Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Att behöva betala ett pris som i många fall är snudd på¨dubbelt så mycket som exv Media Markt kan erbjuda för samma produkt som man dessutom kan få med sig hem direkt är rent av stötande. Att sedan ut... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Meldte meg inn i klubben ved velkomsttilbud. Denne ble sendt i 2 pakker som skulle ankomme i påskeferien. Fikk forsendelse 002 med 1 film. Pakke 001 med 5 filmer var feilbehandlet av posten og returne... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 2 em 5 estrelas

Klubbpris + porto (hvis jeg glemmer å avbestille "månedens") er altfor høy - mye dyrere enn i andre butikker. Må bestille mange varer for at det skal være lønnsomt. Mitt forslag: Lever al... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Min samlever blev ringet op af en af deres sælgere, fordi jeg havde besvaret nogle spørgsmål og lovet en film,som tak for svarene, uden nogen form for medlemskab, jeg skulle kun betale portoen. Det vi... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Clube de vídeo

Informação fornecida por diversas fontes externas

Homeenter er Danmarks største postorder/internetvirksomhed indenfor musik, film og multimedia med salg i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Chokeret

Køb aldrig hos Homeenter! Blev ringet op af en sælger (selvom jeg er reklamebeskyttet!!!!!), men sagde ok til at få en film. Der går en måned efter jeg har modtaget filmen, også sender de bare en ny film med faktura på DKK 250. Sælger sagde man skulle købe en film i løbet af et år, men lad mig da selv bestemme hvilken!!!! Nu sender I så en ordre på 3 nye film. For at komme ud abonnementet skal jeg nu også betale ekstra faktura. I er jo helt væk?!?!?
Jeg er chokeret, og kan kun dele mine oplevelserne på diverse netværksmøder samt blogs. Og lad nu vær at skrive at som i har gjort til andre:

(Hej,

Tak for din kommentar!

Vi beklager dybt at spillet ikke blev leveret til dig på releasedatoen.

Vi vil gerne undersøge dit ærende nærmere. Hvis du kan oplyse os om dine medlems- og kontaktoplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Maila til helena.omarsdottir@homeenter.com.)

Der sgu nok en grund til i næsten kun får dårlig optale herinde!

2 de outubro de 2013

Hej Morten,

Tak for din kommentar!

Vi kan ikke kommentere enkelte sager på TrustPilot. For at kunne hjælpe dig, behøver vi dit medlemsnummer. Venligst kontakt Helena Omarsdottir på e-mail adressen her nedenfor, for hurtigt svar.

helena.omarsdottir@homeenter.com

Classificada 1 em 5 estrelas

HOLD JER VÆK FRA DETTE FUPFIRMA!!!!!

Jeg blev ringet fordi jeg havde "vundet" en film--HA !
Nu kan jeg ikke komme ud af dette pladderfirma før jeg har "købt" 2 hammerdyre film. ELLER hvis jeg betaler en "BØDE". Jeg har sgu ikke bedt om at blive meldt ind i denne filmklub. Havde bare vundet en film fordi jeg havde svaret på nogle spørgsmål-som jeg ikke engang kan huske. Jeg går simpelthen til en advokat med de regninger de sender fremover. Det her vil jeg ikke finde mig i. Og jeg skal sgu ikke registreres i Ribers som dårlig betaler pga. af dette bondefangeri. Hellere betale til en advokat. 0 stjerner herfra !!!!!

30 de agosto de 2013

Tak for din kommentar!

Vi vil gerne gerne undersøge dit ærende nærmere. Hvis du kan oplyse os om dine medlems- og kontaktoplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Maila til helena.omarsdottir@homeenter.com.

