The products are fine, albeit a bit overpriced. However, I was appalled by the amount of plastic packaging used for my order. Within the plastic bag my order came in, every single pair of underwear wa... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wist je dat een BH met beugel NOOIT in de wasmachine mag volgens Hunkemoller??? Product 2 weken na aanschaf en 1x wassen kapot. Beugel steekt uit de BH aan de binnenzijde. Terug naar de win... Ver mais
Zeer slechte ervaring met Hùnkemöller, bestelling begin juli 2026 geplaatste, nooit geleverd. Hunkemöller deed onderzoek bij vervoerder die beweerde de goederen op een veilige plek te hebben afgelever... Ver mais
Na alle slechte reviews toch even een goede: ik had een minder dan soepele bezorging van mijn pakketje (niet Hunkemöllers fout, DHL had het natuurlijk weer eens op de verkeerde plek bezorgd). Ik heb t... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
De nummer 1 lingeriespeciaalzaak van Nederland, voor elk moment en elke stemming. Het grootste assortiment voor iedereen. Tweewekelijks nieuwe collecties.
Informações de contacto
Holanda
- www.hunkemoller.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 51% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Online bestelling
Snelle levering van mijn online bestelling , ideaal dat je kunt ophalen in de winkel.
Geld niet ontvangen
Online bestelling in de winkel teruggebracht en volgens de klantenservice terugbetaald via Apple Pay. Helaas na 1 maand nog steeds geen geld ontvangen. Klantenservice kom je niet verder mee, ze blijven zeggen we hebben het geld overgemaakt maar ik heb het niet ontvangen. Als ik vraag om bewijs krijg ik iets toegezonden wat nog steeds niet aangeeft naar welk rekeningnummer.
Update; inmiddels duidelijk antwoord en mijn geld terug gekregen!

Resposta da Hunkemöller
Bestellen via de site gaat prima
Bestellen via de site gaat prima. Maar terug brengen naar de winkel is een ramp vooral als je ook met klarna betaald en als je korting kreeg op je 2e bh. En je 2e bh is niet de goede maak. Wat een gezeik omdat terug te brengen in de winkel.

Good service, Eindhoven, NL
Very nice fabric, good quality, good in-store experience in Eindhoven.
Je kunt snel vinden wat je zoekt.
Je kunt snel vinden wat je zoekt.
Hele slechte klantenservice
Hele slechte klantenservice, product kapot na 1x dragen. Na 3x het contact formulier te hebben ingevuld en 2x 3 kwartier in de wacht te hebben gestaan bij hun telefoon een e-mail adres gekregen van hun. Op de e-mail is pas 3 weken na versturing gereageerd, met een korting van 15% bij volgende bestelling. Ik ging hier niet mee akkoord en nu hebben ze aangeboden (wederom na 2 weken wachten op reactie) dat ik mijn BH, naar de kleermaker moet brengen en de bon naar hun moet sturen.

Snelle levering vriendelijk personeel
Snelle levering vriendelijk personeel
Valentijnsverzending kwam nooit aan
Valentijnsverzending kwam nooit aan. Chatbox vraagt om 10 dagen geduld voor verzending. Na 10 dagen om 14 dagen. Chatbox is geen medewerker beschikbaar. Op online formulier wordt niet gereageerd. Waardeloos.

Leuk!
Veel keus leuke webwinkel. Snel besteld en snel thuisbezorgd
Niks om over te klagen
Duidelijke website, snelle levering en goede producten!
Vertrouwde kwaliteit en service
Zending onderweg en dat blijft het.
Op vrijdag een bestelling geplaatst. Producten waren op voorraad. Belofte: voor 22:00 besteld volgende dag in huis.
Helaas zending blijft als ‘aangemeld’ staan
Woensdag een chat met een medewerker, waardeloze chatbot. Toen een medewerker gechat. Ik moet maar wachten tot 20 februari, 10 werkdagen (shop is 6 a 7 dagen open) maar dat bedoelde men niet. Krijg geen oplossing aangeboden enkel een chatantwoord direct gevolgd door: bent u daar nog’? Heel klantonvriendelijk en na 13 dagen nog geen product binnen. Wel een enquete gehad, hoe het product bevalt, geen idee. Als het ooit binnenkomt?

Klantenservice niet te bereiken
Ik heb onlangs een bh retour gestuurd, want na 1x dragen kwam de beugel er al door. Netjes via de chat geholpen om het te retourneren.
Nu is de retour gestuurde bh op 14 januari retour geleverd. Vandaag contact gezocht omdat ik nog niks heb gehoord van mijn retour, maar dit ging zeer zeer moeizaam. Via de chat duurde het heel lang voordat ik antwoord kreeg op mijn vraag of ze het konden nakijken hoe dit zat. Uiteindelijk werd de chat gesloten, zomaar. En had ik nog geen antwoord op mijn vraag. Telefonisch contact gezocht maar na 30 min in de wachtrij toch maar de haak erop gegooid. Wat een slechte klantenservice!! Ben nog steeds geen steek verder nu echt waardeloos!!
Bedankt voor uw reactie en dat u het verder wilt uitzoeken! Mijn ordernummer is 358344801
En het retournr is 3600746

totaal geen service
Zeer slechte ervaring met de klantenservice. Ik heb een klacht gemeld over een bh met een duidelijk defect, maar krijg steeds dezelfde standaardreactie terug. Er wordt geen echte oplossing geboden — alleen een kortingsvoucher — terwijl het om een ondeugdelijk product gaat.
Ik word telkens naar een winkel gestuurd, terwijl afhandeling op afstand wordt geweigerd. Er wordt niet meegedacht en ik voel me totaal niet serieus genomen.
Voor deze prijzen verwacht je betere kwaliteit en vooral betere service. Dit was voor mij reden om hier niet meer te bestellen.

Resposta da Hunkemöller
Snel bezorgd bij de winkel zelf
Snelle levering en bestelling conform…
Snelle levering en bestelling conform order 👍
De beugel stak eruit
De beugel van mijn bh was er na minder dan een half jaar al deels uitgegaan, waardoor hij de hele tijd in mijn borst stak. Ik ben teruggegaan en kreeg te horen dat dit door het afvallen kwam. Ik ben namelijk 2 à 3 kilo afgevallen; daardoor zou je bh losser gaan zitten en zou de beugel eruit kunnen schieten.
Natuurlijk kan dit waar zijn, ik heb er zelf niet veel verstand van. Maar voor die prijs vind ik het wel erg dat je bh’s na een klein beetje afvallen al kapotgaan. Ik schommel wel vaker in gewicht, altijd maar 1 tot 3 kilo, en heb hier nog nooit eerder last van gehad.

Diefstal
31 Dec besteld in de winkel, bestelling niet gekregen ,2 keer contact gehad met klant service tot vandaag 29 Jan nog steeds geen geld terug . SLECHTE ZAAK. 2 Februari nog steeds geen geld

Resposta da Hunkemöller
Gisteren gebeld of m’n pakketje er lag…
Wat een vriendelijkeheid!
Echt heel super geholpen. kunnen heel veel winkels een voorbeeld aan nemen!!
keurig op tijd geleverd
keurig op tijd geleverd. Goede kwaliteit