Leia as opiniões dos outros
Bijzonder slechte service! Twee en halve week geleden verf en benodigdheden besteld. Pakket is kwijt geraakt bij PostNL. Karwei zegt het opnieuw op te sturen maar dat is tot op heden niet gebeurd. I... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Laat je voor iedere doe het zelf klus adviseren en inspireren door KARWEI. Je vindt bij ons alle materialen om je klus van het begin tot het eind te klaren.
Informações de contacto
Estados Unidos da América
- www.karwei.nl
Onbeleefde klantenservice!
Wij zijn opzoek naar inzethorren (9 stuks) en schuifpuihorren (2stuks) totaal. In de winkel in Huizen geweest voor informatie maar daar was niemand goed op de hoogte van de types die worden verkocht. Thuis zelf alles opgemeten en via de site een meetservice aangevraagd voor de 2 schuifhorren. Volgende dag gebeld door een ZEER onbeleefde medewerker die mij niet liet uitpraten. De mededeling was dat de aanvraag in Enkhuizen terecht was gekomen. Ik moest de aanvraag opnieuw doen. Aanvraag opnieuw gedaan en ik werd direct weer terug gebeld door dezelfde onbeleefde mevrouw. Zonder naar me te luisteren werd er een verhaal afgerateld dat ze de inmeetservice toch niet leveren. Nog voor ik iets kon vragen ter advies voor het inmeten van de schuifhorren werd aangegeven dat ze mij niet verder kon helpen.
Kansloos dit
Bijzonder slechte service
Bijzonder slechte service!
Twee en halve week geleden verf en benodigdheden besteld. Pakket is kwijt geraakt bij PostNL. Karwei zegt het opnieuw op te sturen maar dat is tot op heden niet gebeurd. Ik heb spijt dat ik vooraf de reviews niet gelezen heb.
Bestel hier geen maatwerk gordijnen. Prutswerk
Ik heb een slechte ervaring met de ' maatwerk ' gordijnen van karwei, dit mag geen maatwerk genoemd worden.
De gordijnen zijn dermate slecht gemaakt dat het er niet mooi uitziet.
Bij alle aanhechtingen tussen 2 panelen trekken de naden scheef weg als een draaipijp in een broek, verder zijn de aanhechtingen tussen 2 panelen dermate slecht gestikt dat er plooien in zitten door dat het verkeerd gestikt is.
Ook vallen de naden tussen 2 panelen precies op de buitenzijde van de wave plooi, wat er gewoon niet uitziet
Verder zijn de gehele gordijnen scheef afgewerkt. 241,5 cm zou de hoogte worden volgens de inmeter.
Deze maten zijn nagemeten door een coupeur en het blijkt dat het gordijn van links naar rechts 238cm naar 246cm loopt.
De reactie van de coupeur was: dit is prutswerk, en ik zal de verticale naden los moeten halen tot boven en opnieuw vast moeten maken, en tevens het gordijn op een lengte maken( kosten 150€ en misschien meer).
Ik heb de klantenservice van karwei gebeld hierover.
De oplossing die geboden werd is dat ik de gordijnen terug kon sturen naar hun ter reparatie. Tijdens deze reparatie zouden ze de naden herstellen. Over de ongelijkheid van het gordijn werd niet gepraat.
Ik ga niet met karwei in zee qua reparatie, dit kan zoals ik lees in meerdere reviews lang duren voordat ze terug zijn, met vaak een teleurstellend resultaat, plus heb ik geen vertrouwen in de maak service van karwei. ( Jammer dat ik geen foto's kan uploaden hier ).
Mensen wees gewaarschuwd als je Gordijnen besteld bij karwei.
Ik ga zelf kosten maken nu om de gordijnen wel mooi te krijgen.
Mijn volgende gordijnen of iets van maatwerk zal nooit meer van karwei afkomen.
