Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Schadeclaim goed besproken. Helder en duidelijk advies. Toch de claim ingetrokken omdat de nadelen (premieverhoging en eigen risico) groter waren dan de verwachte schade. (2100 t.o.v. 1700 ) Helaa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Companhia de seguros
  2. Companhia de seguros empresariais
  3. Agência de seguros
  4. Corrector de seguros
  5. Agência de seguro de vida

Informação fornecida por diversas fontes externas

Interpolis maakt verzekeren, bedrijfszorg en pensioenen glashelder. Interpolis-producten zijn verkrijgbaar bij uw Rabobank of assurantietussenpersoon.

Informações de contacto

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

445 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Hoge herstelkosten door niet oplossen oorzaak.

Wij hebben lekkage van boven naar beneden. Nu moeten er eerst voegen en kitnaden vernieuwd worden. Eerder wordt er niet verder gekeken naar de oorzaak van de lekkage. De douche gebruiken wij nu niet en is kurkdroog, maar toch lekt het beneden nog. Dit gaat nu maar door en wordt de schade alleen maar groter en meer. Ik vindt dit geen logica van Interpolis, de herstelkosten gaan alleen maar omhoog op deze manier. Maar we moeten eerst de NIET oorzaak maar oplossen, dit vind ik bijzonder raar.

14 de abril de 2026

Slechte (woonhuis) verzekeringen!!

Slechte woonhuisverzekering! Niet doen.
Ik had continu drukverlies in de cv-installatie van mijn woning wat wees op een verborgen lekkage. CV installateur kon niets vinden. Interpolis adviseerde voor eigen kosten (€490!!) een -door hen geaccrediteerd- lekdetectiebureau in te schakelen om de lekkage op te sporen. Lekkage werd opgespoord achter een gipswand. Rapport opgestuurd naar Interpolis. Tot mijn stomme verbazing werd vervolgens schadeclaim afgewezen!
Onbegrijpelijk en onacceptabel. Waardeloze verzekering! Ga alle verzekeringen hier opzeggen.

15 de abril de 2026

Duur en slechte service!

Vandaag contact gehad met Interpolis/Rabobank met de vraag hoe de verzekeringen op te zeggen van mijn schoonmoeder van bijna 92. Toen ik de vreselijke digitale assistent voorbij was kreeg ik een medewerker te spreken die op geen enkele manie meedacht en/of een poging deed om te helpen. De volgende verzekeringen worden afgesloten via Independer.

15 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Schadeclaim goed besproken.

Schadeclaim goed besproken. Helder en duidelijk advies.
Helaas dus ook geen verhaalprocedure in verband met de mogelijke aansprakelijkheid.

31 de março de 2026

Kon niet beter

Gelukkig nog nooit eerder een beroep op mijn doorlopende reisverzekering hoeven doen.
Tijdens een wandeling op vakantie,helaas mijn armband verloren in een natuurgebied. Gebeld met Interpolis. Naast dat ik heel erg netjes te woord werd gestaan, reageerde men ook meelevend.
Kreeg direct tijdens gesprek al te horen welk schadebedrag er overgemaakt zou worden en dit stond een paar dagen later al op mijn rekening. Kortom: kon niet beter.

8 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De schadeafhandeling verloopt zeer moeizaam bij Interpolis

De schadeafhandeling verloopt zeer moeizaam bij Interpolis. Alles wat geautomatiseerd is verloopt uiteraard goed. Na schademelding direct een berichtje dat er contact wordt opgenomen. Alleen het telefoontje vind nooit plaats. Als je ze belt hang je vooral in de wacht en waar je eerst te horen krijgt dat de schade bijna kan worden uitbetaald en je daarover dezelfde dag nog zal worden teruggebeld (en dit gebeurt dan niet). Krijg je bij het volgende contact moment te horen dat de schade meer dan Euro 50,- is en er een schade expert langs moet komen. Kortom er dus helemaal niets gebeurd in de afgelopen 6 weken. Het is wachten op de schadeafhandeling en opzoek naar een andere verzekeraar (met hopelijk een betere schade afhandeling - te meer dit de eerste schademelding is na jaren)/

30 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Valse voorwaarden opzittende verzekering motor

Ik heb bij mijn motorverzekering een opzittendenverzekering afgesloten, juist om verzekerd te zijn voor persoonlijke schade en bezittingen bij een ongeval. Na een incident heb ik schade gemeld voor mijn motorpak en helm. Tot mijn verbazing weigert Interpolis deze te vergoeden.

De reden die zij geven is dat mijn pak en helm als “accessoires van het motorrijtuig” worden gezien, die volgens de voorwaarden niet verzekerd zijn. Dit vind ik onbegrijpelijk. Een helm en motorpak zijn geen accessoires van de motor, maar persoonlijke beschermingsmiddelen en eigendommen van de opzittende, die volgens de voorwaarden WEL verzekerd zijn. Dit onderscheid lijkt mij vrij duidelijk en komt ook zo naar voren in de verwachtingen die je hebt bij een opzittendenverzekering.

Het voelt alsof er een onredelijke interpretatie van de voorwaarden wordt gebruikt om niet uit te keren. Dit schaadt mijn vertrouwen in de verzekering aanzienlijk.

Ik heb hierover contact met Interpolis opgenomen en ze zouden mij terugbellen. Dit is echter tot op heden nog niet gebeurd.

26 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snelle afhandeling van schademelding

Per ongeluk is er een kop koffie op ons vloerkleed gevallen. Ondanks direct schoonmaken bleef er een vlek zichtbaar. Deze schade via de Interpolis app gemeld bij Interpolis. Dezelfde middag werd ik al gebeld door een zeer vriendelijke medewerker en de volgende dag was het schadebedrag al overgemaakt. Een zeer positieve ervaring met Interpolis!

