Intratuin Opiniões 846

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

In maart 2026 bij intratuin boxtel met korting 2 bbqs gekocht en bij behorende aansluitingen. Boxtel ging sluiten en over naar Rosmalen. De gasaansluiting bleek oud en paste niet op de gasfles. Er was... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Het ruilen van een bij een ander filiaal gekocht en cadeau gekregen tuintafeltje voor een andere kleur van precies dezelfde tafel was onmogelijk bij vestiging Leeuwarden. Ik moest maar naar het filiaa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een tuinbank online besteld en 10 dagen lang geen reactie over de levering. Ga je bellen dan zit je meer dan 2 uur in de wachtkamer. Lekkere service.

Classificada 3 em 5 estrelas

Vandaag bij intratuin Zoetermeer geweest . Veel mooie planten gekocht voor de tuin . Ergens tussen de planten zagen wij een afvalbak staan , waar nog best 2 redelijk mooie planten , sneeuwbal... Ver mais

Informações de contacto

1,7

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

846 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Medewerker zegt: ga je kinderen maar opvoeden.

Nooit had ik gedacht dat een bezoek aan een winkel zó’n nare nasmaak kon achterlaten. Afgelopen maandag bezochten wij als gezin – mijn man, ikzelf en onze drie jonge kinderen van 2, 4 en 6 jaar – de Intratuin, met de intentie om tuinmeubelen uit te zoeken. Wat voor ons een prettig familie-uitje moest zijn, eindigde in een bijzonder kwetsende en respectloze ervaring, waarbij wij ons als klanten onterecht en op den duur zelfs ronduit vijandig bejegend voelden.

Bij aankomst op de afdeling tuinmeubelen waren onze kinderen, zoals je van jonge kinderen mag verwachten, aanwezig, nieuwsgierig en wat rondlopend – zonder iets te vernielen of ongepast gedrag te vertonen.

De eerste keer dat de betreffende medewerkster (met blond haar en bril waarvan de naam een niet benoemd is) onze kinderen aansprak, was toen mijn zoontje van 6 op een stapel kindertuinstoeltjes ging zitten. Hier hadden wij begrip voor; dit was inderdaad niet de bedoeling en wij grepen zelf ook niet in naar de medewerkster toe, omdat we vonden dat dit terecht was. Ook toen mijn andere zoontje even later in een hangstoel zat met zijn schoenen bij zich opgetrokken en daarop aangesproken werd, hadden we daar begrip voor, hoewel de toon ons toen al wat scherp overkwam.

Wat vervolgens gebeurde, ging echter alle perken te buiten. Bij het bekijken van een loungestoel – waar mijn oudste zoontje rustig in zat, terwijl mijn man ernaast stond – riep dezelfde medewerkster, vanaf een afstand, op een gebiedende en ongenuanceerde toon: “Meneer, wilt u op uw kinderen letten? Wij willen dat onze spullen netjes en schoon blijven.”

We waren met stomheid geslagen. Ons kind deed op dat moment niets verkeerds. Wij spraken haar hierop aan en gaven aan dat we begrip hadden gehad voor de eerdere opmerkingen, maar dat dit ongegrond en overdreven was. In plaats van een constructief gesprek, reageerde de medewerkster op een provocerende en zelfs racistische manier. Toen ik haar om haar naam vroeg om een klacht in te kunnen dienen, kwam ze uitdagend op mij af, duwde bijna haar borst tegen mij aan en zei: “Je wilt mijn naam? Ga maar je kinderen opvoeden.”

Deze opmerking was voor mij als moeder uiterst beledigend, grensoverschrijdend en respectloos. Toen ik verbaasd reageerde met ‘wat zeg jij?!’, ging ze nog een stap verder met: “Nog harder, ga maar schreeuwen.” Op dat moment heb ik gevraagd om de leidinggevende.

