onze wensen.
Daarna is de keuken keurig op tijd geleverd en in 2 dagen geïnstalleerd zonder problemen, wederom heel goede service door Yuka. Ook de pvc-vloer hebben we via Grando laten verzorgen en dat is ook naar volle tevredenheid gelegd. Superblij met het eindresultaat!

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Grando Keukens te Mijdrecht heeft mooie showroom en vooral heel veel keus in materiaal en kleur. Styliste is super goed, heeft goede aanvullingen. Mocht je opmerkingen of vragen hebben staan ze klaar om je te helpen. Helder communiceren, goed luisteren is nog aandachtspuntje met wat aandacht hiervoor komt dat zeker goed. Al met al ontzettend blij met onze keuken en met de installateur Janno van Vliet, wat een kanjer.

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Grando keukens Lelystad 3 keukens gekocht en zeer tevreden! Paul en zijn team doen er echt alles aan om de keuken goed af te leveren, er kan natuurlijk altijd iets fout gaan met een levering maar het gaat erom hoe het wordt opgelost en dat is zeker gedaan. Onze volgende keuken gaan we zeker weer hier bestellen ! Wij zijn super blij met onze eiland keuken met koffiebar.

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Wij zijn zéér tevreden van onze nieuwe keuken! Een prachtig ontwerp door Susan! Al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook de keukenmonteurs zijn geweldige mensen. Een aanrader!

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Voor het eerst een keuken gekocht en bij deze geweldige winkel Grando
Je wordt hier goed geholpen en wordt echt geluisterd naar de wensen en denken goed met je mee
Wij zijn heel blij met het eindresultaat en zullen Grando zeker aanbevelen bij andere mensen .

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Keurig geholpen door Hassan en adviezen waren waardevol. Levering was perfect alles precies optijd. Niets ontbrak en plaatsing was vakkundig door Janno van Vliet. Ook moesten er leidingen omgelegd worden en dit is keurig afgewerkt opgeleverd.

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Fijn en deskundig geholpen. Werd alle tijd voor genomen.
Installatie ging ook vlot en geheel volgens afspraak. Wij zijn zeer tevreden klanten en kunnen Grando Zevenbergen absoluut aanbevelen.

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
We hebben bij Grando Hoofddorp (bij Detlef Kok) een prachtige badkamer gekocht met de wat meer luxere uitvoeringen ipv instapmodellen én dat binnen ons beschikbare budget. De badkamer is via Grando door RRS bouw uit Haarlem op perfecte wijze gemonteerd met geen enkele overlast tijdens het sloop/bouwproces.

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Goed geadviseerd en keuken is mooi geïnstalleerd

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Positief: Vriendelijk en klantgericht, denken mee in mogelijkheden en praktishe oplossingen.
Verbeterpunt: keuken niet compleet afgeleverd. Restand wordt nabesteld waardoor keukenmonteur 2x moet komen. Voorafgaand had dit gecontroleerd kunnen worden. Daarnaast was het niet bekend hoelaat de monteur zou komen, dit had gecommuniceerd kunnen worden maar hebben wij geen hinder aan ondervonden.
Ik zou Grando aanbevelen.

Resposta da Grando Keukens | Badkamers
Mooie badkamer, netjes geplaatst, vriendelijke mensen