11 de fevereiro de 2026

Koopsompolis geexpireerd bij…

Koopsompolis geexpireerd bij Interpolis. Vullen het psk formulier verkeerd in en nu wacht ik 2 maanden op mijn geld zonder dat het rendeert. Geen excuses, niks. Bellen je op, maar zetten niets op papier.

3 de março de 2026

⭐ Review over Interpolis

⭐ Review over Interpolis – na 15 jaar klant

Ik ben inmiddels ruim 15 jaar klant bij Interpolis en heb in al die jaren nooit een beroep gedaan op mijn verzekering. Geen claims, geen schade, niets. Je verwacht dan dat wanneer er écht iets uitzonderlijks gebeurt, je verzekeraar er voor je is.

Helaas is mijn ervaring het afgelopen jaar precies het tegenovergestelde geweest.

Allereerst hebben mijn vrouw en ik een zwaar medisch traject doorgemaakt omdat in Nederland bleek dat zij niet op natuurlijke wijze kinderen kon krijgen. Uiteindelijk hebben wij een medische en operatieve behandeling in België moeten ondergaan. Kort daarna bleek mijn vrouw spontaan zwanger te zijn. Ondanks dat dit traject medisch noodzakelijk was, werd er door Interpolis niets vergoed omdat er volgens hen “onvoldoende wetenschappelijk bewijs” zou zijn voor de Belgische methode. Resultaat: ruim €7.000 uit eigen zak betaald.

Alsof dat nog niet genoeg was, gebeurde er recent iets vergelijkbaars. Op 24 februari ben ik naar Dubai gevlogen. Op dat moment was het reisadvies volledig groen. Enkele dagen later, op 1 maart, brak er een oorlog uit tussen Israël en Iran waardoor ook Dubai direct geraakt werd door de situatie. Ik betaal al 15 jaar voor een wereldwijde dekking bij Interpolis. Toch kreeg ik vrijwel direct te horen dat er niets wordt vergoed.

Wat mij vooral stoort is niet alleen de beslissing, maar de complete afwezigheid van begrip of context vanuit Interpolis. Geen empathie, geen meedenken, alleen een standaard afwijzing.

Na 15 jaar premie betalen zonder ooit iets te claimen vraag ik mij serieus af waarom ik überhaupt nog verzekerd ben. Waar ben ik überhaupt voor verzekerd? Waarom betaal ik premie?

Voor mij voelt dit alsof een verzekering er vooral is om premie te innen, maar niet om klanten te helpen wanneer er daadwerkelijk iets onverwachts gebeurt.

Mijn advies aan mensen die een verzekering overwegen: lees goed de kleine lettertjes en kijk verder dan alleen de naam. Mijn ervaring met Interpolis het afgelopen jaar is zeer tot extreem teleurstellend.

⭐ (1/5)

4 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn zoon had tijdens t vissen zijn…

Mijn zoon had tijdens t vissen zijn telefoon verloren. Gister de schade gemeld en vandaag al bericht dat de dagwaarde vergoed wordt. Helemaal TOP! Ongeveer 2 jaar geleden lekkage gehad in de badkamer en ben toen ook geweldig goed geholpen en alles werd keurig netjes vergoed. Altijd goede en vriendelijke communicatie.
B van Es

4 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Wou eigenlijk geen ster geven

Wou eigenlijk geen ster geven, maar gaat niet. Ik heb schade gemaakt bij iemand anders. Ik reed hun camper achteruit tegen een paaltje. Wou de mensen helpen. Meld dit bij Interpolis (WA verzekering). Die zeggen gewoon " schade wordt niet vergoed" Moet over de verzekering van hun camper. Maar die is niet all risk verzekerd. Dus kan ik het mooi betalen. Ben al 40 jaar bij hun verzekerd. Heb er 4 verzekeringen. Nog NOOIT iets gedeclareerd. Heb zeker 40.000 aan premie betaald. En laten je zo liggen. Dank voor jullie niks

2 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet uitkeren omdat de situatie ogenschijnlijk onduidelijk is

Tijdens mijn vakantie mijn oortjes kwijtgeraakt en dit vervolgens gemeld. In de schade flow wordt letterlijk gevraagd: waar heb je ze voor het laatst gezien? Keurig netjes geantwoord 'in het appartement, een dag voor ons vertrek'. Vervolgens vertrokken en na 1,5 uur ontdekt dat ze niet in onze bagage zaten. Direct de eigenaren gemaild en ook zij hebben niets gevonden. Dus moet ik ze ergens tussen het appartement en de auto kwijt zijn geraakt. Maar.... omdat ik in de flow de vraag keurig had beantwoord dat ik ze voor het laatst in het appartement had gezien, is het voor Interpolis niet duidelijk wat er precies met de oortjes gebeurd is en kunnen ze niet uitkeren. Hoezo niet duidelijk? Wij hebben ze niet gevonden, de eigenaren niet, dus moeten ze ergens tussen huis en auto beland zijn. Hoe onduidelijk is dit? Ik had dus eigenlijk mijn antwoord anders moeten formuleren, slechts twee zinnen anders. Ik baal hier echt enorm van.
Na, ik denk, 15-20 jaar klant geweest te zijn en zelden iets hoeven melden, ga ik mijn verzekering opzeggen. Het ging om 65 euro... Wat een enorm slechte service. En alle reviews hier zeggen genoeg.

2 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.