Trap hier niet in! Staat groot op de site dat de inschrijving gratis is etc. Als je akkoord gaat met de voorwaarden blijkt echter dat je gelijk betalen moet, ook als je niet tot een deal komt. D... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Maandelijkse kosten zodat je altijd verzekerd bent van hulp. Dat klopt niet. Mijn eerste ervaring was positief, twee jaar lang een hele fijne hulp gehad. Toen zij vervangen moest worden is me to... Ver mais
Wij kregen via IVA schoon een schoonmaakster en wij zijn zeer ontevreden over de dienstverlening. De schoonmaakster zou 4 uur komen, maar was effectief 3 uur echt aan het werk en voornamelijk bezig me... Ver mais
Na enkele gesprekken te hebben gehad en wij niet overtuigd waren van de kandidaten hebben wij geduldig gewacht. Echter waren onze mails niet doorgekomen om een of andere reden. Een week later kregen w... Ver mais
Onterechte Incassokosten! BETAAL NIET!!!
Ik heb een kennismaking gehad met een huishoudelijke hulp. Na 2 dagen heb ik haar geappt en het bedrijf gemaild dat ik er toch vanaf wilde zien. Hierna kreeg ik een rekening van annuleringskosten. Ik heb deze niet betaald. Nu krijg ik een bericht van een incassobureau met kosten. De wettelijke bedenktermijn is 14 dagen en zij gedragen zich alsof ze boven de wet staan.
Bureau is een duistere praktijk
Bureau is een duistere praktijk, ze doen werkelijk niks voor hun klanten en staan niet met de juiste mentaliteit in het ondernemerschap. Maar aan hun beoordeling kan je zien dat ze hier geen boodschap aan hebben. Niet mee in zee gaan!
Heb mij aangemeld en kreeg al zeer snel…
Heb mij aangemeld en kreeg al zeer snel een reactie met een dame die wilde komen schoonmaken. Toen kreeg ik een ziekmelding. Toen weer een andere dame, weer een ziekmelding, weer een andere dame, weer een ziekmelding.
Wonder boven wonder kreeg ik een beter melding.
Helaas heeft zij mij vlak voor onze ontmoeting geblocked.
Wat een waardeloos gezeik dit zeg!
Laat dit bedrijf aub links liggen!!
Bianca maakt niks helder en is niet zuiver!
Wij wilden vooral via de juiste weg een hulp inschakelen. Duidelijk aangegeven wat onze wensen zijn hierin. De eerste kandidaat had al afgezegd voor de kennismaking. De tweede kandidaat sprak amper Nederlands en ik heb dit ook direct teruggegeven dat dit een probleem was ivm de uitleg wat ze moet doen. Overeengekomen dat we toch zouden kijken hoe het ging, want zij konden blijkbaar wel goed communiceren met elkaar. Wel met de kanttekening dat ik echt wil ontvangen waar ik voor betaal. Na 3 x heb ik het opgegeven. Ze kon al niet de gehele afgesproken tijd bijvoorbeeld. In 2 uur tijd alleen gestofzuigd en gedweild voor een deel van het huis en op ooghoogte wat afgenomen sanitair. Ramen gezeemd met een natte doek zonder trekker, wat een ramp! Duidelijk iemand zonder ervaring en ik was op zoek naar een zelfstandig iemand en betaalde dus ook al een bedrag van 50 euro voor 3 uurtjes poetsen. Zonder de kosten van IVA Schoon zelf. Die komen er dan ook nog eens bij! En volgens mij steken ze alles in eigen zak, ik heb nooit een afrekening gezien in elk geval.
Ik heb aangegeven dat ik de kosten voor een advies niet ga betalen, omdat er nooit een advies is geweest. Tenzij ze mij kunnen aangeven wat dat advies dan inhoud. Maar daar komt natuurlijk geen gedegen antwoord op.
Ik heb voor die 3 x wel 19,90 betaald aan maandelijkse kosten. Maar dit is niet genoeg, de aanmaningen blijven maar binnenstromen.
Ik vind het te bizar voor woorden hoe dit bedrijf te werk gaat. Even een keer bellen met een beetje begrip en of een oplossing is er ook niet bij.
Ik hoop dat er snel wordt ingegrepen. Dit is voor zowel de klant als de hulp natuurlijk niet fijn.