Svindel firma

De påstår det har sendt film men man modtager ingen så starter rykkerne en svinsk måde at stjæle penge fra folk på

14 de agosto de 2013

ADVARSEL!! Bondefangeri

Telefonsælger ringer sent om aftenen og er meget agressiv i sin salgstale. Bliver lovet at jeg ikke er forpligtet til noget køb ud over at modtage Jagten til 49 kr. Dette bliver gentaget på endnu en forespørgsel. Først ved modtagelsen af filmen fremgår det, at jeg er bundet op på køb af yderligere to film.
Ved henvendelser på mail får jeg ikke noget svar, telefonisk kan man ikke komme igennem i meget lang tid.
Jeg nægter at betale grundet vildledende markedsføring og modtager blot rykkere med trusler om at komme i RKI.
Uanstændigt at benytte falske salgsstrategier for at kapre kunder.

Og nu svarer Homeenter igen!!! Det samme pis som sædvanligt!!! Det hjælper ikke at sende sine oplysninger. De gør alligevel som det passer dem.

12 de agosto de 2013

SVINDEL OG INKASSO

Jeg blev ringet op af en af jeres idiot sælgere, blev spurgt om jeg ville ha en DVD film kvit og frit! ingen omkostninger sagde i.. så får jeg sendt en dvd.. der går så noget tid, og så får jeg en rykker fra jer! på 150 kr! , da jeg så prøvede at ringe til jer, tog i den ikke.. og jeg kunne ikke komme igennem.. Så jeg ignorerede rykkeren, det næste brev jeg får er fra INKASSO! om at jeg skal betale 930kr!!!!!!!! HVA FANDEN REGNER I MED FOR EN DVD FILM?! Og truer med at jeg ryger i RKI som dårlig betaler!! I kan bare vente jer!! BARE VENT!

31 de julho de 2013

Classificada 1 em 5 estrelas

Bliver ved med at sende rykkere selvom vi ikke skylder noget.

min kone blev ringet op af jeres sælgere og hun blir lokket til at købe jeres lort men vi betaler de første film som hun har aftalt og derefter melder sig ud igen i sender alligevel en film mere som jeg sender tilbage uden at åbne pakken. så kommer der 1 rykker vi tar kontakt til jer og får af vide at vi skal bare se bort fra den rykker det er en fejl og vi tror nu at der er styr på det men ak nej der kommer efter et stykke tid endnu en rykker og vi ringer igen til jer og i kan ikke forstå det for der står i jeres computer at vi har retuneret varen så vi skal se bort fra de to rykkere der går igen et stykke tid nu har vi fået den 3 rykker med en trussel om inkasso oveni hvad fanden er det for nogle mafia metoder.

23 de julho de 2013

Ingen kommenatar

Har været medlem i del år efterhånden og har aldrig oplevet noget negativt her.

Dog kan deres priser være noget mere end andre steder, men du vælger jo helt selv hvor du køber dine film

Deres forhåndsbooking fungere helt perfekt

3 de julho de 2013

Resposta da Homeenter

Vi takker for de fine ord!

Ingen information. Fangering

Er den af dem der er blev fanget i dette bondefangerig, og skal betale hvis jeg vil ud hvis jeg ikke har bestilt noget fra siden på mindst 150,- så vidt jeg har forstået.

Okay, fint så tager vi det derfra. At firmaet ikke fortæller det med småt eller at man bliver bundet til denne betaling er uhørt og nærmest uærligt.
Men jeg bestiller for vil ikke spilde penge på ingen ting. Men Når jeg bestiller bliver ikke fortalt om udgået vare eller at de sletter Dvd ordre fra min liste! Helt ærligt tag jer sammen. Tro i jeg vil have bare en dvd hjem, som ikke er nok til jeres 'afmeldning' gebyr. Så skal betale 2 gange porto, der er da for ringe... Hvor er lige jeres åhh så gode kunde service henne... Dette er grunden til i får 1 stjerne fra mig i forhold til cdon og saxo fx får top. De Informere om ændringer, afsendelse, og fortæller hvis en vare ikke kan sendes. lær af det, ville være frem skridt for jer, og ja det kan lade sig gøre, andre gør det, få jer et bedre system. Nu hvor i køre så meget i hvor længe i har været på banen.!

