Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Att behöva betala ett pris som i många fall är snudd på¨dubbelt så mycket som exv Media Markt kan erbjuda för samma produkt som man dessutom kan få med sig hem direkt är rent av stötande. Att sedan ut... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Meldte meg inn i klubben ved velkomsttilbud. Denne ble sendt i 2 pakker som skulle ankomme i påskeferien. Fikk forsendelse 002 med 1 film. Pakke 001 med 5 filmer var feilbehandlet av posten og returne... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 2 em 5 estrelas

Klubbpris + porto (hvis jeg glemmer å avbestille "månedens") er altfor høy - mye dyrere enn i andre butikker. Må bestille mange varer for at det skal være lønnsomt. Mitt forslag: Lever al... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Min samlever blev ringet op af en af deres sælgere, fordi jeg havde besvaret nogle spørgsmål og lovet en film,som tak for svarene, uden nogen form for medlemskab, jeg skulle kun betale portoen. Det vi... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Clube de vídeo

Informação fornecida por diversas fontes externas

Homeenter er Danmarks største postorder/internetvirksomhed indenfor musik, film og multimedia med salg i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og fine film

Kære Homeenter.

Jeg kan se at mange har givet jer dårlige anmeldelser og at det er omkring flere ting, de egentlig selv have været opmærksomme på. Jeg har KUN gode erfaringer med jer og I er altid behjælpelige. Jeg er en glad kunde hos jer og fortsætte med at være det. Jeg har intet at sætte fingeren på. Fortsæt endelige jeres fine arbejde :)

2 de dezembro de 2014

Hej Michael!
Tak for din kommentar. Det glæder os at høre at du er tilfreds med den service vi har tilbudt dig.

Kundtillfredsställare

Generösa betalningsvillkor, bra urval, snabba leveranser, kort sagt - helt nöjd !!

13 de novembro de 2014

Opskrift på langtids bøvl

Homeenter og deres medsammensvorne Alektum er to useriøse firmaer Hvor Homeenter rutinemæssigt undlader at registrere opsigelser af abonnementer og returnering af uønskede pakker og uden at reagere på indsigelser sender den vider til Alektum inkasso der sender masser af truende breve selv om man har gjort opmærksom på at man ikke skylder noget. Husk at gemme al dokumentation, for de kan vende frygtelig tilbage flere år senere for at se om du er blevet mør i mellemtiden

13 de novembro de 2014
Classificada 1 em 5 estrelas

Lad være med at købe noget fra Homeenter!

De bliver ved med at sende ting selvom man har bedt dem lade være...de siger filmene bare kan afbestilles på nettet....meget ofte er de så forsinkede, og man kan ikke afbestille dem på en fast dato....dette firma er bygget på systematisk at snyde deres kunder...de sender regninger på film der aldrig er kommet på denne adresse, og sender folk til inkasso på trods af en dialog der ikke er afsluttet.....
Lad være med at handle med dem.....du kommer til at fortryde det bittert.

8 de novembro de 2014

Tak for din kommentar!

Vi vil gerne undersøge dit ærende nærmere. Hvis du kan oplyse os om dine medlems- og kontaktoplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Maila til helena.omarsdottir@homeenter.com.

Classificada 1 em 5 estrelas

Reagerer ikke på opsigelser og returneringer.

Et firma der ikke lader dig sige op og heller ikke vil opdage at du returnerer ting du ikke har bestilt. Så sender de useriøse trusler med inkassofirmaet alektum der ikke reagere på indsigelser og bliver ved med at sende grimme trusler. Begge firmaer har ikke noget godt ry når man søger på nettet, skulle man ha gjort før man startede. Er nødt til at give en stjerne for man kan ikke give minus stjerne her.

4 de novembro de 2014

Tak for dit indlæg.

Jeg vil gerne kigge nærmere på din sag, da jeg tror at vi kan løse det. Send mig venligst en e-mail med dit medlemsnummer hurtigst muligt til helena.omarsdottir@homeenter.com.

Intet på lager

Er meget glad for mit velkomst pakke men når jeg prøvede at bestilt en spil hos dem fundet jeg ud at de har faktisk ingen ting på lager. Prøvet med 4 forskellige spil, allesammen siger 4-6 dage levering men når jeg bestiller og kigger under mine ordre den ligepludslige siger "udsolgt/restorder", så af bestiller jeg, bestiller et anden spil og wupti samme igen, så alle spil hos homeenter er udsolgt og film og brætspil ALT. Jeres lager system fungere ikke overhovedet. Gider ikke vente flere uger for en spil jeg kan købe hos GameStop med det samme. Meget dårligt.

