Ud over det store udvalg af dejlig is yder Hjemis også en fantastisk kundeservice. Det oplevede vi i fredags, da vi ved en fejl fik en æske med 6 vafler i stedet for 12 vafler udleveret (betalte for 1... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Utrolig skuffet over at betale 180,- for 8 ispinde der viser sig at være pvertrukket med vekao. Jeg havde en forventning om at man til den pris får chokolade og ikke et billigt erstatningsprodukt, de... Ver mais
Som så mange andre er jeg dybt frustreret over jeres ringen. I dag kunne jeg høre den i 3 timer fra min lejlighed i Randers. Virkelig højt og i 3 timer og på alle veje i området. Jeg har kontaktet je... Ver mais
Super fantastisk oplevelse. Jeg hørte is bilen oppe fra min lejlighed af, og gik ned mod min lille vej, og jeg falder i snak med min nabo i tro om at is bilen allerede kørt væk. Så ligepludselig dukk... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Produtor de alimentos
- Fornecedor de sobremesas congeladas
- Fabricante de alimentos congelados
- Loja de Alimentos Congelados
- Gelataria
Escrito pela empresa
For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.
Informações de contacto
Gunnar Clausens Vej 34, 8260, Viby J, Dinamarca
- info@hjem-is.dk
- www.hjem-is.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Det er i forhold til hjemmesiden
Det er i forhold til hjemmesiden. Efter gentagne forsøg på at bestille vil den ikke gennemføre købet. Det at bestille (få rabatkode) er det største molboarbejde jeg længe har oplevet. Efter en times forsøg på det, vil derefter ikke gennemføre købet. Der er virkelig plads til forbedring.

Larm alt for sent
Kl. Er 21.15.
Det er marts måned
Minus 3 grader
I Herning
Og en eller anden idiot har fortalt chaufføren at han skal køre nu?
Idioten burde fyres på stedet.
Hvordan kan det være en strategi?

Resposta da Hjem-IS
Alt gik fint 👌🏻 Det eneste negative er…
Alt gik fint 👌🏻 Det eneste negative er hjemmesiden. Derfor 4 stjerner.

Resposta da Hjem-IS
Havde problemer med bløde krammerhuse i…
Havde problemer med bløde krammerhuse i toppen af nogle Amerikanere og henvendte mig til Hem-IS og fik uden problemer en godtgørelse. Det er god service....

Service eller racerkørsel?
Når bilen kun holder stille på vejen i under ét minut, og drøner afsted derefter i fuld fart, er det nærmest umuligt at nå ud og fange den. Kører chaufføren ruten på tid?

bil en kørte bare forbi og standse ikke
bil en kørte bare forbi og standse ikke

Nemt at bestille online.
Jeg var lidt skeptisk med at bestille online til afhentning, men det virker altså bare. Super fedt med sms, så jeg kunne følge isbilen - og alt gik så nemt med min bestilling. :-) Sød og venlig betjening, og så var isen til venne-priser, dejligt koncept. Så alt i alt er jeg en meget tilfreds kunde.

Sindsyg opførsersel af chauffør
Chaufføren vælger at køre ned af en privat villavej kl 20.40 med 2 km/t og ringe helt sindssygt med klokken i en 5 - 8 minutters tid så alt og alle kan blive opmærksom på den at han gerne vil sælge noget. Den måde at opføre sig på hører ingen steder hjemme. Nå nåede ikke at købe noget sindssyg oplevelse kan på ingen måde anbefale hjemis, brug tiden og kør til en ordentlig forretning for at købe din is. burde have 0 stjerner.

Lækre is
Lækre, lækre, dobbelt saltkaramel is 😋
Og sød betjening ved isbilen

Dårlig Chef Klavs…
Jeg skriver som bror til en tidligere medarbejder. Min bror blev opsagt, efter at hans chef vurderede, at det var problematisk, at han solgte nogle is til mig før ruten startede. På den baggrund blev han efterfølgende fyret.
Denne situation giver mig desværre et indtryk af mangelfuld håndtering og ledelse fra den nuværende chef, Klavs. Jeg vil derfor kraftigt opfordre jer til at tage en dialog med ham og få hans version af sagen.
Det er meget beklageligt, at min bror skulle miste sit arbejde på det grundlag. Jeg håber, at situationen bliver taget alvorligt, og at der bliver fulgt op, så lignende hændelser ikke rammer andre medarbejdere fremover.
Jeg har givet 4 stjerner
Jeg har givet 4 stjerner, men ville helst have givet 3,5 stjerner.
Vi har købt is flere gange ved Hjem-is bilen og chaufførerne er venlige og hjælpsomme. Desværre kan der være rod i det, de har stående på deres lister og det, som vi har bestilt på forhånd. Det er træls.
Generelt er vi tilfredse med kvaliteten af is, men ind imellem oplever vi desværre at få is, der virker gamle eller måske har været tøet op og frosset igen. De smager sådan.
Vi efterspurgte "Appelsinstang", som vi rigtig godt kan lide, men den havde chaufføren ikke. Til gengæld anbefalede han en "Sommerstang", som iflg chaufføren, smagte fantastisk. Desværre smagte den af ingenting. Et godt råd: Pas på kvaliteten/smagene ikke forsvinder/bliver dårligere, for så risikere I at miste kunder.

Resposta da Hjem-IS
Dejligt at man kunne købe frostne kager…
Dejligt at man kunne købe frostne kager (Tærter)

Godt,men plads til forbedringer
Jeg syntes det at smart at man kan bestille sine is online og få dem leveret hjem til sig selv, når det lige passer.
Problemet var bare... De kom slet ikke som aftalt. Så efter at ha sendt en mail, beklagede de selvfølgelig og at der ville tages kontakt for ny aftale. Det skete SÅ heller ikke. Så måtte ha fat i dem igen.
Endelig fik vi vores is, dom kl 20:30 om aftenen 🤨

Resposta da Hjem-IS
Sød og hurtig kvinde fra kundeservice 👍
Jeg købte nogle børnevafler.. 16 stk for 155kr
Det viste sig at vaflerne var meget bløde😳
Jeg kontaktede kundeservice og de valgte hurtigt at give mig et tilgodehavende på beløbet👍

Resposta da Hjem-IS
Jeg synes vi gør det godt som mest til…
Jeg synes vi gør det godt som mest til bilen jeg får mine varer og jeg bliver glad og de smager godt jeg er så glad for at vi leverer mine varer

Hillerød Depot, Hjem-IS
Jeg blev klar over, at jeg også kunne købe is i Hjem-IS depoter. Jeg besøgte Hillerød Depot og fik den fineste og bedste service.

Resposta da Hjem-IS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.