Stop dit bedrijf
Beste mensen, ik lees hier nog steeds veel klachten over dit bedrijf. Een verzoek om dit ook te melden bij consuwijzer, hoe meer klachten hoe beter dan kan de ACM een onderzoek naar dit bedrijf instellen. En betaal vooral de annuleringskosten NIET!!!!!!!! Ook al zeggen ze dat de 14 dagen herroepingsrecht niet van toepassing is, dat klopt namelijk niet herroepingsrecht is namelijk een wet en die gaat altijd boven algemene voorwaarden. Zie ook mijn review van 18 mei 2022.
SPULLEN WEG
Ik schrijf nooit een review maar dit moet iedereen weten. Toen ik terugkwam leek mn huis niet schoongemaakt en opgeruimd. Haar excuus was dat ze er nogal lang over had gedaan om de juiste lakens voor het bed te zoeken. (Alles ligt gewoon op een stapel). Ik had net zelfs twee nieuwe dekbedovertrekken en twee nieuwe lakens (dezelfde). De eerste afspraak is één van mijn nieuwe dekbedovertrekken en één nieuw laken (waar ik er beiden twee dus van had) meegenomen. Toen ik niet tevreden was heb ik via Bianca IV Schoon geen ander iemand toegewezen gekregen. Dit kan echt niet. Ja het kan wel maar dan even het geld weer terugstorten dat je je plichten niet na kunt komen. Iemand ook ervaring ermee dat er spullen gestolen zijn?
IVA SCHOON NIET MEE IN ZEE GAAN
IVA SCHOON NIET MEE IN ZEE GAAN
Heb 24 uur ervoor geannuleerd en krijg rekening van €39,- Let op voor email met ene Anna van 28 jaar. Ze zitten in Doetinchem en zouden een hulp kunnen leveren in Brabant…. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik er door een dergelijke site wordt ingeluisd. Mijn trots doet meer zeer dan mijn portemonnee…
Slechte service, slechte schoonmaak
Je betaalt voor een pakket. Wij kozen voor het 'natuurlijke' pakket maar de schoonmaakster had geen idee hoe ze er mee moest werken. Ze is 5 maal geweest. Daarna excuses en afmeldingen. Vervolgens wel een factuur gekregen van de 3 maanden waarin we niemand hebben gezien.
Gevraagd om telefonisch contact maar daar doet de klantenservice niet aan.
NIET MEE IN ZEE GAAN !
In de advertentie staat u betaald alleen bij een geslaagde bemiddeling. Ik heb mijn afspraak met de schoonmaakster die zou komen moeten annuleren en krijg meteen een rekening. SCHANDALIG!! Niet mee in zee gaan. Ben erna gaan zoeken op internet en kom alleen maar klachten tegen.
Snelle communicatie en een goede schoonmaakster!
Snelle reactie via de mail en binnen een paar dagen hadden ze een schoonmaakster gevonden. Ze is volgens afspraak kennis komen maken en heeft ons huis al een keertje erg goed schoongemaakt! Ze blijft bij ons elke 2 weken komen. Ook het beloofde pakket met schoonmaak spullen hebben we vandaag ontvangen. Ik was een beetje sceptisch na alle slechte reviews maar ik ben echt super tevreden!
Do not apply for this
Do not apply for this if you have doubts, you will be automatically subscribed as soon as you put your details in the website and will need to pay 45 bucks even if you dont want the service. They even deleted bad comments on the facebook page, shady company, Carefull.
Niet doen!
Tot vier keer toe komt een schoonmaakster niet opdagen. Ik heb wel netjes mijn factuur betaald na de eerste kennismaking, helaas nooit geleverd gekregen. Anderen kwamen helemaal niet opdagen. Verschrikkelijke service.
Oplichter
Oplichter. Zou zogenaamd bemiddelen tot je een geschikte kandidaat hebt gevonden. Onze eerste schoonmaakster kwam nooit haar afspraken na, en weigerde te komen op de afgesproken dag, die hebben we dus stopgezet. De tweede maakte zo slecht schoon dat de hele vloer plakte nadat ze geweest was. De derde eindelijk succesvol. Bianca interesseerd dit allemaal niets, ze is blij als ze poppetjes kan schuiven en wil verder niets horen over hoe goed het gaat. Legde de schuld vervolgens bij ons. Vervolgens zit je aan een abonnement vast waar je niet op zit te wachten, en als je daar wat van zegt - zeker gezien het bovenstaande - dan krijg je dreigementen van een incasso bureau.
De schoonmakers die we over de vloer hebben gehad kende haar ook verder niet en wisten niet precies wat ze deed. Ze heeft denk ik geen idee welke mensen ze stuurt.
