In maart 2026 bij intratuin boxtel met korting 2 bbqs gekocht en bij behorende aansluitingen. Boxtel ging sluiten en over naar Rosmalen. De gasaansluiting bleek oud en paste niet op de gasfles. Er was... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Het ruilen van een bij een ander filiaal gekocht en cadeau gekregen tuintafeltje voor een andere kleur van precies dezelfde tafel was onmogelijk bij vestiging Leeuwarden. Ik moest maar naar het filiaa... Ver mais
Een tuinbank online besteld en 10 dagen lang geen reactie over de levering. Ga je bellen dan zit je meer dan 2 uur in de wachtkamer. Lekkere service.
Vandaag bij intratuin Zoetermeer geweest . Veel mooie planten gekocht voor de tuin . Ergens tussen de planten zagen wij een afvalbak staan , waar nog best 2 redelijk mooie planten , sneeuwbal... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
De hele Intratuin staat in het teken…
De hele Intratuin staat in het teken van Kerst.
Wat een ongelooflijke massa Chinese zooi.....
Zou het ook wat minder kunnen?
Blijkbaar niet. En files buiten om de meuk te mogen komen aanschouwen en te kopen,
kopen, kopen....
Het is slecht gesteld met de mensheid.😒
De 2 ⭐⭐ zijn voor al het werk van het personeel. Ze doen ook maar wat ze "moeten" doen.
Prima personeel in Hilversum, maar alles veel te duur is blijkbaar de…
Intratuin Hilversum is blijkbaar de enige Intratuin met vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij waren er vanwege de kerstdecoraties. Erg over de top, veel te vroeg in het jaar en alles veel te duur, maar wel heel leuk om er rond te lopen. En bij het restaurant zijn de vers opgemaakte broodjes perfect. Verder is alles in de winkel veel te duur. Dezelfde fles brandgel kostte bij AH de helft. Ooit iets gekocht wat niet goed werkte en omruilen was moeilijk, moeilijk, moeilijk (de bazin?) dus dat doen we niet meer. De afgeprijsde hoek bij de kassa met kapotte troep die ze dan nog willen verkopen is gênant.
Teleurstellende klantenservice!
Een slechte ervaring met deze klantenservice van intratuin. Ik was 6 dagen te laat met het ophalen van mijn gratis voer voor mijn puppy. Er kon verder niets geregeld worden, terwijl het voer gewoon in de winkel staat. Klantenservice reageerd laf met helaas je bent te laat. Zeer slechte service. Ik ben een vaste klant die al jaren veel koopt. Jammer dit.
Wim bedankt
Wim, geweldige bezorger /medewerker Intratuin locatie Cruquius heeft ons uitstekend geholpen. Zakken tuinaarde correct uitgeladen en afgeleverd bij 5 planten bakken centrum Haarlem!
Wat een behulpzame medewerker, respectvol en zeer klantvriendelijk (jonge) man. Zie je eigenlijk nog zelden en een aanwinst voor het bedrijf. Wim bedankt, je bent een kanjer 🏆🙏
Op 2-11-25 iets besteld via Click&…
Op 2-11-25 iets besteld via Click& Collect. Tussen 1/5 werkdagen kon ik het ophalen, volgens de site. Nu 1,5 week verder en nog steeds niks gehoord. Een email gestuurd afgelopen weekend, en zelfs daar geen reactie op. Super slecht dit. 70,- betaald.
Heb verleden jaar per ongeluk de…
Heb verleden jaar per ongeluk de verkeerde aansluiting gekocht bij intratuin voor kersthuisjes.
Heb gemaild of ik ze nu mocht ruilen bij ongeopende verpakking (voor de kerst)
Koud NEE was het antwoord, zij verkopen het makkelijker als ik.
Niet klantvriendelijk, ze leiden geen verlies zo en ik zou geholpen zijn maar dat interesseert ze niet
Jammer
Intratuin Duiven waardeloos niet doen!
Intratuin Duiven is een waardeloze bende! Niet naar toe gaan het is zonde van de reiskosten! Je kunt nergens je auto kwijt! Er staat een verkeersregelaar die je het oerwoud in stuurt! afrader dus
Bij Intratuin op de Webshop gebruik…
Bij Intratuin op de Webshop gebruik gemaakt van 20% korting
dagkorting en een lampenkap gekocht.
