Houthandelonline Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer positieve ervaring! Werd vrij snel na het plaatsen van de bestelling gebeld door een medewerker dat er een artikel niet op voorraad was, maar dat zij een langere lengte zouden leveren zonder meer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere keren besteld bij HouthandelOnline. Altijd goed geholpen met het helder krijgen van de laatste details. Ook de levering is altijd goed verlopen met behulpzame chauffeurs. Ik ben al om al e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top materiaal. Top medwerking om juiste offerte te krijgen. Top service en flexibiliteit ivm levertijden en anulering ivm bouvak. Volgende keer weer via houthanfelonline. Eric van Baalen

Classificada 3 em 5 estrelas

Goede communicatie, erg jammer dat veel van de laatste levering erg slecht kwaliteit douglas hout was. Veel beschadigd , afwijkende maten, veel getordeerd etc. Meer dan 50% niet bruikbaar hierdoor. An... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Houthandelonline, dé hout groothandel. Zeer uitgebreid assortiment in houtmateriaal en plaatmateriaal. O.a.: Tuinhout, Hardhout, Douglashout, Eikenhout en Betontriplex.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

174 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

44 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

slechte aftersale

Vorig jaar een bestelling geplaatst voor onder andere red ceder boeidelen. Na 1 jaar begint de verf er af te vallen. Hierop een klacht ingediend over de slechte kwaliteit en een vergoeding gevraagd. Vervolgens komt er een mail dat ik de boeidelen niet goed heb gemonteerd, dat er onvoldoende ventilatie zou zijn. Heel bijzonder omdat ze zijn geplaatst op potdeksel planken en daardoor voldoende ventilatie aanwezig is. Nemen duidelijk hun verantwoordelijkheid niet. Daarnaast worden de mails ook nog eens niet goed gelezen. Waardeloos bedrijf

30 de abril de 2022

18mm underleyment rotzooi geleverd

Heb 18 underleyment platen gekocht.
De ene plaat nog krommer dan de andere.
De platen zijn volkomen ongeschikt om in te leggen. Mes en groef krijg je niet in elkaar omdat de platen zo gegolfd en krom zijn. Ook zitten er hoogte verschillen in de mes en groef verbinding.

Het ergste is dat ze beweren dat het normaal is dat de platen nergens geschikt voor zijn.

14 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zit verwondering een ander review te…

Ik zit verwondering een ander review te lezen. Geen idee waar dat vandaan kan komen. Mijn bestelling was keurig optijd. Goed en veilig verpakt. Volledig. En, een uurtje vtv gebeld door ze.
Mijn ervaring wil ik daarom graag delen.

2 de fevereiro de 2022

Resposta da Houthandelonline

Beste R. Post, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en het hout. Wie weet zien we u snel weer terug. Met vriendelijke groet, Sandra

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn ervaring met dit bedrijf is slecht

Mijn ervaring met dit bedrijf is niet goed. Ik heb een order geplaatst en dag later komt er een korting actie. Deze spullen waren toen nog niet geleverd. Ik heb toen ook gevraagd om een korting. Dit was niet mogelijk. Proberen om te annuleren, dit ging niet omdat ik zakelijk aangeklikt heb. Heel apart omdat ik een particulier ben.
Houthandelonline probeert zolang mogelijk er over te doen met reageren totdat de levering bijna gaat plaats vinden. Zodat mensen niet anders meer kunnen. Mijn advies bestel bij een ander bedrijf.
Garanties of service is er bij dit bedrijf niet.

9 de janeiro de 2022

Resposta da Houthandelonline

Goedemorgen, spijtig te vernemen dat u niet tevreden bent met ons bedrijf. Wij hebben inderdaad een kortingsactie gehad, maar kunnen deze korting niet doorberekenen op een order die 5 dagen voor deze ingangsdatum geplaatst is, zoals die van u. Wanneer een order als particulier is geplaatst, heeft u 14 dagen herroepingsrecht. De order die u heeft geplaatst, is een zakelijke order. Een zakelijke order heeft dit herroepingsrecht helaas niet. Met vriendelijke groet, Sandra

Classificada 5 em 5 estrelas

Dé houthandel voor middel(grote) projecten

Reeds twee grote bestellingen geplaatst bij Houthandelonline en onze ervaring is zeer positief.