De bedrijfsleider, Marco, kwam erbij, maar toonde geen enkele verbazing, empathie of begrip voor wat er zojuist gebeurd was. Ik gaf aan een klacht in te willen dienen via het hoofdkantoor, daarvan gaf hij aan dat ik mijn klacht mocht indienen, maar dat die uiteindelijk tóch bij hem terecht zou komen. Op geen enkel moment voelde ik mij gehoord of serieus genomen. In een later telefoongesprek gaf hij bovendien aan dat het “zou kunnen dat zijn medewerker gezegd heeft ‘ga je kinderen opvoeden’”, alsof dit een acceptabele opmerking zou kunnen zijn richting een klant. Excuses bleven uit, omdat hij naar eigen zeggen niet aanwezig was toen het gebeurde.

Het is schokkend dat een medewerker en medewerkster zich op deze manier kunnen gedragen zonder enige consequentie, en nog schrijnender dat een klacht vervolgens op zo’n ongeïnteresseerde en afhoudende manier wordt afgehandeld. Het lijkt erop dat er binnen dit filiaal geen werkelijke ruimte is voor klachtbehandeling of interne verantwoording. Medewerkers lijken zich veilig te wanen in een systeem dat hen beschermt, ongeacht hun gedrag richting klanten.

Ik vind het ronduit schandalig dat een organisatie als Intratuin, met een landelijke uitstraling en een familiegericht imago, zo weinig oog heeft voor klantbeleving, respect en professionele omgangsvormen.

14 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Siergras kopen in de aanbieding

Wij hadden in januari (wel eens waar in de aanbieding) siergras gekocht maar het is nu april en het komt niet uit. Ik had al expres potjes bewaard omdat ik twijfelde bij aanschaf. Netjes terug gegaan in Intratuin 's-Gravenzande maar ze wilde me niet helpen of meedenken om tot een oplossing te komen. Aanbieding is geen plantgarantie werd er gezegd. Dat had ik moeten weten!! Ik weet niet hoe want er stonden geen borden bij. Ook niet klein beetje korting op nieuwe siergrassen het was gewoon zoek het maar uit. Erg slecht mij zie je er niet meer wat een budzaak.

15 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Tuinstoelen besteld maar niet ontvangen.

Tuinstoelen besteld, afleverdatum veranderd, en dan niet mogen ontvangen. 3 keer moeten bellen omdat de gemaakte afspraak om terug te bellen niet wordt nagekomen.
Bestelling geannuleerd. Telefonische klantenservice heeft lange wachttijden. De dames aan de telefoon zijn niet echt klantgericht en denken echt niet mee met de klant. De klant staat hier duidelijk niet op de eerste plaats daar de dame alleen maar bezig is met ik heb het druk. Dus niet met de klant bezig en niet de klant willen behouden voor intratuin. Bestel niet weer bij intratuin of het moet al op mijn manier worden opgelost.

14 de abril de 2025

Slechte service Intratuin Zwolle

Heb maandagochtend contact opgenomen met Intratuin Zwolle dat wij 36 stuks plantjes Heuchera Paris wilden hebben, die in de actiefolder stonden voor deze week.
Ze hadden er maar 6 staan, maar konden ze wel bestellen maar tegen de normale prijs.
Hier gaan we niet mee accoord, wat een slechte service door zo weinig planten op voorraad hebben en de klant het volle pond laten betalen!

2 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Fietsenstalling bij intratuin halsteren…

Fietsenstalling bij intratuin halsteren een lachertje.
Plaats voor honderden auto's, maar de fietsen mogen het terrein niet op en moeten vlak bij de doorgaande weg blijven. Makkelijk voor fietsendieven in de huidige tijd dat er veel fietsen gestolen worden.

27 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Intratuin Numansdorp artikel bij kassa het dubbele en geen excuus.

