Intratuin Opiniões 846

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

In maart 2026 bij intratuin boxtel met korting 2 bbqs gekocht en bij behorende aansluitingen. Boxtel ging sluiten en over naar Rosmalen. De gasaansluiting bleek oud en paste niet op de gasfles. Er was... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Het ruilen van een bij een ander filiaal gekocht en cadeau gekregen tuintafeltje voor een andere kleur van precies dezelfde tafel was onmogelijk bij vestiging Leeuwarden. Ik moest maar naar het filiaa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een tuinbank online besteld en 10 dagen lang geen reactie over de levering. Ga je bellen dan zit je meer dan 2 uur in de wachtkamer. Lekkere service.

Classificada 3 em 5 estrelas

Vandaag bij intratuin Zoetermeer geweest . Veel mooie planten gekocht voor de tuin . Ergens tussen de planten zagen wij een afvalbak staan , waar nog best 2 redelijk mooie planten , sneeuwbal... Ver mais

Informações de contacto

1,7

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

846 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Zeer slechte zaak

Zeer slechte zaak!
Met allemaal bespoten planten!
De bijen en vlinder vriendelijke planten zijn daar zwaar bespoten! Bijen vallen gewoon dood in me tuin neer als ze op de plant nectar pakken.
Daarnaast heb ik voor 60 euro aan planten gekocht ze zijn allemaal dood gegaan. Allemaal kregen ze bruin blad en stonken naar een hele vieze soort kwik lucht. Je zag dat ze bespoten waren er zat een hele vieze donkere gloed op.
Medewerker zei dat ze niet bespoten zijn! Na de bijen vallen gewoon neer

Koop daar ook nooit meer! Echt waardeloos hoe help je de natuur naar de knoppen nou zo dus!!

6 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtig maar....

Wij waren in de buurt en moesten de grootste intratuin van Nederland uiteraard bezoeken. Prachtige zaak en wij als memberlid wilde de voucher 12 uurtje , waarbij staat in ALLE intratuin proeftuinen inwisselbaar inleveren . Echter in de grootste intratuin van nl was dit niet mogelijk omdat deze proeftuin uitgebaat wordt niet door Intratuin. Dan heeft de tekst bij de voucher en de voucher geen nut dus. Tegenvaller wat dat betreft. Maar de zaak op zich als je denkt dat Halsteren groot is , deze in Duiven overtreft alles

26 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ongelooflijk zo’n takke eind door die…

Ongelooflijk zo’n takke eind door die intra winkel in Lisse worstelen. De kassa is na iedere bocht niet in zicht. Ook de verkorte route duurt maar en duurt maar. Kei kapot en doodmoe na het kopen van een kweekbakje. Als de bedoeling van zo’n lange route is dat je iets koopt wat je niet nodig hebt, hebben ze totaal misgeschoten: ik kom daar nooit meer!

24 de junho de 2025

Intratuin verkoopt tweedehands artikelen

Artikel in de opruiming gekocht. Bleek gebruikt te zijn. Zogenaamde tractor stoel. Voor de helft van het geld. Dat was het argument dat het stukken goedkoper was. Dit betrof een stoel die versleten poten had en daardoor wankel stond.
Als ik tweedehands wil kopen, ga ik echt niet naar intratuin toe.
Nu maar hopen dat ik wel mijn geld terug krijg (geen bon aangenomen, wat kon er mis gaan).

16 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

lange duur nieuwe zending na ontvangst verkeerde bestelling

Verkeerde bestelling geleverd en na snelle retourlevering verkeerde bestelling nog dagen moeten wachten voordat juiste bestelling werd geleverd.
Juiste bestelling is nog steeds net geleverd ondanks diverse verzoeken aan klantenservice. klantenservice is ook slecht bereikbaar en geeft nooit antwoord als ze een vraag onderzoeken

14 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

High tea Amersfoort

Wij hebben onlangs een High tea genuttigd bij het restaurant van Intratuin Amersfoort.
Ontzettend gezellig gedekte tafel met prachtig servies. Alle hapjes waren heerlijk en royaal.
Mooie presentatie.
De bediening was zeer vriendelijk en attent.

20 de maio de 2025

Morsdood in 8 dagen.

Als je een keer iets heel snel wil dood zien gaan, koop dan een vijgenboom bij Intratuin. In 8 dagen gegarandeerd morsdood. Wat een troep. 50,- de groenbak in. Nooit meer intratuin dus.

26 de maio de 2025

Geen levering ontvangen

Heb bestelling gedaan via de webshop, afgerekend met cadeaubon plus ideal. Heb wel bevestiging ontvangen van Intratuin, maar het artikel is niet geleverd. Op vragen via email krijg ik allen automatisch antwoord. Dus geen echte reactie ook niet na herhaaldelijke emails. Ik begin te denken dat ik mijn geld kwijt ben. Intratuin kan je niet telefonisch bereiken, toch wel heel raar.
Ik zou hier nooit meer iets bestellen.
Wil graag mijn geld terug.
Amstelveen 24 mei 2025.
C. De Sanders

24 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wanneeer je als buitenlandse persoon…