28 de outubro de 2014
Classificada 1 em 5 estrelas

Svært at købe de film de kræver man skal købe.

Det er svært at kunne leve op til at skulle købe de 2 film de kræver af en pr år, eftersom alle film, inklusiv månedens film altid er udsolgt eller ikke er på lager.
De har ikke selv overholdt aftalen eftersom de aldrig har filmene på lager og det vil koste mig ca. 130 kr at melde mig ud fordi de aldrig har de film så jeg kunne fuldføre købsaftalen.

14 de outubro de 2014

love it :)

jeg meldte mig ind for godt et halv år siden ! I starten kunne jeg ik da homeenter mente jeg ik var en god kunde . Der satte jeg mig ved tasterne og skrev en mail til deres chef og der fik jeg afvide at jeg har været en gammel kunde og jeg ik havde overholdt aftalen med dem ,…..Det fik mig helt op i det røde felt .Ok nu smider jeg bomben og skrev ja jeg har godt nok været medlem os jer for over 10 år siden ,hvad fanden er meningen og jeg fik en forklarning af chefen og godt 5 min efter fik jeg en mail hvor der stod velkommen til Homeenter og derefter har der ik været nogle problemer har bestilt film og 1 cd …. efter de har rettet fejlen så 5 stjerne fra mig ,en meget tilfreds kunde …… :)

12 de outubro de 2014
Classificada 1 em 5 estrelas

Fint princip, når de ikke tar røven på dig

Så jeg bliver ringet op, og en dame spørger mig om jeg vil købe en billig film af det her firma, jeg troede det var sådan et slag marketing åbnings tilbud, men ak, det var egentlig bare for at få mig til at betale igennem et girokort som så også er kontrakten til at skulle betale for film, hver måned... Du kan ikke melde dig ud uden at betale et par hundrede kroner, eller hvis du allerede har brugt flere hundrede kroner på deres produkter.. Smart tænkt, men det måtte damen i røret godt have fortalt mig..

Så fint princip, synes bare de er nogle douchbags...

1 de setembro de 2014

Tak for din kommentar!

Vi vil gerne undersøge dit ærende nærmere. Hvis du kan oplyse os om dine medlems- og kontaktoplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Maila til camilla.angelovski@homeenter.com.

Pris bedømmelse.

Denne anmeldelse er om homeenter's priser og ikke andet (dog er deres service noget bedre end priserne).

Priserne er i største delen for høje specielt når det kommer til blurays og det endnu værre når det kommer til blurays der er i 3D, hvor man flere gange kommer op over 300 kr pr bluray og i de tilfælde er deres bonus system ikke en mulighed. Når vi så snakker bonus system, når man endelig har nok til at kan få vip pris så skal man stadig betale lidt og det man sparer har man mere end betalt på dem man skulle købe for at få rabatten.

Dog har de sådan at bestiller man 2 (eller flere) film samlet og 1 er pre-order så sender de hvad de allerede har inc porto og så sender den sidste senere når den udkommer uden porto.

24 de agosto de 2014

Tak for dit indlæg.
Vi tager kritikken til os angående vores priser, men vi vil også gerne informere om vores bonus system, der giver en lavere gennemsnitspris på film. Læs mere om vores bonus-system på www.homeenter.com

Forbandet svineri

Når de bruger genaktivering af "klubbens" medlemskab som en straf, så ved man, der er noget galt.
Det er ikke muligt at betale et eventuelt restgebyr på sitet, og der er endnu ikke dukket et girokort op - noget, de ellers er hurtige nok til, hvis de har sendt en film. Så mon ikke, der går en rum tid endnu, inden udmeldelse af dette fupselskab er en realitet.
Og lad os se, om der ikke kommer et autosvar ala "Vi vil gerne undersøge dit ærende nærmere..."
Som sagt; forbandet svineri.

20 de agosto de 2014

tracys hämd

Spännande och underhållande har sett den förut på tv men jag visade den för min dotter som gillade den ochså.

13 de agosto de 2014

Hej Lena,

Tack för ditt inlägg.

Vad roligt att höra att ni hittat en film som passar er båda. Gå gärna i på vår hemsida och titta under TV-serier. Där finner ni fler spännande och underhållande filmer.

Vi på Homeenter önskar er en fortsatt skön sommar!