Ik raad met klem aan om dit IVA lekker te mijden en in je eigen netwerk te zoeken.
geen resultaat en slechte klantenservice
Ik werd aangetrokken door de mooie website, en de mooie beloftes. Maar het schijnt allemaal bedrog. Ze hebben me 1 iemand voorgesteld, die 50% meer wilde per uur, dan waar mee geadverteerd werd. Dat vond ik al vervelend. Toen de vrouw in kwestie kwam had ze het vooral over dat ik zo ver weg woonde, en wat voor schoonmaakmiddelen ik allemaal moest kopen. En of ik voor reiskosten wilde vergoeden en haar van de bus kon halen. Vanwege mijn werk zag ik dat niet zitten. Na een paar weken horode ik van Bianca van het kantoor dat dezelfde schoonmaakster per fiets zou komen. Maar omdat ze nu al klaagde dat ik zo ver woonde, zag ik het niet zitten dat ze iedere week op de fiets moest komen. Tot mijn verbazing stuurde Bianca me toen een factuur van 45 euro, voor annuleringskosten. Toen ik vertelde dat IVA geen diensten had geleverd, zei ze dat ze dat wel hadden gedaan, en dat ze niet begreeep dat ik 'zo'n ervaren en goede hulp geen goede match vond'. Kortom, Bianca wilde niet luisteren, bleef maar beargumenteren waarom ze gelijk had, en daarmee verloor ik het laatste restje hoop voor IVA schoon. Slechte- hele slechte klantenservice. Niet luisteren. En je gelijk willen halen bij de klanten. Wees gewaarschuwd, ik ga nooit meer met hen in zee.
oplichters Iva Schoon
oplichters; op de site beloven ze heel veel en die ziet er goed uit, echter het is een slim opgezette oplichting die door dat je akkoord moet gaan met hun "voorwaarden" juridisch klopt het maar wat doet het bedrijf nu werkelijk?
ze plukken een schoonmaakster van Marktplaats en die mailen ze naar jou , dan hebben ze al aan hun voorwaarden voldaan, dat die werkster na een sollicitatie gesprek niet voldoet kan hun niets schelen ,ze hebben aan hun voorwaarden voldaan , ze vertellen op hun site er niet bij dat ze zelf geen data base hebben en kandidaten van marktplaats halen, Dat kun je zelf ook wel waarom moet je daar een bedrijf voor betalen, vervolgens wil je van hun af en sturen ze een rekening met annulerings kosten .
wel ja leuk verdien model !!
TRAP ER NIET IN MENSEN ,WEES GEWAARSCHUWD
Niet mee in zee gaan!!
Eigenlijk is 1 ster al veel te veel. Dit bedrijf is alleen opgericht om mensen facturen te kunnen sturen voor zogenaamde dienstverlening. Afspraken worden kort van te voren afgezegd. Je hebt er echt niets aan en kost alleen maar geld. Malafide bedrijf waar je absoluut niet mee in zee moet gaan
Heel slechte en veel te duur service
Heel slechte service. Ze bieden alleen hulpen die 15 euro per uur vragen, daarnaast de maandelijkse kosten van 10euro. Ze claimen dat dat een "marktconform tarief" is. Als we zeggen dat we zoeken iemand met een lagere uurtarief (13 euro per uur) zeggen ze dat dat onmogelijk is en sturen ze ons een rekening van 45 euro voor het annuleren van ons aanvraag. We werden niet geholpen en zijn 45 euro en veel tijd kwijt. Ik raad ze af.
ONBETROUWBAAR
Slechte service. Er worden afspraken gemaakt voor een kennismaking en die worden kort van te voren afgezegd. Toen ik hier zelf een slecht gevoel van kreeg wilde ik ermee stoppen maar kreeg wel een rekening van 39,-.
Niet mee in zee gaan!
Trap hier niet in
Trap hier niet in! Als je je schoonmaakster krijgt aangeboden dan betaal je maandelijks kosten ( terwijl de schoonmaakster helemaal niet in dienst is van IVA) Als je dan niet betaalt sturen ze deurwaarders op je af. Nogmaals, die geen zaken met dit malafide bedrijf.
Veel geld weinig service
We schreven ons in bij Iva. Schoonmaker kwam niet opdagen, tot twee maal toe. Daarmee wilden we dus niet meer in zee.
We moesten Iva 38 euro bemiddelingskosten betalen voor een schoonmaker die niet kwam opdagen. Toen we aangaven niet te willen betalen voor een niet geleverde dienst was elke bereidheid tot service en een dialoog verdwenen. Alleen het zinnetje we verwijzen u naar de algemene voorwaarden behoorde nog tot het vocabulaire.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.