Havde nu tænkt at give jer en chance for at se om i ikke var finde nok, men det er der ikke så meget der viser lige. Jeg er dybt skuffet og træt af den ekstra porto, for filmene der inde er dyre nok i forvejen.

1 de julho de 2013

Hej Liv,

Venligst send mig en mail med dine kontaktoplysninger, så vi hurtigst muligt kan undersøge denna sag.

camilla.angelovski@homeenter.com

På forhånd tak!

Camilla

Classificada 4 em 5 estrelas

OK, men læs det med småt inden du melder dig ind!

Jeg har været kunde hos Homeenter omkring et år og jeg har aldrig haft problemer med at afbestille, returnere varer eller lign. De mere end levet op til hvad jeg forventede da jeg begyndte at handle hos dem. Ja de er måske lidt dyre, men du kan jo swe priserne på deres hjemme side - også inden du melder dig ind, tilgengæld synes jeg deres service og udvalg er rigtig godt.
Selv den gang jeg glemte af afbestille magaswinets udvalgte fik jeg lov til at returnere den uden beregning.

17 de junho de 2013
Classificada 2 em 5 estrelas

Alt alt alt for dyrt - og lidt ufine metoder.

Fik et opkald fra en af Homeenters telefonsælgere hvor de tilbød mig Skyfall på Bluray til 50 kr - det lød jo ganske godt, og hvad var hagen så?
Hagen var at jeg skulle blive meldt ind i deres klub og købe 2 film til fuld pris, jeg havde alligevel regnet med at bestille minimum 2 fuldpris film i år, så det lød fair nok for mig og jeg sagde ja tak.

Da jeg så er inde i klubben kan jeg se at de film man skal købe er til klubpris, hvilket er lidt dyrere end fuldpris film i blockbuster/fona etc. - og med porto oveni bliver det lige pludselig meget dyrt - så nu køber jeg så de 2 film jeg er bundet til og opsiger medlemskabet med det samme efter, da det slet ikke kan svare sig, selv med de rabatter du får optjent ved køb af klubpris film.

Samtidig så jeg på deres hjemmeside et meget bedre introtilbud end det jeg fik tilbudt, det var nemlig op til 6 DVD'er til knap 200 kr. - så øv til mig der fik det ringe introtilbud (selvom de kørte samtidig)

Det skal også lige siges at HomeEnter vælger at automatisk smide "magasinets film" i din indkøbskurv hver gang et nyt magasin udkommer, og du skal selv ind og sige nej tak inden en specifik dato, og hvis du ikke gør sender de den bare til dig...
Det er ret ufine metoder hvis du spørger mig...

Så alt i alt, ikke en positiv oplevelse med HomeEnter, se bort fra deres intro tilbud, du sparer MANGE penge ved at handle andre steder!

25 de maio de 2013

Løgn løgn og løgn

Jeg talte med en telefonsælger, og ja det lød meget godt. "Jeg kunne gå ind på hjemmesiden og købe billige film, det eneste det krævede er at jeg skulle købe ÉN film til 180 kr på et år"
Jeg har nu været medlem i 4-5 måneders tid. Jeg har modtaget 4 film(en hver måned) og en regning på ca 200 kr hver gang. Har nu modtaget endnu en pakke fra dem med 2 film og en regning på 337 kr!!
Syntes det simpelthen er så meget for dårligt!
Har nu skrevet en mail med at jeg skal meldes ud øjeblikkeligt - men ja, nu må vi se om de gør det uden problemer...
Ingen stjerner til jer - den er sten sikker!!