Wanneeer je als buitenlandse persoon die bezig is met Nederlandse taal al goed bezig is en je daarop gewoon word afgewezen en dan durven te zeggen in mail we hebben geen tijd om uit te leggen waarom je niet mag komen solliciteren nee jullie kunnen niet zeggen je ben een buitenlander want dan heb je een rechtzaak aan je broek onrespectvol en discriminerend bedrijf bestaan jullie uit ik snap nu waarom ik nog nooit een buitenlandse heb zien werken in een intratuin schaam je heb zelfs geen zin meer om ook ma 1 cent uit te geven in dit soort winkels

23 de maio de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Na probleem met bestelling terugbetaling

Heb maar 5 goede Toscaanse Jasmijn planten van de 12 ontvangen en moest hier ook nog is 3 weken op wachten.
Directplant is blijkbaar hier de leverancier.
Kreeg ook 2 half dode planten van langer formaat. Deze waren waarschijnlijk al door een vorige klant afgewezen. De 3 helemaal dode planten die ik ook mocht accepteren heb ik geweigerd. Dus heb nu 5 redelijk goede planten waarvoor ik 250 euro heb betaald. Per mail contact gehad met klantenservice Directplant. Zij zullen de 2 planten van slechte kwaliteit en de niet geleverde planten crediteren.
Fijn dat de klantenservice wel klantvriendelijk is.

22 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Cadeau met kassabon niet kunnen ruilen

Met cadeau gekregen zijden boeket naar klantenservice met kassabon om te ruilen tegen andere kleuren. Was niet mogelijk omdat de barcodes verwijderd waren en het te arbeidsintensief was om er nieuwe aan te maken.
(van cadeautje verwijder je de prijzen toch) Deze slechte service had ik van zo'n bedrijf niet verwacht.

13 de maio de 2025

Got broken item

Bought a hanging chair online — they sent a broken one.
Took two weeks to reach customer service. They sent a replacement that was even more damaged.
The third chair was finally fine, but it took over a month to receive the product I paid for.

17 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Gedwongen routes met Ikea gevoel bij Intratuin Halsteren…

Het assortiment bij Intratuin Halsteren is prima maar ze zijn wel behoorlijk duur. Echter, het Ikia in het kwadraat concept is echt gruwelijk. Even een (1) plantje kopen en vervolgens wordt je gedwongen om een kilometers lang pad door de winkel af te leggen langs allerlei prullaria, meubelen en andere onzin die ik niet nodig heb. Je wordt gewoon gespamt in deze zaak of je het wil of niet. Geen shortcuts, je moet al slingerend overal langs. Mij zien ze nooit weer terug.

16 de maio de 2025

Not done!

Twee maal besteld, eerste bestelling: Zeer mooie en gezonde planten ontvangen! Het enige dat ik kon aanmerken is dat er heel weinig tot zelfs geen variegatie te zien is op de twee planten waar dat wel op zou moeten zitten (enkel op 1 blad van 1 plant is er wat wit te zien!) dus echt balen maar zolang ze gezond zijn kan ik gezien de lage prijs er nog mee leven. Maar plezant is het niet natuurlijk zeker als men net daarom de plant koopt! Mooie plantenpotten! En recht! Want gezien sommige reviews voor desbetreffende potten (op poten) had ik daar wat angst voor maar misschien zijn ze dan ondertussen aangepast want ze staan wel degelijk recht nu, zijn enkel niet waterdicht maar dat is op zich geen ramp natuurlijk enkel wat ongemakkelijk…

Tweede bestelling is er een plant aangekomen (grote anthurium crystallinum van 59€ aub) en op het eerste zicht enkel wat bruine vlekken te zien hier en daar en wat aangevreten gaten in de bladeren dus ik wist dat er een pest-probleem geweest was maar oh wee wist ik veel dat na een twee-tal weken die helemaal onder de wolluizen, een minuscuul klein wit wormpje èn mijten zou zitten! Twijfel zelfs dat ik ook een witvlieg gezien heb zeker gezien de vorm die duidelijk driehoekiger was dan de andere witte beestjes die erop zaten dus zoiezo drie tot zelfs vier verschillende ongediertes erop aub! En dit zonder enige waarschuwing hoor! Want ze weten goed genoeg als ze behandelen en meteen doorsturen naar de klant dat de miserie daar herbegint zodra de eieren uitkomen dus dat er altijd een nabehandeling nodig is dus ik vind dit echt heel klantonvriendelijk! Als het echt niet mogelijk is om de plant daar te houden tot na al de nodige behandelingen waarschuw de klant dan tenminste door de plant te vergezellen van een kaartje met de uitleg wat er allemaal opzit en idd zelfs ook de nabehandeling die men zou moeten doen om jullie gekozen behandeling op te volgen en te doen slagen die zou dan toch ook welkom zijn ja! Dus kortom doe gewoon wat hoort en wacht tot alles in orde is ipv de mensen met jullie miserie op te zadelen! Foei!!!

1 de maio de 2025

Website niet up-tp-date

Aankoop in de webshop gedaan, en na paar dagen een mail dat het artikel helaas niet leverbaar is. Geld zal binnen 5 dagen terug worden betaald. Zou prettig zijn als de site gewoon up-to-date was. Online bestellen doe ik dus niet meer.

12 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.