Ik kom in Intratuin Numansdorp om een kleine kunststof vijver te kopen.
Ik vraag de winkelmedewerker waarom de iets grotere de helft goedkoper is dan de kleinste.
Dat zal met het productieproces te maken hebben zegt hij.
Ik neem de vijver mee maar bij de kassa moet ik het dubbele afrekenen.
Omdat ik dit niet accepteer laat ik de vijver staan.
Ik ga naar de servicebalie om te vragen hoe dit kan.
De dame kijkt mij heel stuurs en chagrijnig aan en vraagt me wat ik nu eigenlijk wil.
Nou ik wil dat de prijs die bij een artikel staat ook de werkelijke prijs is die ik bij de kassa afrekenen en ook dat de winkelmedewerker dit kan checken.
Op zn minst had zij een excuus kunnen maken over dit voorval.
Zij is een leidinggevende en zou een voorbeeld voor het personeel moeten zijn.

23 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Klant onvriendelijke winkel saaie ontvangst!!!!

Ik vind om het de ontvangst van de winkel te beoordelen vind ik het op de klantvriendelijke ontvangst Op de nadruk te leggen .iedereen bijna iedereen op1 schaal ZEER STUG EN EN KILLE WERKNEMERS .DE WINKEL IS VOOR MIJ OOK NIET LEKKER RUIKEN EN ER SLECHT UITZIEN.er hangt er een ONGEZELLIGE SFEER VAAK VIND ik!

24 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Klantenservice blijkt moeilijkere dienst voor Intratuin dan het verkopen van producten

Van schoondochter kerstkado gekregen. Helaas kapot gegaan. Klantenservice Breda stuurt me i.v.m. online aankoop naar landelijke klantenservice door. Volgende dag blijkt dit met franchise constructie te maken te hebben. Ik vind dat dit achter de schermen opgelost moet worden, en niet dat de klant hiervan de dupe moet zijn. Slechter ervaring dat ik met mijn klacht meermaals contact op moet nemen. Aankoop doen kan in enkele minuten, maar service ontvangen na aankoop blijkt heel veel moeilijker te gaan bij Intratuin.

23 de março de 2025

Misleiding

Je zoekt op de website van Intratuin een product.
Er staat een prijs bij vermeld.
Kom je in de winkel is het (in mijn geval) 16% duurder.
Voor mij is dat niks anders dan misleiding.

20 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Intratuin duiven 17 mrt 15.29 kassa 6.

Intratuin duiven 17 mrt 15.29 kassa 6.
Mevr kan beter niet aan de kassa staan. Mensen voor mij laten onoverzichtelijk direct uit hun 2 karren vissend diverse artikelen scannen, er ligt van alles in de karren.. privé stuf bv jasjes en sjaal, speelgoed.
En mij bitcht ze toe dat ik geen balkje heb neergelegd. Ik hield gewoon netjes afstand, de vrouw die achter mij kwam legde haar spullen ver achter mij op de band... Prima. Zeg haar dan dat ze een balkje neer mag leggen. "Is dit alles?" zegt ze mijn product scannend. Ja, zeg ik. Keek ze raar en zegt ze onaardig "ik vraag het maar, ik kan dat niet weten hé! Er ligt geen balkje!" Nou er was veel afstand met de vrouw achter mij. Dat was niet echt nodig. En wie 'moet' het nu neerleggen...?
Verder zei ze niks meer en keek alleen vuil.
Nou ja zeg. Onvriendelijk hoor!

17 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vol insecten en schimmel bij alle planten en rot wortels.