Betaald deels met een VVV bon. Helaas beschadigd afgeleverd, De kap was verstuurd uit de voorraad van Intratuin Lisse.
Ik kon de kap terug/ retour sturen via Intratuin ter Aar. Daar afgeleverd hoe nu verder?
Ik moest opnieuw via de site een kap bestellen maar.... hoe zit het dan met de korting waarmee de koop is gedaan van de lampenkap?
Nou, die was niet meer geldig! Dus de dame adviseerde; koop een nieuwe kap via de site en betaal de volle prijs zonder korting en dan moet u maar naar het hoofdkantoor bellen om alsnog de korting te bedingen ! Werkelijk?
Dat heb ik niet gedaan uiteraard.
Mijn retour werd terugbetaald met geen VVV bon maar een Intratuin bon ! Staat achteraf ook op hun site maar toch...
Zo'n grote organisatie dit beleid is te gek voor woorden iets kopen voldoet niet omdat het beschadigd is retour sturen dag korting ! En dan maar bellen naar het hoofdkantoor.
Hier laten jullie wel wat steken vallen zeg.
Koop niets met korting op de site !!!!
Intratuin Halsteren
Intratuin Halsteren
Slechte parkeerplekken midden in een modderige weiland.
Weinig kerstsfeer in de winkel in vergelijking met voorgaande jaren.
Slechte service aan de kassa.
Slechtgezinde medewerkers.
Weet niet of ik hier nog ooit terug kom!
Geen aanrader..!!!
Nooit meer
Paar weken terug naar de intratuin gegaan voor een kamerplant en een kunstkerstboompje uit de aanbieding...nou...nog nooit zoveel zooi gezien. Staat toch "tuin" in de winkelnaam. Miljoenen kerstballen..kersthangers.. lampjes etc..en alles ontiegelijk duur, klein stukje met planten gehad, stukje met dieren, alle aquariums en kooien leeg, na 45 min eindelijk buiten met zere voeten en oren. Kwam geen eind aan. Nooit meer. Dan maar via internet bestellen.....nou, laat ook maar. Product werd kapot en geplakt geleverd...kan weer retour, wat een waardeloze winkel is het geworden.
Slechte klantenservice
Betreft de vestiging in Zwolle.
Op Donderdag avond 3 dozen met buitenlampjes gekocht een connector en nog wat leuke kerstballen.
Hartstikke druk in de winkel, want: Kortingsavond.
Bij thuiskomst bleek het product niet te zijn wat ze ons had verkocht, maar door de drukte kan dat gebeuren en kun je normaliter makkelijk omruilen. Toen zie ik op de bon: er zijn op de bon 4 dozen aangeslagen. Kan gebeuren, we zijn allemaal mensen.
Meteen gebeld, en moest ik een mail sturen met een foto van de bon, tijdstip van de transactie. Zo gezegd zo gedaan. Vanochtend (Zaterdag) heen gegaan. Lang verhaal kort: Op de camerabeelden kunnen ze niet goed zien of er nu 3 of 4 dozen zijn afgerekend dus ze kunnen niks voor ons doen. Hier gaan wij natuurlijk niet mee akkoord dus uiteindelijk willen ze het 50/50 doen. Ook hier wil je eigenlijk niet mee akkoord, maar het is dat of niks. Uiteindelijk ons geld voor 3,5 doos terug gekregen, maar is natuurlijke pure diefstal.
Zij hebben hun camera toezicht niet op orde en daardoor zijn wij nu ons geld kwijt.
Het gaat maar om 20euro, dus dat boeit mij niet eens, het is echt een principe kwestie. Diefstal!
Advies: Check altijd de bon voor je de kassa verlaat.
Ik kom er in ieder geval niet meer terug.
Potgrond vol rouwvliegeitjes
Potgrond gekocht, die vol zat met onzichtbare eitjes van de rouwvlieg. Binnen de kortste keren duizenden van deze zeer irritantje vliegjes in huis. Ze vliegen in je ogen, in je neus en de larven vreten de wortels van de kamerplanten stuk. Heb al diverse planten kunnen weggooien. Hierover een bericht naar Intratuin gestuurd, maar ze reageren nergens op. Wél hebben ze een briefje bij de potgrond geplaatst met de opmerking dat er inderdaad rouwvliegjes in kunnen zitten. Het is nu november en het houdt nog steeds niet op met die vliegjes. Al mijn plakstrips zitten inmiddels hartstikke vol.