Med vänlig hälsning,

Ganske udemærket. :)

Jeg har været medlem af Homeenter i en del år nu, og lige bortset fra at en del af deres film koster en del mere end andre steder, så har jeg nu kun oplevet ganske fin service, og da også en del gode tilbud. Film med fejl bliver ombyttet med det samme, film som bliver væk i posten bliver også fremsendt igen og uden ekstra beregning og så må jeg sige at alt kommunikation både pr tlf. og mail, altid har været yderst positivt.

27 de maio de 2014

Classificada 1 em 5 estrelas

forstår jo åbenbart kun det kritik de vil forstå

Af gode grunde kan jeg åbenbart ikke tilføje en kommentar, så vil da takke homeenter for at kommentere mit indlæg, selvom i åbenbart ikke har forstået hvor problemet var, så prøver og gøre det mer klart nu, Hvorfor H***** skal jeg betale for en film som jeg har fåeet 1 gang til 0 kr, hvorfor er det jeg skal betale for den film ?
er ret sikker på at det ikke er jurdisk korrekt, en gave eller en forering som tak for deltagelsen i en undersøgelse, forstår jeg enderligt ikke at man pludselig skal betale for, der må satme være en kant for galskab / hvad man kan tillade sig for over for nye kunder, upålideligt, kort sagt

26 de maio de 2014

Hej Per,

Hej Per,

Classificada 1 em 5 estrelas

Snyder uvidende mennesker på internettet.

Jeg har været medlem med HomeEnter i 8 måneder og det har været et sandt helvede!
De sender film man ikke har bedt om til uhyrlige priser, og når man sender dem retur, får man en rykker en måned efter og får fortalt at jeg mangler at betale for filmen. Jeg har nu haft kørende i 2 måneder, en sag omkring en film jeg har sendt retur. De har bedt mig og at sende en reklamation til Post Danmark i stedet for at indrømme deres fejl! Og samtidig, så kan jeg ikke købe de 2 film, som man skal købe til klubpris for at melde sig ud. Jeg vil råde INGEN til at købe hos dem sådan som de behandler folk. Det er det rene snyderi!! Jeg kan slet ikke forstå at man ikke kan gå på nettet og bestille film uden at skulle snydes for flere hundrede kroner! ALT ALT FOR DÅRLIGT!

19 de maio de 2014

Svindel

Først et girokort på 100 kr tilsendt med en faktura hvor man ikke kan se hvilken vare man har købt.
Det skal lige siges at vi ingen varer har købt!
Så ringer vi til firmaet og snakker med deres kundeservice og fortæller dem om problemet, den venlige mand siger det er en fejl og vi blot skal rykke regningen i stykker... Så skulle den sag være ude af verdenen. Men nej, ca 1 måned efter kommer der en rykker?? Denne gang skriver jeg en mail til firmaet, og beder om en kvitt. for modtagelsen af denne, men intet sker.. Så ingen respons på man sender dem en mail og igen forklarer dem situationen.
Nu igen ca. 1½ måned senere kommer der så nok en rykkerskrivelse fra Homeenter, lydende på 350,50 kr?????
Nok engang farer jeg til tasterne og skriver en mail, nu må vi så se hvad der sker denne gang? Hvis de mener vi har købt varer ved dem, så må de bevise det, og jeg tager den gerne hele vejen til retten om nødvendigt!

14 de maio de 2014

Home Enter, er fup + tilføjelser

Jeg copy-past lige en besked jeg har sendt til homeenter.com og jeg opfordre alle der oplever deres fup, til at gøre noget lignende...

- besked start -
Vi har besluttet at vi ikke vil betale den udvalgte film ‘Prisoners’ og vi vil ikke bestille noget hos Homeenter.

Da I sidder med bevisbyrden om omtalte og I skal bevise at vi overhovedet har modtaget jeres film, som vi jo ikke havde bestilt.
I skal også bevise at have indgået omtalte aftale, som I kalder det.

Ovennævnte kan kun ske i retten og vi er blevet bekendt med loven og I kan straffes for disse metoder.
HVIS I altså tør møde alle jeres utilfredse “kunder” i retten?

Ellers stop her, vi tager os IKKE af hvad I lige får lyst til at sende, uden vi havde bestilt det!

- besked slut -

Tilføjelse, om Home enters svar her på
De har ikke forstået, at de står med bevisbyrden, de har ikke forstået at den "købs forpligelse" er indgået telefonisk (er forbudt).

