Trap hier niet in! Staat groot op de site dat de inschrijving gratis is etc. Als je akkoord gaat met de voorwaarden blijkt echter dat je gelijk betalen moet, ook als je niet tot een deal komt. D... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Maandelijkse kosten zodat je altijd verzekerd bent van hulp. Dat klopt niet. Mijn eerste ervaring was positief, twee jaar lang een hele fijne hulp gehad. Toen zij vervangen moest worden is me to... Ver mais
Wij kregen via IVA schoon een schoonmaakster en wij zijn zeer ontevreden over de dienstverlening. De schoonmaakster zou 4 uur komen, maar was effectief 3 uur echt aan het werk en voornamelijk bezig me... Ver mais
Na enkele gesprekken te hebben gehad en wij niet overtuigd waren van de kandidaten hebben wij geduldig gewacht. Echter waren onze mails niet doorgekomen om een of andere reden. Een week later kregen w... Ver mais
Iva schoon, komt afspraak niet na maar stuurt wel de rekening
Een week geleden mij aangemeld, eerst contact ging netjes. Op de dag van de afspraak zie ik in eens dat de dame in kwestie niet ging komen en deze werd vervangen. Ik begon toen wel erg te twijfelen en wilde alles afzeggen (6e dag na aanmelden). Het lijkt me een erg hoog risico dat na een week deze dame ook niet meer gaat komen. Toen kreeg ik direct een rekening van €39 (dit is denk ik het verdien model van IVA Schoon). Ik zou er op geen enkele manier onderuit kunnen want op hun diensten is de 14 dagen bedenktijd niet van toepassing. Ik ben benieuwd en heb wat instanties ingeschakeld.
IVA Schoon komt beloftes niet na, stuurt wel een rekening.
IVA schoon gevonden via marktplaats. Eerste contact was prima. Ze beloofden een schoonmaakster te sturen om kennis te maken. Alle contact verliep per mail. Toen de afspraak niet door kon gaan werd last minut een andere dame gestuurd en kreeg ik pas op het allerlaatste moment een mail. Waardoor ik bij aanvang van het gesprek verrast werd, ik dacht een heel andere persoon te ontvangen. Ik had de mail nog niet gezien. Hierop gaf ik feedback dat bellen in dit geval de voorkeur had.
Hierop werd nauwelijks gereageerd.
Na gesprekken met het bureau en schoonmaakster bleek dat er nauwelijks contact is geweest tussen bureau en schoonmaakster. Ze wisten niets van elkaar.
Dit vond ik geen fijn idee, dus heb ik binnen 3 weken de aanvraag geannuleerd. Toen kwam ik erachter dat de belofte op de site (Garantie: u betaalt
alleen bij resultaat) niet wordt nagekomen. Ik ben kreeg een flinke rekening!
Ik raad af om met IVA Schoon zaken te doen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.