25 de maio de 2013

Classificada 1 em 5 estrelas

film klub eller røver foretning

som grundlæggen skal du altid se på hvad din regning er og hvad de har givet dig til bud på det du køber. da du godt kan får den samme film til en noget højer pris ind de her angivet som det du kan købe den for dette er en af deres foretnings metoder bunde fangeri og eksta opkævninger. og trods dette er et svesk firma trod de fejl aktigt at dette er samme for bruger lov som er gældene de har nemlig tords de har en filial her i dk ikke studere den del af loven en videre er de lidt på kant med den selv samme lovgivning der hjemme men grund af amani klædte dyre advokter har de være så heldige ind til videre at skippe når der er blevet stævnet men det er så sprøg målet om hvor længe den går for dem

og nu er det så vi kommer til det med stejenern mand er på tvunget til at skulle give en halv for deres noget utraditionelle metoder da de sender mail til folk der ikke har til medlt sig og eller er kunde hos dem

23 de maio de 2013

værste omgang humbuk!

jeg giver udelukkende en stjerne fordi jeg skal.
Min kæreste var blevet ringet op af en sælger som spurgte om han ville købe en film til tilbudspris, og den pågældende film var tilfældigvis en han gerne ville have, så dette valgte han at sige ja tak til. Vi betaler for filmen og tror at alt er ude af verdenen, men NEJ!
Kort efter modtager vi den første regning på 300 kroner, vi nægter at betale, for det var IKKE aftalen, han ringer ind til firmaet, som lover at bede den pågældende person som har med hans sag at gøre om at ringe.
Vi hører aldrig fra vedkommende så tror at sagen er ude af verdenen. Men atter en gang nej, kort efter modtager vi en ny regning på omkring 500 kroner. Vi ringer endnu en gang til selskabet som lover at de nok skal se på sagen,
Men der sker ingenting, nu er der så kommet en ny regning på omkring 900 kroner og vi har valgt at betale udelukkende for at få den sag ud af verdenen, så håber jeg bare at vi fra nu af får fred, for en anden gang agter vi IKKE at betale.
Så folks hold jer MEGET langt væk fra homeenter.

UPDATE:
Efterfølgende har homeenter valgt at slette gælden.. Dette får mig dog ikke til at ændre mening omkring deres forretningsmetoder og derfor er karakteren den samme.

13 de maio de 2013

Hej Maria,

Fungerer fint

Har i flere år været medlem hos Homeenter og har aldrig haft problemer. Eneste "malurt" må være at leveringstiden er lidt svær at beregne. De sender ikke nødvendigvis samme dag eller dagen efter. Til gengæld fungerer deres forhåndsbooking perfekt. Her kommer tingene til tiden.

Det er meget nemt. Der kommer et magasin med Posten og her er der en rimelig tid til at afbestille (fungerer ligesom Gyldendals Bogklubber) hvis man ikke ønsker månedens tilbud.

11 de maio de 2013

Bondefanger faktor 1000

Min søn på 14 kommer glad ind i stuen og fortæller at han har vundet en gratis film fra homeenter. Jeg tvivler lidt på det der med gratis men han fastholder at der ikke er blevet nævnt noget med penge over for ham.
Der kommer senere en mail hvor homenter bekræfter indmeldelsen og fortæller at han lige skal købe yderligere 2 film til fuld pris det første år.
Jeg benyttede mig naturligvis med det samme af fortrydelsesretten men på baggrund af andres kommentarer er jeg dog i tvivl om hvorledes homeenter vil forholde sig til dette.
Spørgsmål til homeenter: Hvordan kan i tillade at jeres sælgere laver aftaler med børn??? Det er ikke bare forkasteligt, det er decideret i strid med lovgivningen. Fy for pokker.

7 de abril de 2013

Hej Sebastian,

Vi beklager at din søn er blevet ringet op. Det er ikke vores policy at ringe til personer under 18 år, så noget er desværre gået galt. Du bedes kontakte Helena Omarsdottir på helena.omarsdottir@homeenter.com, husk at oplyse navn og adresse, så hjælper vi dig med at løse dette.

På forhånd tak.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais