Vi har hentet vores special syet hynde med stof til vores gamle bænk - så venlig kunde betjening , overholdt tidsplan og leverings tidspunkt - kan varmt anbefales
Leia as opiniões dos outros
Som passioneret håndværker selv er det altid fantastisk at møde en ligesindet dygtig håndværker selv. Intet er umuligt og alle ideer er velkomne. Ahmed fordyber sig i mit projekt og laver de flottest... Ver mais
A empresa respondeu
Tusinde tak for de nye skum hynder, og din fine beskrivelse som var vedlagt😊 Vi fik ikke brug for at skære eller klippe eller andet for de passede 100% og helt perfekt, og det har hjulpet helt eno... Ver mais
Vi har brugt Hyndeskrædderen to gange. For nogle år siden fik vi lavet sæder til et “voksensæde” til vores ladcykel og lige for nylig fik vi renoveret en hvilestol fra 70’erne (“stålrør og kanvastiden... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hyndeskrædderen blev etableret 1963. Vi er specialiseret inden for udskæring af skum efter mål på eget skumskæreri. Vi fremstiller madrasser i alle størrelser og til alle formål i mange forskellige kvaliteter. Vi ombetrækker møbler og hynder på eget værksted og leverer hyndesæt til klassiske møbler af Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Arne Jacobsen og mange andre arkitekttegnede møbler.
Informações de contacto
Godthåbsvej 61A, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- salg@hyndeskraedderen.dk
- www.hyndeskraedderen.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
fungerede fuldstændig problemfrit
fungerede fuldstændig problemfrit, nemt og med hurtig ekspedition. Flot syning - Hyndeskrædderen vil jeg helt klart bruge igen og kan helt klart anbefales 🤗

Resposta da Hyndeskrædderen
Til tiden og i det rigtige mål
Madrassen, en lille baby madras, blev som lovet afleveret aften ved vores dør, så vi kunne få den med i sommerhus næste morgen til vores datter.
---- og i det rigtige mål!

Resposta da Hyndeskrædderen
Købte en siddekile og den er jeg meget…
Købte en siddekile og den er jeg meget tilfreds med - prisen var god og den kom rimeligt hurtigt så et godt køb.

Fremragende service.
Fremragende service.
Hurtig levering i god kvalitet.

Jeg modtog det
Jeg modtog det, jeg havde bestilt, på den lovede tid. Absolut tilfredsstillende.

Fin betjening -både på tlf og nettet 👍
Fin betjening -både på tlf og nettet 👍
Lækker kvalitet på stof og hurtig Og venlig betjening - ikke sidste gang jeg handler her 🤗

Fint produkt - lang venteteid
Fint produkt, men lidt ærgerligt at gå og afvente en uge, for så at skrive en mail uden svar og til sidst selv at ringe om minde dem om ordren, som åbenbart var blevet glemt.

Nemt at bestille
Nemt at bestille. Smart koncept, og så får man lige præcis hvad man har bruge for.
Udmærket materiale
Udmærket materiale, passede perfekt efter opgivne mål dog rimelig lang fremsendelsestid.

Meget tilfreds
Meget tilfreds. Nu ved jeg, hvor jeg trygt kan handle alt i skum og hynder. Kan absolut anbefales.

Resposta da Hyndeskrædderen
Der er vist plads til forbedring
Har ikke fået varen. Selvom det er godt 14 dage siden jeg har bestilt. 👎👎

Fin service og imødekommenhed
Fin service og imødekommenhed
Steen Randal Jacobsen

Resposta da Hyndeskrædderen
Er altid tilfreds med mine ordre…
Er altid tilfreds med mine ordre herfra, og levering er altid hurtig og problem fri. Kan anbefale.

Resposta da Hyndeskrædderen
Hurtig ekspedition af ordren- men den…
Hurtig ekspedition af ordren- men den var så heller ikke færdig. Manglede tricot, som var bestilt og betalt. Blev ordnet ved afhentningen, men det forsinkede mig.

Resposta da Hyndeskrædderen
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.