Wat een slechte service hoe kan het dat…
Wat een slechte service hoe kan het dat behang verschillende badges heeft kwa kleur behang gekocht 15 rollen waarvan 10 rollen wit en 5 goud rosé maar goed beginnend behanger en pak wat ik nodig heb hoe bestaat het dat ze allemaal niet dezelfde badge is als je bij de kassa komt en degene die afrekent kan toch zien dat het verschillende kleuren zijn maar nee lekker makkelijk geen verstand gewoon alles niets controleren en gaan dat betekent dat je de andere dag er achter komt dat de kleuren verschillend zijn dus terug en vraag hoe lossen wij dit op maar nee geen service blijkt opnieuw bestellen en ook dat viel mij tegen Hang dat bij de behang kant voor de klanten Let op wij vullen de vakken bij en u moet zelf controleren of de badges kloppen of in ieder geval diegenen die afrekenent maar goed ik vind dit echt niet kloppen help de klanten dan met info jammer geen tegoedkoming totaal niets
"Pas op met maatwerk bij Karwei: Maanden wachten en geen enkele servicel hier absoluut geen gordijnen op…
"Bestel hier absoluut geen gordijnen op maat als je ze op tijd nodig hebt. Onze ervaring is een aaneenschakeling van fouten en loze beloftes:
Foutieve levering: Onze gordijnen (vorig jaar al besteld!) werden veel te kort en scheef geleverd.
Klantonvriendelijk: Karwei geloofde ons eerst niet. Pas na zelf mailen en nameten in de vestiging Ede gaven ze toe dat het product niet aan de maatvoering voldeed.
Loze beloftes: De leverancier beloofde herstel binnen twee weken. We zijn nu maanden verder (het is inmiddels 10 april) en we hebben nog steeds niets.
Geen informatie: Karwei laat zelf niets horen. Je moet er als klant constant zelf achteraan om te horen waar je spullen blijven.
Het pijnlijkste van alles: de gordijnen waren voor de babykamer. De baby is inmiddels geboren, maar de kamer is door het gebrek aan raambekleding nog steeds niet normaal te gebruiken. Karwei laat je volledig in de kou staan.
Bespaar jezelf de frustratie en ga voor maatwerk naar een speciaalzaak die wél levert wat ze beloven."
Annuleren eenzijdig de order na een fout van hun kant
Goede aanbieding online gezien en slimme gu10 spotjes besteld. Pick en collect in de bouwmarkt naar keuze af te halen. Woensdag besteld, vrijdag op te halen in de bouwmarkt in Den Bosch. Vrijdag naar Den Bosch, waren geen spotjes geleverd maar een hanglamp. We gaan er achteraan en bellen u. Uiteraard niet gebeld. Maandagavond mailtje met een track en trace, maar dat was de track van de eerste zending en stond dus op afgeleverd. Dinsdagmorgen bouwmarkt gebeld, wat geïrriteerd, we zijn er mee bezig, u hoort van ons. ‘s middags ineens een mailtje, uw retour is ontvangen en wordt terug betaald. Bouwmarkt weer gebeld, nee dat is alleen een administratieve handeling, moest van onze klantenservice, komt echt goed. Medewerkster klonk geïrriteerd dat ik belde. Woensdag, zie ineens aankoopbedrag op mijn rekening. Klantenservice: dat is al gecrediteerd. Ik: daar heb ik nooit akkoord of opdracht voor gegeven en volgens Den Bosch komt het nog. Het Medewerker: Nee. Dan moet u een nieuwe bestelling plaatsen maar click en collect kan niet meer, dan moet u een bouwmarkt met voorraad zoeken. Ik: dat is alleen nog Noordwijkerhout, de andere kant van het land! Medewerker: excuses, ik kan niets voor u doen.
Bizarre klantgerichtheid, nul komma nul respect voor hun klant. Maken zelf een fout met leveren, annuleren vervolgens eenzijdig de bestelling en in zijn in de tussentijd als ik er naar vroeg ook nog ronduit niet eerlijk. Snap nu waarom die medewerkers zo kortaf waren, die wilde zo snel mogelijk van me af.
Waarschuwing!
Waarschuwing!
Wij hebben via Karwei gebruikgemaakt van de inmeetservice voor het leggen van een vloer, en dat is voor ons een dure fout gebleken.
Tijdens het inmeten werd ons verteld dat het niet nodig was om de ondervloer te egaliseren. Op basis van dit advies hebben wij de vloer aangeschaft en het leggen ingepland.
Toen de vloerleggers kwamen, bleek echter dat egaliseren wél noodzakelijk was. Gevolg: bijna €900 extra kosten, vertraging in de planning en flink wat stress. Onze meubels hebben dagenlang buiten gestaan (in vochtige omstandigheden) en wij moesten tijdelijk op de bovenverdieping leven. Ook zijn we nog met een zwaar beladen auto heen en weer gereden om vloerpakketten die al geopend waren om te wisselen.
Achteraf verschuilt Karwei zich achter het argument dat de ondervloer niet zichtbaar was tijdens het inmeten. Maar juist dán mag je verwachten dat er geen stellige uitspraak wordt gedaan, en dat je wordt gewezen op mogelijke extra kosten zoals egaliseren. Dat is niet gebeurd.
