Jag köpte dator och fick supersnabb leverans på ddn trotts att företaget hade mycket att göra. Kort efter leverans krånglade mitt nätverkskort, något som jag fick support av över telefon. Efter... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Robin och IT Sale har alltid gett oss fantastisk service när vi haft frågor eller problem. Till skillnad från de stora kedjorna så går det faktiskt att få bra svar snabbt. Också smidigt att det går at... Ver mais
Rubriken säger det mesta om hur suverän ITsale.se är. Dom säljer inte bara väldigt bra datorer med mycket snabb leverans, dom har även en kunnig och suverän support. Själv fick jag goda råd om... Ver mais
Vi investerade nyligen i en ny dator från ITsale. Det var tre faktorer som gjorde att vi valde ITsale som leverantör för detta inköp: - ITsale erbjuder 3 års garanti på sina datorer - ITsale... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
ITsale säljer idag datorer för alla ändamål till riktigt bra priser där andra får väldigt svårt att konkurrera. Vi har dessutom en otroligt snabb service som överraskar många. Vi ordnar kundens datorproblem på mindre än en arbetsdag. Vi erbjuder också Fri Frakt, Räntefri Delbetalning, Fakturaköp, Kvällssupport m.m. Våra datorer testas väl innan försäljning.
Informações de contacto
Ebbe Lieberathsgatan 21, 412 65, Göteborg, Suécia
- +46734219600
- info@itsale.se
- www.itsale.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Bra service
Snabb leverans (upphämtning). Trevligt bemötande. Tips på bättre och mer prisvärd vara.
Bra dator till bra pris
Bra dator till bra pris, värdefull kontakt med deras personal innan köp. Kan verkligen rekommendera ITSale!
Snabbt, smidigt och bra pris
La order på datorn på en fredag, hämtade upp den på måndagen efter helgen. Bättre pris än hos konkurenterna. Kom med en hdmi port och fyra displayports, så för oss som fortfarande använder flera hdmi skärmar får man skaffa en hdmi till displayport kabel.
Prestanda och valuta för pengarna.
Prestanda och valuta för pengarna.
Snabb leverans. Mycket nöjd.
Snabb leverans och mycket bra computer
Suverän service
Överskådlig webbplats och otroligt bra service. Personlig och snabb service. Köpt två datorer de senaste 6 åren och är mycket nöjd.
Snabb leverans, bra servis, utmärkt bara. De hade inte varan på lager och skickade dem bättre variant.
Spel datoder
hej, jag beställde en PC den 29.03, den kommer i en vecka , det är inga problem, ät gärna, priset är bra och servicen också
Snabb respons
Snabb respons, kort leverans, bra pris, bra diskussionsmöjligheter.
Bra bemötande och riktigt bra datorer 🤙
Top notch!
Allting flöt på från första samtalet med supporten, beställningen, den snabba leveransen och till slut datorn som är helt fantastisk. Det är så man vill ha det dvs snabbt,smidigt, prisvärt och top notch kvalite på köpta varan. Rekomenderas varmt!
Bra support men dålig pro-aktiv kommunikation innan leverans
LIte dålig pro-aktiv kommunikation om komponentbrist men efter påstötning så löste sig allt på ett bra sätt. Tillgängligheten efter det för frågor och hjälp vid installation av extra tillbehör var mycket bra.
Smidig affär
Smidig affär, schysst deal och Robin löste det hela på ett snyggt sätt