Wij hebben een kerst high tea bij…
Wij hebben een kerst high tea bij intratuin duiven afgenomen. Helaas was onze ervaring teleurstellend en niet wat we van een High Tea voor dit bedrag mochten verwachten.
De kwaliteit van het eten was ondermaats: vrijwel alles bestond uit deegproducten die niet vers smaakten. Er was geen enkel gebakje, enkel wat chocolaatjes en een kant-en-klaar kaneelbroodje. Ook kregen we maar één scone per persoon, en de ragout was koud.
Wat ons vooral tegenviel, was de manier waarop werd omgegaan met mijn dochter van drie. Hoewel er op de reserveringssite staat dat kinderen van 0-3 jaar gratis zijn, had ik niet verwacht dat dit zou betekenen dat ze letterlijk niets kreeg — geen bord, geen bestek, geen servet en zelfs geen beker om iets te drinken (ik snap dat ze geen eigen high tea krijgt maar ze kon op deze manier ook niet mee eten of drinken). Toen ik dit aangaf bij het personeel, werd gezegd dat dit was “omdat ze gratis was”. Dat vond ik eerlijk gezegd nogal onbevredigend en niet gastvrij.
Daarnaast was de sfeer weinig feestelijk voor een “kerst high tea” en niet te vergelijken met de versiering in de rest van de intratuin. Het leek alsof alle afgekeurde kerstdecoratie hier was gebruikt, het restaurant oogde verouderd en niet fris, en we zaten gedeeltelijk op harde tuinstoelen. Alles bij elkaar voelde dit niet als een verzorgde of gezellige beleving, maar eerder als een goedkope uitvoering voor een te hoge prijs.
Deze ervaring stond ver af van wat we hadden verwacht, zeker gezien de kosten van €127,90.
Product beschadigd ontvangen vanwege…
Product beschadigd ontvangen vanwege slechte verpakking (kerstdorp miniaturen zonder noppen folie of lucht buffer zakjes)
Gekocht tijdens een kortingsactie, maar bij opnieuw bestellen rekenen ze (ook bij ophalen in de winkel) de gewone prijs
Teleurstellende kerst high tea Intratuin Amersfoort
Wat jammer dat de sfeervolle kerst high tea zo mager was van kwaliteit.
Het tempo van de service was erg traag (17 min. voordat de thee kwam). Het soepje in het poppen-servies was het lekkerst. De andere gerechtjes waren plat (een kaal minibolletje met losse plakjes zalm) en plakkerige zoete snacks uit verpakking niet van een bakker. En dat terwijl de gewone lunch bij de Intratuin wel lekker is. Het viel ons alle vier erg tegen. Ook de bediening was functioneel zonder gezelligheid.
Een dat voor maar liefst bijna 30 euro...
Gemiste kans Intratuin.
Corrianne Gijsbertsen
Rub (kruidenmengsel) voor bbq-vlees…
Rub (kruidenmengsel) voor bbq-vlees bijna 2x zo duur als bij de ambachtelijke slager
Altijd wel wat met internet shoppen met…
Altijd wel wat met internet shoppen met intratuin
Ik ga er vervolgens niet meer online kopen
Bestelling nooit ontvangen.
Ik had een waterornament besteld en deze is nooit aangekomen. Intratuin heeft een onderzoek gevraagd bij post.nl en ik moest het maar afwachten. Na bijna een maand stuurde intratuin mij ineens een mail dat het RETOURPAKKET was ontvangen door hun en ik het betaalde bedrag terug kreeg. Geen uitleg of verontschuldiging van hun. Ik koop daar nooit meer iets.
Vandaag met mijn zoontje gaan eten in…
Vandaag met mijn zoontje gaan eten in restaurant. Zowel de boter als jam blijken al gebruikt te zijn door eerdere cliënt. Niet hygiënisch. Personeel reageert zeer onvriendelijk als ik vraag waar het toilet is enz enz.
Wat een lauwe kerstshow dit jaar..
Wat een lauwe kerstshow dit jaar... Wat kerstdorpen en klaar.
Waar zijn hun mooie kerstbomen gebleven ?
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.