Katya är en fantastisk fransstylist! Hon är otroligt noggrann och lyhörd, och hon utför alltid exakt det jag önskar. Varje besök blir lika bra som det förra, och jag går aIltid därifrån helt nöjd.Jag... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag har gjort ögonfransförlängning hos Katia många, många gånger och de blir alltid fantastiska. Jag gillar den naturliga looken, och Katia gör det alltid precis som jag önskar. Hon arbetar väldigt... Ver mais
Seda har gjort ett fantastiskt arbete. Hon är mycket skicklig som frisör, noggrann och lyhörd för kundens önskemål. Resultatet blev över förväntan, och jag kände mig både trygg och väl omhändertagen g... Ver mais
Informações sobre a empresa
IDANA Beauty är en modern premiumsalong belägen i Skärholmen Centrum i Stockholm. Vi har skapat en plats där professionalism, estetik och ett personligt bemötande möts för att framhäva varje kunds naturliga skönhet. Vi är specialiserade på frans- och brynstyling, kosmetisk tatuering (permanent makeup), hårförlängningar av högsta kvalitet, professionella frisörtjänster, nagelvård samt estetiska behandlingar utförda av legitimerade sjuksköterskor. Vårt erfarna team av specialister arbetar med noggrant utvalda produkter och använder moderna tekniker som uppskattas av professionella inom skönhetsbranschen världen över. På IDANA Beauty tror vi att varje förvandling ska vara unik. Därför lägger vi stor vikt vid en grundlig konsultation, personlig rådgivning och att skapa ett resultat som harmoniskt framhäver din skönhet och uppfyller dina önskemål. I vår ljusa och moderna salong står kunden alltid i centrum, samtidigt som vi skapar en avslappnad och välkomnande atmosfär. I salongen finns även en butik som erbjuder ett exklusivt urval av noggrant utvalda skönhetsprodukter för hemmavård efter behandlingar, samt ett komplett sortiment av löshår. Välkommen till IDANA Beauty Skärholmen – en plats skapad för dig som förväntar dig högsta kvalitet, professionell service och vackra, naturliga resultat.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Toppensalong!
Fått behandlingar hos två av deras frans-stylister och båda har varit supertrevliga och grymma på sitt jobb. Rekommenderar starkt💫
Fantastiskt salong 🕊💝
Jättebra jobbat 🫶 fint atmosfär och duktig Patricia D🍀☺️
Magda.
Magda har ett fint bemötande och försöker verkligen tillgodose kundens alla önskemål ☺️
Blir alltid välkomnad med ett leende av…
Blir alltid välkomnad med ett leende av stylist / frisör Gisella på Idana beauty . Gisella är professionell , vänlig och magisk med färger , har varit kund hos Idana Beauty och Gisella i flera år och kommer så fortsättningsvis vara Kan varmt rekommendera Gisella .
Såå nöjd med resultatet
Såå nöjd med resultatet! Gisella är snabb och noggrann och alltid trevlig☺️
Zuzanna är duktig fransstylist
Zuzanna är super gullig tjej, lyssnar på vad för fransar man önskar och försöker uppfylla dom så gott det går.
Fantastiska fransar
Fantastiska fransar, bra service och det går fort!
Idana beauty
En underbar salong där man känner sig så otroligt sedd och välkommen. Man känner av en positiv energi från alla anställda även fast man inte gör en behandling hos de specifikt. Min stylist Armine är verkligen BÄST!! Så snäll och omtänksam mot sina kunder. Jag och mina vänner går bara till henne och fixar håret, vi är alltid lika nöjda !!
SÄMSTA BOKSTAVLIGEN
Om du vill känna dig sårad och ful efter din behandling, så går du till denna äckliga salong. Personalen lyssnar inte på dig, är respektlösa och tror att de utför någon super jobbig behandling. DE är nonchalanta och bryr sig inte alls om kundens åsikter. Salongen är också ofräsch och ser inte ens ut som salong, snarare som en djur slakteri. De som arbetar lallar runt och skriker på människor. Som sagt VARNING!

Resposta da IDANA Beauty
Bokade konsultation som aldrig blev av…
Bokade konsultation som aldrig blev av då Avan inte verkar ha koll på tider och kontaktar mig en timme efter. Hon verkar inte bry sig. Rekommenderar att ni går till någon annan som är både serviceinriktad och professionell.

Resposta da IDANA Beauty
Det insydda Håret lossnar och det är…
Det insydda Håret lossnar och det är plastigt. Dålig service och bemötande när man påpekade det.

Resposta da IDANA Beauty
Proffsigt bemötande och noggranna…
Proffsigt bemötande och noggranna frisörer!

Exceptionell omsorg och prisvärd lyx hos Idana Beauty
Jag rekommenderar varmt Idana Beauty. Deras service är fantastisk och priserna är väldigt prisvärda – du får verkligen mycket för pengarna. Från den vänliga receptionisten till de otroligt professionella frisörerna skapar hela teamet en välkomnande och bekväm atmosfär. Du går in med ett utseende och kommer ut fullständigt förvandlad, med resultat som alltid är tillfredsställande.
Oavsett om det handlar om hårförlängningar, färgning, fransförlängningar, naglar eller något annat kan du lita på att Idana Beauty levererar. Deras känsla för detaljer och expertis inom olika tjänster är oöverträffad. Jag är säker på att du aldrig kommer att ångra att du valde Idana Beauty.

Resposta da IDANA Beauty
Jag vill varmt rekommendera IDANA…
Jag vill varmt rekommendera IDANA Beauty salong efter mitt senaste besök! Personalen är både trevlig och professionell, och jag kände mig verkligen väl omhändertagen. Väldigt nöjd ❤️👏 🌸

Resposta da IDANA Beauty
Min tjej gjorde en hårförlängning hos…
Min tjej gjorde en hårförlängning hos Idana beauty. Hon var supernöjd och blev superfin!

Resposta da IDANA Beauty
Dem finaste färgerna på löshår av alla…
Dem finaste färgerna på löshår av alla salonger i Stockholm jag har testat!!! Så underbar och trevlig ägarinna :)

Fin salong med ljusa
Fin salong med ljusa, fräscha lokaler precis vid Globen. Jättetrevlig ägare som verkligen sätter dig som kund i fokus. Jag är jättenöjd med mitt besök. 😃