Het is tijd mijn review helemaal weizigen. Ik had vertrouw in Intratuin. Maar niet meer. Vaak koop ik planten Intratuin Vleuterweide of Leidsche Rijn. Elke keer planten ging dood maak niet uit hoe goed verzorgen wij. Dit jaar heb ik drie rozemarijn en drie tijm planten op stek gekocht met salie oregano en nog wat meer planten. Bij Rozemarijn had wat zwarte puntjes en tijm had donkere bruine laagjes op bladeren. Grote bek jongen man zei " ah wees niet bang komt helemaal goed. " Maar elke wat donkere blaadjes en tijdens verpotten kwam ik tegen erg schimmel en insecten en wortels alles beschadigd. Ik heb contact formulier ingevuld "unable to send mail try again later" toen ik gebeld " ja mevrouw je moet originele plant meenemen dan krijg je opnieuw exemplaar " Hoe verwachten ze na verkoop van rot planten dat klanten terug brengen originele plant?. Ik raad planten uit Intratuin af. Hun groei garantie is a totale grap. zeker ga ik ergens anders planten halen.

Paar jaren geleden wij hebben blauwe bessen, frambozen, en rode bessen planten gekocht nu ja planten fruit geven wij zien alleen frambozen.

14 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Intratuin Koningsweg Utrecht is een…

Intratuin Koningsweg Utrecht is een topzaak. Prachtig ingericht, heel veel keus op allerlei gebieden (ook inrichting, kleding, kunstbloemen, tuinmeubels etc etc), maar m.n. op het gebied van planten etc. Hele fijne medewerkers, altijd bereid om je van deskundig advies te voorzien. En o ja, ook een heel fijn restaurant. Kortom: heerlijk om hier te winkelen en te zijn.

13 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik geef de lokatie Intratuin Amsterdam…

Ik geef de lokatie Intratuin Amsterdam noord 1 ster. Liever helemaal geen ster gegeven. De service is daar super slecht, De verkopers schreeuwen je nog net niet de winkel uit, en de prijsjes die worden aangegeven kloppen niet. Op het moment dat je gaat afrekenen en je zegt er iets van gaan ze een gevecht met je aan. Zelfs de service balie medewerker Sandra gooit er nog een schepje boven op. Kom hier nooit meer. De kwaliteit van de planten zijn ook slecht. De supermarkt verkoopt nog betere en goedkopere en mooiere planten.

26 de fevereiro de 2025

Kwaliteit bij Intratuin Duiven slecht

Zaterdag bij Intratuin Duiven geweest. De bloemen (tulpen) die daar verkocht worden zijn al ver over de houdbaarheidsdatum heen. In alle bosjes zaten beschimmelde en gele bladeren. We hebben de hele bak afgegeven bij de baliemedewerker en die gaf aan dat ze het niet hadden gezien. Onmogelijk als je ziet dat het om alle tulpen gaat die daar stonden.
Een tulpenkweker die verdrietig wordt dat zijn mooie product zo slecht wordt behandeld

22 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben zeer ontevreden over kwaliteit manden van der ledende…

Ik ben zeer ontevreden over de klachtafhandeling.
Ik heb voor bijna duizend euro rieten buitenmanden van het merk Van Leeden gekocht. Na 4 jaar is het riet van de manden zacht en verrot. Hierover heb ik er klacht ingediend bij Intratuin Duiven. Helaas een zeer teleurstellend antwoord. Op de manden zit 2 jaar garantie op. Het advies van de klachtafhandeling, is neem met de fabrikant contact op. Jammer dat de klachtbehandelaar geen alternatief biedt maar de verantwoordelijkheid afschuift.

15 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

1 ster is nog teveel voor de intratuin…

1 ster is nog teveel voor de intratuin Nuenen!
Ik had daar een dure aankoop gedaan op de plantenafdeling , binnen een week al klachten en na telefonisch overleg kon ik het retour brengen met de belofte mijn geld terug te krijgen. Staat daar een man bij de service balie die alleen een tegoedbon wilde geven, terwijl mij mijn geld was beloofd!
De arrogantie droop ervan af en kon naar huis met een tegoedbon, waarde 1 cent minder dan aankoop prijs. Op mijn vraag waarom kreeg ik als antwoord, dat kost het ....rare manier van klantenservice, maar oké. Die cent maakt niet uit, maar hoe 'hij' reageerde en handelde was ronduit onbeschoft.

14 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.