Een van de weinige houthandels waarbij ze het hout op voorraad hebben en kwalitatief goed.
De bestellingen plaatsen ging soepel en de informatie is duidelijk. De prijs van de producten zijn marktconform en zelfs gunstiger dan andere houthandels.
Zodra de bestelling geplaatst was, werd er binnen de kortste keren een bezorgafspraak gemaakt welke opgevolgd werd met een mail inclusief track and trace.
De bezorging van de bestelling ging ook voorspoedig en werd met de kooiaap bij ons gelost.
Tijdens het inspecteren van onze bestelling werd geconstateerd dat sommige artikelen gescheurd/gebarsten of gebroken (mes en groef planken) waren - wat natuurlijk kan gebeuren bij hou. Na contact te hebben gezocht met Houthandelonline werd bij bestelling 1 de schade gecrediteerd en bij bestelling 2 een nalevering ingepland. Helemaal tevreden met de afhandeling hiervan.

All in all een zeer positieve ervaring met houthandelonline en voor hout en toebehoren moet je bij hun zijn!

21 de novembro de 2021

Super service

Rond de tachtig overhangende rabatdelen en vele meters aan 4,5x7 regels besteld. Bezorging goed geregeld. Bij aankomst van de bestelling bleek helaas dat er een aantal rabatdelen en balkjes beschadigd waren. Dit heb ik direct gemeld via de mail en er werd zeer snel terug gemaild. Daarna werd ik gebeld door medewerker Susanne die zeer vriendelijk, meedenkend en behulpzaam was.
Ik moest beginnen met mijn klus, maar de beschadigde delen konden pas een aantal dagen later geruild worden dus kon ik daar niet op wachten. Als oplossing mocht ik de beschadigde delen houden zodat ik het deels kon gebruiken en de nieuwe delen werden dan opnieuw geleverd. Al met al een superservice. Bedankt Susanne en houthandelonline. Tot een volgende keer.

1 de junho de 2021

Resposta da Houthandelonline

Beste Ferdi, bedankt voor het delen van deze review. Super fijn om te lezen dat u het contact met ons zo positief ervaren heeft. Wanneer het onverhoopt voorkomt dat materialen beschadigd geleverd worden, kijken wij graag samen met de klant naar een passende oplossing. Goed om te vernemen dat u kon werken met de nalevering van nieuwe materialen. Wij wensen u veel succes toe met het verwerken van de materialen en zien u uiteraard graag terug bij Houthandelonline. Met vriendelijke groet, Lisa

Slecht gevoel

Meerdere planken en balken besteld bij dit klantonvriedelijkbedrijf waaronder
55 zwarte douglasplanken via hun site waar je op afbeeldingen klikt om de juiste items te bestellen.
Kreeg blanke planken geleverd en er werd mij verteld dat ik verkeerd had besteld terwijl op de site inmiddels vermeld werd dat de zwarte niet meer leverbaar zijn.
Ze durven aan te bieden de planken om te ruilen tegen zeer hoge kosten terwijl ze niet leverbaar zijn .
Ik zal zeker nooit meer iets bij dit bedrijf bestellen en raad het anderen ook af .

30 de maio de 2021

Resposta da Houthandelonline

Beste meneer Schelle, wij kunnen ons helaas niet vinden in bovenstaande review. Zoals telefonisch met u besproken, heeft u precies de materialen ontvangen welke u bij ons heeft besteld. Wij kunnen ons daarentegen goed voorstellen dat er tijdens het bestelproces een fout kan worden gemaakt. Wij hebben u daarom aangeboden de materialen te komen omruilen voor een bedrag van €79. Daarnaast hebben wij u ook de mogelijkheid gegeven de bestelde materialen te retourneren. Wij denken graag met u mee en hadden graag tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Houthandelonline

Levering te weinig platen

In plaats van 50 platen hout kreeg ik 49 platen geleverd.
Door privé omstandigheden heb ik niet direct kunnen reageren.
Houthandelonline behandeld mij als een leugenaar; niet zo netjes

24 de março de 2021

Resposta da Houthandelonline

Beste Frank, bedankt voor het delen van uw ervaring. Wanneer een levering onverhoopt incompleet wordt afgeleverd, vragen wij u dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden. Wij willen dit dan uiteraard met u oplossen en de missende materialen naleveren. Helaas kunnen wij u hier niet mee assisteren wanneer dit 2 maanden na levering wordt gemeld. Wij vertrouwen op uw begrip hierin. Met vriendelijke groet - Team Houthandelonline

Classificada 2 em 5 estrelas

Absurd hoge retour transportkosten

Ik heb daar red cedar hout besteld, dit hout was licht beschadigd aangekomen. Op zich kon ik daar wel mee leven, het hout is ook heel zacht.
Omdat ik 1 pak over had was mijn bedoeling om dat terug te sturen, voor het terugsturen werden 120 euro verzendkosten (bijna het dubbele van de bezorgkosten) in rekening gebracht en er werd verteld dat het niet mogelijk was om het zelf te brengen.
Mwa, ik ben niet echt een fan.