Wat het meest teleurstelt is de manier waarop dit is afgehandeld. Na meerdere mails, een ingebrekestelling en een officiële klacht wordt geen enkele verantwoordelijkheid genomen en wordt zelfs geen (gedeeltelijke) tegemoetkoming aangeboden.
Wij voelen ons totaal niet serieus genomen. Ons advies aan anderen: vertrouw niet blind op het advies van Karwei bij vloeren en vraag alles zwart-op-wit, zeker als het gaat om de ondergrond en egaliseren. Dit kan je honderden euro’s extra kosten en veel gedoe opleveren! Vertrouw daarentegen op je eigen doe-het-zelf kunsten of schakel de kennis in van een lokale vloerenzaak in plaats van te vertrouwen op de kennis van deze prutsers van Karwei!
Waardeloos advies raambekleding en klantenservice geeft niet thuis
Tijd terug een klacht ingediend over de afhandeling van onze bestelling van raambekleding (plissés), aangeschaft via Karwei in de hoop op een oplossing. Wij zijn inmiddels sinds november bezig om de juiste materialen te ontvangen om de plissés te kunnen ophangen, maar tot op heden is dit nog steeds niet gelukt.
De adviseur van Karwei (Simoni) heeft in november bij ons thuis de ramen ingemeten en advies gegeven over de benodigde bevestigingsmaterialen. Wij zijn daarbij uitgegaan van de expertise van uw adviseur en hebben de geadviseerde materialen (klemsteunen , plakstrips etc) besteld.
In december ontvingen wij de bestelling, maar toen bleek dat de geadviseerde klemsteunen niet geschikt waren voor een deel van onze deuren en ramen.
Wij hebben dit direct gemeld bij de adviseur/inmeter.
Na meermaals erachteraan te moeten gaan, kregen we op 21 januari kregen wij bericht dat deze besteld waren en binnen 10 dagen geleverd zouden worden.
Uiteindelijk ontvingen wij bericht dat de materialen bij Karwei waren aangekomen. Wij hebben deze de volgende dag opgehaald, maar helaas blijkt opnieuw dat de levering niet compleet en niet correct is. Er werd bijvoorbeeld maar 1 plakstrip geleverd. Of plakstrips zonder accesoires.
Kortom: wij wachten inmiddels sinds november op de juiste materialen om onze plissés te kunnen ophangen.
Op de klacht / verzoek tot contact heeft de klantenservice na 14 werkdagen (wat zij beloven) niet gereageerd.
Ons advies, betaal wat euro's extra een koop je raambekleding elders.
Product zwaar beschadigd bij aankomst
Online bestelde product was bij levering een tweedekansje vol krassen en beschadigingen. Telefonisch contact op genomen en ze konden ons niet helpen.. stuur maar een mail voor retour. Ook daar geen respons op… schandalig. Tweede keer bellen en weer met veel moeite hulp proberen te krijgen. Klantenservice was boos aan de telefoon en raakte gefrustreerd als we vragen stelde. Zo simpel als “wanneer kunnen we afspraken maken over het ophalen van de retour”. Echt een vervelende ervaring waarbij we echt teleurgesteld zijn. Geld weg, geen oplossing en een zwaarbeschadigde tafel.
Plissé gordijnen gekocht
Plissé gordijnen gekocht. Naar 2 weken al kapot. Melding gemaakt maar kreeg niks vergoed want ik heb het verkeerde gebruikt. Gewoon waardeloos en hele slechte service...
Ik had een 3 zits bank gekocht bij Karwei, nooit meer.
Ik had een 3 zits bank gekocht bij Karwei.
Gelijk de dag erna gebeld dat de bank met maar even zitten gelijk plooit in de stof.
De Wood Romana 3 zitbank beige.
Nu vermelden ze onder de bestelling binnen 30 dagen retour.
Daar begint de ellende pas echt.
Ik heb contact met ze opgenomen.
En uit gelegd dat ik zo een bankstel niet wil die naar een keer zitten al plooit/vouwen geeft.
Moest naar klachten afdeling, hoofdkantoor en weet ik niet wat , nu dagen laten is het eindelijk opgehaald door Postnl extra home voor retour.
Het was een ondeugdelijk product, heb ik ook aangegeven, en volgens de wet moet dan gratis worden opgehaald en retour.
Maar nee hoor niet bij Karwei.
Ik kreeg zelfs een email het is niet zo heftig de plooien kunt u even elke keer recht wrijven.....Wat ???
