HairandBeauty Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat slecht!!!!!!!!! 31 maart een bestelling geplaatst en nog niet binnen. Meerdere keren contact opgenomen en elke keer aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk zijn ze mijn bestelling vergeten. Niet be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Door enkele slechte(re) reviews op Trustpilot vooraf even via What'sApp contact gelegd met de klantenservice. Ik kreeg snel een reactie en de inhoud daarvan wekte voldoende vertrouwen om een order te... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bij de bestelling werd aangegeven dat het product met 1 week vertraging geleverd zou worden. Inmiddels vele berichten later en steeds aan het lijntje gehouden, heb ik nu bijna 3 maanden later nog stee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Regelmatig zeer goede aanbiedingen! Regelmatig besteld, altijd snelle levering, zeer tevreden. Maar deze x moest ik na een week vragen waar mijn bestelling bleef, geen updates gehad. Bleek 1 v d pro... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

204 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

56 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Stijltang ontvangen

Stijltang ontvangen, deze bleek al gebruikt te zijn! In hun netjes een bericht gedaan op 23 mei eerst paar dagen netjes bericht teruggehad! Maar nu word ik al sinds 28 mei genegeerd! Wat een flut bedrijf!

25 de junho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Gisteren besteld en vandaag…

Gisteren besteld en vandaag binnengekregen. Super snel! Was eerst huiverig om een bestelling te plaatsen vanwege de negatieve reviews. Ik heb de bestelde producten niet meteen nodig, dus als het iets later geleverd zou worden was dat geen probleem geweest. Maar nu positief verrast!

18 de junho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een flut bedrijf!!!!!

Wat een flut bedrijf!!!!!

Ik heb op 23 maart een bestelling gedaan probeer deze al sinds 1 april te retouneren... krijg geen gehoor.

De bestelling was niet compleet ze weten niet eens wat ze opsturen want nadat uiteindelijk mijn retour is verwerkt na 1.5 maand wordt mij een product in rekening gebracht die ik niet heb ontvangen.

Klantenservice nooit bereikbaar.
Onbeschoft bestel hier niet!!!!!

16 de maio de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Niks meer te horen gekregen over mijn pakket

Op 27 april een bestelling geplaatst maar nog steeds niet binnen. Ook geen informatie over mijn Jaguar scharen gehand alleen een factuur. Nu al 2 mails gestuurd en een paar keer gebeld. Krijg geen reactie terug!
Dramatische webshop, wees eerlijk tegen klanten en/of bedenk een oplossing!!
(hairandbeautyonline)

9 de maio de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Levering niet compleet en vele weken wachten, klantenservice doet niets

Ik heb aan het begin van de coronacrisis een bestelling geplaatst die voorradig was en spoedig geleverd kon worden. Na 2 weken nog niets te hebben ontvangen kreeg ik een mail waarin stond dat mijn pakket was beschadigd en het product niet voorradig was. Ik kon kiezen voor een ander product of maximaal een week wachten op het bestelde product. Gezien contractuele verplichtingen heb ik aangegeven te wachten op het bestelde product. Hier ging weer veel tijd overheen en uiteindelijk int ing ik slechts een deel van mijn bestelling. Ik heb toen direct per mail en per app contact opgenomen (telefonisch nu niet bereikbaar) en hierop komt geen enkele reactie. We zijn inmiddels drie weken verder en na herhaaldelijk mailen, appen en pogingen tot telefonisch contact heb ik nog steeds geen enkel teken van leven mogen ontvangen, noch het restant van mijn bestelling

4 de maio de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

2 weken later geen pakket geen info!

2 weken later nog steeds geen info ontvangen over wanneer ik mijn pakketje zou ontvangen. Telefonisch niet te bereiken zoals ze in de voicemail aangeven “op werkdagen van 09:00-17:00uur bereikbaar” en dit is niet waar! Ik bel ze op de werkdagen en ze zijn niet bereikbaar elke keer voicemail, er wordt niet op mijn mail gereageerd en ook via whatsapp kreeg ik maar 1 keer te horen dat er 1 product niet op voorraad bleek te zijn en daarna nooit meer wat gehoord! En nee dit is niet de verkeerde website zoals ik de andere reviews lees!

1 de maio de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Deze mevrouw heeft gelijk mensen

Deze mevrouw heeft gelijk mensen. Ik denk dat de reviews bij het verkeerde bedrijf staan. U moet denk ik zijn bij Haitbodyandbeauty.
Ik ben ook opgelicht, het zou netjes zijn om deze reviews weg te halen en te zetten op de goede pagina....

29 de março de 2020
logótipo da HairandBeauty

Resposta da HairandBeauty

Bedankt voor uw reactie! Het klopt inderdaad dat wij reviews ontvangen van een ander bedrijf. Voor de duidelijkheid, wij zijn Hairandbeautyonline en we verkopen geen Dettol, wel kunt u bij ons terecht voor al uw favoriete haarproducten!

Nogmaals bedankt voor uw steun!

Classificada 2 em 5 estrelas

Ordered 3 days back

Ordered 3 days back. As per their email, it should have arrived the next day (2 days back). Still the product is not received and no further intimation from them about delay as well.

27 de março de 2020

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, betaald en de bestelling is aangemeld bij Post NL maar wordt niet geleverd en contact blijkt onmogelijk

25 de março de 2020
logótipo da HairandBeauty

Resposta da HairandBeauty

Wij hebben geen bestelling van u in het systeem staan. Wij vermoeden dat u wel een bestelling bij Hairbodyandbeauty.nl heeft geplaatst. Wij zijn van Hairandbeautyonline.com. Uiteraard zijn wij wel bereikbaar voor uw favoriete haarproducten en al uw vragen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Kundendaten nicht sicher bei diesem Unternehmen

Die (schon vor langem) gekauften Produkte waren bestens - ich kannte sie schon und habe sie aufgrund des Preises dort bestellt.
Heute habe ich aber eine Spam Mail an die Email Adresse erhalten, die ich AUSSCHLIEßLICH bei meiner Bestellung bei HairAndBeautyOnline benutzt habe. D.h. das Unternehmen hat entweder meine Daten verkauft oder aber sich die Kundendatenbank hacken lassen. Beides spricht nicht für dieses Unternehmen.

11 de janeiro de 2020

Snelle levertijd

Snelle levertijd, uitgebreid assortiment en prima prijzen. Ik ben blij met deze ontdekking en mijn nieuwe favoriete webshop!

30 de novembro de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

Service is oké.

Service is oké.
Beetje overdreven om zo'n klein flesje in een veel te grote doos te doen..
Product zelf is ook oké, nog niet wat ik er van verwacht had..

30 de setembro de 2019