Na jullie reactie:
Kan ik t na de coronatijd wel zelf terug brengen?

1 de dezembro de 2020

Resposta da Houthandelonline

Beste Ewald, bedankt voor het schrijven van deze review. Jammer om te vernemen dat uw ervaring met ons zo is verlopen. Red Cedar is een houtsoort wat erg kwetsbaar is, echter zou het materiaal niet met beschadigingen geleverd moeten worden. Onze excuses hiervoor. Vanwege de corona maatregelen hebben wij de mogelijkheid tot het afhalen/terugbrengen van materialen tot nadere orde gestopt. We bieden daarom op dit moment alleen de retourmogelijkheid aan wanneer wij de materialen zelf bij u op komen halen. Wij doen dit met 18 meter lange vrachtwagens met kooiaap en zijn genoodzaakt €120 retourkosten door te berekenen. wij hopen hierin op uw begrip en doen ons uiterste best uw volgende ervaring op een positieve manier te laten verlopen. Met vriendelijke groet - Team Houthandelonline

Bestelde 6 deuren bij dit bedrijf

Bestelde 6 deuren bij dit bedrijf. De deuren kwamen zonder enige verpakking en bescherming aan in alle hoeken van de deuren. De deuren zijn op de hoeken beschadigd en ik heb contact opgenomen met het bedrijf. Het kan het bedrijf gewoon niet schelen. Wil ook niet een nieuwe deur veranderen. Zal niet opnieuw bij hen bestellen.

5 de novembro de 2020

Resposta da Houthandelonline

Goedendag John, bedankt voor het plaatsen van uw review. De door u gekochte boarddeuren moeten nog afgewerkt en geschilderd worden. Dit houdt in dat de voor- en achterzijde van de deur zijn voorzien van een primer laag en de zijkanten van de deur niet, zoals altijd bij dit soort boarddeuren. De deuren dienen rondom geschuurd te worden voor ze worden voorzien van een 2e grondlaag en een afschilder laag. Om deze reden zijn wij van mening dat de kleine schade in de verdere bewerkingen van de deur verholpen kan worden. Wij wensen u veel succes met het uitvoeren van uw klus. Mvg, Team Houthandelonline

Hoge bezorgkosten

We wilden 5 palen halen omdat we om de hoek wonen, dat kon niet ivm Corona (? ik kan ook naar de supermarkt) en daarom moesten we 100 euro bezorgkosten betalen!

3 de novembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionele aanpak van een probleem

Had een bestelling geplaatst van een aantal hardhouten planken, waarbij uit nazicht bleek dat één van deze planken een te grote kromming vertoonde om te kunnen verwerkt worden in mijn project. Ik heb ervaring met hardhout en weet dat dit nogal eens voorkomt bij bestellingen van grote of minder grote partijen hout. Het is op zich geen teken dat het aangeleverde hout over het algemeen van minderwaardige kwaliteit is.

Ik zond een mail hieromtrent naar houthandelonline. De dag daarop kreeg ik al een vriendelijke telefoon waarbij we tesamen een aantal mogelijkheden doornamen teneinde het probleem op te lossen. We besloten dat mij de plank gewoon gecrediteerd werd. Een bevestiging daarvoor werd me ook nog eens per mail opgestuurd.

Maar wat belangrijker is, is dat dit probleem op een zeer snelle, professionele en vriendelijke manier werd opgelost. En dat alleen al verdient 5 sterren...

2 de setembro de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

Zeer slechte levering door transporteur

Helaas een slechte ervaring met de levering van een bestelling. De bestelling op zich verliep zoals het hoort. Maar de levering door de transporteur was dramatisch.

De beloofde infomail die ik een dag van te voren zou krijgen met daarin de bezorginformatie en track & trace code heb ik niet ontvangen.

Terwijl ik thuis was, hebben ze, zonder aan te bellen, mijn bestelling op de stoep (openbaar gebied), buiten mijn tuin gelegd. Het is dat ik op een gegeven moment zelf met Houthandelonline ben gaan bellen wanneer e.e.a. geleverd zou worden. Ik kreeg toen te horen dat het eerder die ochtend al was afgeleverd. Vervolgens ben ik mijn tuin uitgelopen en dus op de stoep, langs het fietspad, lag mijn bestelling. En dat terwijl ik speciaal was thuis gebleven voor deze levering en ik ook genoeg ruimte had in mijn tuin om de levering tijdelijk te stallen. Mijn klachtenmail werd middels een redelijk standaard antwoord behandeld.

Kortom, als je hier iets bestelt, maar dan vooraf goede afspraken over de levering en de wijze waarop je als klant daarover geinformeerd wordt.

21 de julho de 2020