Ik heb ze erop gewezen dat ze dit dan in de advertentie erbij moeten zetten.Wat er natuurlijk niet bij stond.
Weer allerlei emails gestuurd maar nee hoor, ook intern besproken , ik moet zelf de retour kosten voor ophalen betalen.
En ik moest zelf ,met plastic de bank maar weer verpakken.
En hoe moest ik zelf maar uitzoeken.
Want ik was verantwoordelijk ervoor.
Diep en diep triest , niet zo zeer het geld, maar hoe je behandeld word , als lastige ga maar weg klant.
De wet negeren ze compleet.
Nou zal mij benieuwen , hij is net opgehaald, hoe dit afloopt.
Als er toch nog iemand van Karwei wel dit netjes wil afhandelen , order 620002609541.
Maar zal wel niet.
Adviesgesprek en inmeten raambekleding
Wij hebben een heel fijne ervaring gehad met Simoni, adviseur van Karwei. Het contact was prettig en laagdrempelig, en hij heeft duidelijk veel verstand van zaken. Hij nam verschillende staaltjes mee, gaf goed advies en werkte snel en zorgvuldig.
Wat wij vooral als pluspunt hebben ervaren, is zijn bereikbaarheid. Hij was makkelijk te bereiken, ook via de app, wat voor ons erg handig was tijdens werktijden. Daarnaast kwam hij netjes op tijd en dacht hij flexibel mee.
Onze eerste offerte bleek verlopen te zijn zonder dat wij dat wisten, maar hij pakte dit direct op en maakte snel een nieuwe offerte. Mede dankzij zijn advies en betrokkenheid hebben wij uiteindelijk met vertrouwen onze raambekleding besteld.
Steenwijk dikke pluim
Een dikke pluim voor de vestiging in Steenwijk. Via andere vestiging en klantenservice geprobeerd een stoeltje aan te schaffen. Lukte niet zowel bij bezoek als via website kreeg ik nul op request. In Steenwijk was er nog 1 stoeltje op voorraad en zij hebben actie genomen om dit stoeltje bij mij te laten afleveren.
Ik kan helaas niets positiefs zeggen…
Ik kan helaas niets positiefs zeggen over deze winkel. Wij wilden gordijnen laten maken en een medewerker is bij ons thuis langs geweest om alles op te meten. Er werd aangegeven dat de levertijd ongeveer twee maanden zou zijn.
Bij de levering bleek echter dat de rails niet was besteld, terwijl wij duidelijk hadden aangegeven dat we die wel wilden. Hierdoor moesten we opnieuw vier weken wachten. Toen alles uiteindelijk geleverd was, bleek het ook nog eens verkeerd ingemeten te zijn. De gordijnen moesten weer terug en het duurde vervolgens nog eens zeven weken voordat we ze terugkregen.
Daarnaast begonnen de gordijnen aan de zijkanten te rafelen, terwijl we er niet aan zitten en we geen huisdieren hebben. In eerste instantie werd gezegd dat we ze konden laten vermaken, maar wel op onze eigen kosten. Gelukkig kwamen ze daar later op terug en hebben ze dit alsnog vergoed, wat ook niet meer dan redelijk is. Dit zou twee weken duren, maar na drie weken hadden we nog steeds niets gehoord. Uiteindelijk werd ons verteld (nadat wij hen belden) dat het standaard zes weken duurt.
Dat er dingen misgaan, kan gebeuren. Maar wanneer het keer op keer fout gaat en de afhandeling ook nog eens slecht is (zowel qua communicatie als de toon) dan houdt het voor ons op. We hebben ze meerdere kansen gegeven, maar tot nu toe is er niets goed gegaan. Wat ons betreft verdienen ze dan ook een dikke onvoldoende en raad ik het niemand aan om hier je gordijnen te halen.
Misleading Fulfilment and Double Standards in Click & Collect
On March 14, I placed a click & collect order for GS73 Modena S3 low black work shoes (size 43), listed as available at the Karwei Waalwijk store for €20 (significantly reduced from €80 due to limited stock).
Upon collection, I was handed a box that contained an entirely different, low-cost brand and model of shoes. I only discovered this because I opened the box in front of the staff before leaving the store. Had I not done so, I would have unknowingly left with a product that did not correspond to my purchase.
This constitutes a serious failure in order fulfillment and raises concerns under basic consumer protection principles, particularly regarding misleading commercial practices and the seller’s obligation to deliver goods as described. The discrepancy between the product advertised and the product provided is not a minor error—it is a fundamental breach of trust.