De har ikke besvaret vores mails og lyder ligeglade med en når man ringer til dem.

Det skal på det kraftigste frarådes at have noget med Home Enter at gøre.

Og ja, det er Home Enter der skal bevise dels det de har sendt at du faktisk har modtaget det, og dels at påstået "aftale" skulle være indgået på en lovlig måde.

Og de bliver ved med at skrive til mig på svensk, og de forstår ingenting...
En gik i øvrigt bare på ferie, uden tanke om i gang værende samtaler.
Alt mens de fortsat sender regninger, som de selvfølgelig ikke får prnge, før end i retten.

9 de maio de 2014

Tak for dit indlæg.

Vi kan se at vi i denne sag har svaret på dine spørgsmål og kommentarer vi email.

Enkelt och överskådligt uppbyggt

Snabb bekräftelse via mail när beställning / Avbeställning är gjorda.
Bra kundtjänst vid förfrågningar eller om man glömt avbeställa månadens film.

7 de maio de 2014

Homeenter

Sygt.

For ca. 1 års tid siden blev jeg ringet op af Homeenter, der siger at jeg kan få en gratis Blueray DVD, jeg skal blot betale portoen, uden nogen ekstra omkostninger og uden nogen binding af nogen art. Jeg modtager DVD'en sammen med en faktura på 49,- og ser min DVD og er glad. Efter en måned modtager jeg endnu en DVD, denne gang med et girokort på 133,-. Dette undrer jeg mig over og kontakter [name] i Kundeservice, hvor jeg efter lang diskussion får lov at slippe ud af Homeenter ved at sende DVD'en tilbage til deres postbox og tænker, at du er det vel det.
Jeg hører ikke i flere måneder efter, og flytter i mellemtiden. I mellemtiden fortsætter Homeenter med at sende regninger til min gamle adresse, og for 14 dage siden modtager jeg et inkassobrev på min nye adresse, fra [name] hos Alektum Inkasso, som jeg nu skylder 884,44 kr. Jeg kontakter endnu engang kundeservice igen, og forklarer, at jeg aldrig havde bedt om at være medlem og i øvrigt var blevet "meldt ud" af Homeenter af ham [name] derinde.
Jeg står nu til at komme i RKI hvis jeg ikke betaler mit udestående inden 14 dage, som det fremgår af et brev jeg modtog blot tre dage efter jeg havde kontaktet kundeservice i april 2014.
Jeg mener at jeg sagde ja til den første film på falske forudsætninger, samt at jeg specifikt frabad mig noget form for medlemskab af Homeenter. Jeg overvejer kraftigt at melde virksomheden til Forbrugerrådet, da denne procedure er helt absurd.
I øvrigt tak for rådet nedenfor.
Vh. Christian Ryberg.

OPDATERING d. 6. maj 2014:
Efter "Kundeservice fra Camilla".

30 de abril de 2014

Hej Christian,

Tak for dit indlæg.

Jeg vil gerne kigge nærmere på din sag, da jeg tror at vi kan løse det. Send mig venligst en e-mail med dit medlemsnummer hurtigst muligt til camilla.angelovski@homeenter.com.

Camilla Angelovski

Nu er det slut

Jeg har været medlem hos Homeenter i en lang årrække og deres service er gået drastisk ned gennem de sidste år. Gang på gang får man ikke den film man beder om før der er gået 3-4 uger. 2 gange er jeg blevet så irriteret at jeg har afmeldt en pakke, hvorefter jeg så har fået den alligevel selvom jeg på afbestillings tidspunktet har været inde og tjekke at den ikke er sendt. Sidste gang trak jeg på skulderne og betalte men ikke denne gang. Denne gang bliver den nægtet modtaget. Jeg synes det er pudsigt at de først magter at sende film pakkerne når man ikke længere vil havde dem.
Jeg har meldt mig ud og jeg vil anbefale at alle at holde sig langt væk fra dem
De er dyrere end de fysiske butikker (selv uden porto), og man får ALDRIG nye film på udgivelses datoen
De formår ikke at levere til den tid de lover. når der er film de ikke har hjemme så får man altid beskeden med at de vil være der om 2-5 dage hvilket ikke har været tilfældet for mig endnu 3-6 uger er mere rigtigt
og hvis du forsøger af afbestille en ordre du ikke længere ønsker så overser de din mail og skynder sig i postkassen.

15 de abril de 2014

Hej Hanne.

Homeenter AB

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais