Kjøpte clip in extension. Det er veldig lite hår på hver remse. Har kjøpt før og da var håret mye tykkere. Da kunne jeg ikke bruke hele pakken fordi det ble så tykt. Nå må jeg bruke hele pakken for... Ver mais
A empresa respondeu
Partiet med hår jeg fikk var lysere i virkeligheten enn på bildet, men fikk en god løsning som gjorde opp for det, og jeg ble fornøyd med. De er raske å svare på henvendelser og fleksible når det... Ver mais
A empresa respondeu
Håret var i ytterste klasse! Har 17 års erfarig med extension, men HC hair topper alt😊Jeg er en meget selektiv person når det kommer til hår og sminke, og jeg handler kunn fra firmaer som leverer i y... Ver mais
A empresa respondeu
Veldig fornøyd med kjøpet mitt av hårextensions fra denne butikken – igjen! 😊 Jeg har bestilt her mange,mange ganger tidligere, og kvaliteten er stabilt god hver gang. Håret føles mykt, ser naturli... Ver mais
A empresa respondeu
HCHair.no er en norsk leverandør av hair-extensions. Vi har siden 2013 solgt europeisk og indisk hair-extensions i luksusklasse til kunder i hele Norge. I vår nettbutikk finner du butterfly weft extensions, tape weft extensions, weft extensions, invisible tape-extensions, tape-extensions, invisible clip-on extensions, clip-on extensions, ponytail extensions, hairband extensions og tilbehør til dine hair extensions. Frakt 1-3 virkedager - Norsk nettbutikk - Velg mellom Klarna faktura eller Vipps som betalingsløsning. Trenger du hjelp med fargevalg på ditt løshår eller ønsker du å finne ut hvilken extensions-metode som er best for deg? Ta kontakt med oss på e-post post@hchair.no så skal vi hjelpe deg med å finne riktig farge og extensions-metode slik at du kan få det lange og fyldige håret du ønsker deg.
Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões
(European tape extensions)
Har brukt både rapunzel of sweden og luxushair, men HChair har den beste kvaliteten.
Her får du tape hair som faktisk kan brukes flere ganger.
Gode priser, og hår som holder kvaliteten.
Obs obs, veldig sterk tape på deres tape extensions. De sitter, for å si det slik, men kan være vanskelig å fjerne. Tapen blir nesten som lim.
Husk å kjøp med tape remover, da sparer du mye tid.

Resposta da HCHair
Veldig fornøyd med produkter å kvaliteten på håret de selger. ❤️

Resposta da HCHair
Fantastisk kvalitet og kan anbefales på det varmeste.
Mvh ei som har brukt extentions i over 20år :)

Resposta da HCHair
Rask levering, god kvalitet på håret. Rask tilbakemelding på kundeservice.

Resposta da HCHair
Fantastisk kvalitet på både hår og tape ☺️Hilsen frisør

Resposta da HCHair
Veldig bra hår, god kvalitet både på teip og hår. Utmerket service.

Resposta da HCHair
Bestilte vare jeg ikke mottok. Tok kontakt med dem der jeg fortalte at jeg hadde fått faktura som jeg ikke ville betale da jeg ikke hadde mottat varen. De la bare skylden på posten og ville da fremdeles jeg skulle betale. Må sies at jeg sendte flere mail før de svarte. De rydder ikke opp etter seg. Veldig dårlig opplevelse!

Resposta da HCHair
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.