It also raises a rather uncomfortable question: if a customer were to return a cheaper product inside the box of a more expensive one, would that be treated with the same leniency as this “mistake”? Or would the customer immediately be suspected of misconduct? The asymmetry here is difficult to ignore.
While I was offered a €10 voucher as compensation, this does not adequately address the underlying issue: a lack of proper verification and control mechanisms in the click & collect process. Such failures risk undermining consumer confidence and should be taken seriously.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Ik heb iets online besteld maar niet ontvangen. Ik vermoed dat het pakket bij postNL is zoek geraakt. Ik heb al 4x gemaild en 1x gebeld, wel reactie gekregen maar geen oplossing. Of een chatbot reageert echt zo irritant.
Reeds voor de tweede keer gordijnen…
Reeds voor de tweede keer gordijnen besteld bij KARWEI.
Nadat we de eerste keer zo goed, behulpzaam en professioneel geholpen waren door Simoni, wilden we weer door hem geholpen worden
En dat kon. Het was gewoonweg gezellig om weer door Simoni geholpen te worden. Hij is erg vriendelijk, heel eerlijk en denkt zo goed mee.
De kwaliteit en de service zijn TOP!
Ik verwijs iedereen voor gordijnen door naar KARWEI, naar Simoni 😃
Bestelling niet totaal geleverd
Ik heb 13 schuttingsdelen voor de tuin besteld. Bij het uitpakken bleken er maar 11 in te zitten. Ik had inderdaad de afleverbon niet moeten tekenen voordat we het hadden geteld maar we moesten alles nog naar achteren sjouwen en dat ging niet gelijk. En de chauffeur die het bracht blijft echt geen half uur wachten. Ik heb 3 getuigen dat er maar 11 delen inzaten. .
Maar volgens Karwei is het mijn eigen fout omdat ik heb getekend.
Recensie Pirisol zonwering
Recensie: Pirisol zonwering via Karwei – een teleurstellende ervaring
Mijn ervaring met een zonwering van Pirisol, aangeschaft via Karwei, heeft mij geleerd dat dit soort producten misschien toch beter niet bij een doe-het-zelfzaak gekocht kunnen worden.
Al na ongeveer twee jaar begon de lak van de zonwering te bladderen, wat uiteraard niet de kwaliteit is die je verwacht van een dergelijk product. Daarnaast sloot de kap niet goed, waardoor er regenwater in terecht kwam – iets wat simpelweg niet zou mogen gebeuren.
De medewerkers van Karwei hebben naar mijn idee hun best gedaan om te helpen en mij in contact te brengen met Pirisol. Daar bleef het echter grotendeels bij. Na veel heen-en-weer mailen kreeg ik uiteindelijk de toezegging voor een nieuwe kap, en na nog meer aandringen ook een nieuwe voorlijst.
Hoewel de transportkosten niet voor mijn rekening waren, geeft de manier waarop dit is afgehandeld weinig vertrouwen. De onderdelen (lengtes van vijf meter) moesten vanuit het noorden van Nederland komen terwijl ik in Maassluis woon, en werden zelfs in etappes met verschillende vrachtwagens geleverd. Dat zal ongetwijfeld veel kosten met zich mee hebben gebracht, waarschijnlijk meer dan de zonwering zelf waard was – wat de hele gang van zaken des te opmerkelijker maakt.
Daarnaast moest ik alle onderdelen zelf monteren. De kap heb ik inmiddels vervangen, maar de voorlijst ligt nog steeds ongebruikt in de tuin omdat ik niet over de kennis beschik om deze zelf te plaatsen.
Wat ook opviel, waren de verklaringen die werden gegeven voor de slechte lakkwaliteit, zoals het feit dat ik “vlak bij zee” zou wonen. Dit is naar mijn ervaring onzin: op exact dezelfde plek heeft eerder een zonwering 25 jaar gehangen zonder enige schade aan het lakwerk.
Alles bij elkaar voelt deze hele situatie als onnodig omslachtig en klantonvriendelijk. In plaats van een passende oplossing is het vooral ‘aanmodderen’ geweest. Eerlijk gezegd heb ik ook weinig vertrouwen in de duurzaamheid van de nieuw geleverde onderdelen, gezien de eerdere problemen met de coating.
Kortom: een teleurstellende ervaring met Pirisol, ondanks de inzet van Karwei.
SCHANDE
SCHANDE, inclompete kraan gehad. kan niet retour moet zelf maar brengen winkel. klantenservice gooit telefoon erop
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.