Mooie kwaliteit en snelle levering! Ik ben erg blij met mijn **IVO Echo | Zit-Sta Bureau – Shadow Black, 160 x 80 cm, PRO Black**. De kwaliteit voelt erg goed aan en het bureau ziet er mooi... Ver mais
In de voorbereiding werd ik uitgenodigd om de verschillende bureaustoelen te komen ervaren. Dat was echt heel fijn en klantvriendelijk. Dat is zeldzaam tegenwoordig in Nederland, dus we waren aange... Ver mais
Vrij snel na mijn aankoop heb ik contact gezocht met Ivono. Vrijdagmiddag kreeg ik direct een reactie en is verzoek direct naar tevredenheid afgehandeld. Ivono beveel ik aan!!
Gouden klantenservice! Wij hebben een zitsta bureau en mooie stoel gekocht bij Ivono. Bij levering zag ik dat ik per ongeluk een verkeerd blad had besteld. Na contact met de klantenservice werd... Ver mais
Wij zijn hét merk en dé specialist voor werkplekken, thuis of op kantoor. Bij IVONO draait het om gezond en duurzaam werken én bewegen. We combineren stijl en energie, met een kleurrijk, soepel en compleet design. Zo garanderen we urenlang comfort en topprestaties voor u. Maak uw werkplek compleet met: Zit-sta bureau, ergonomische bureaustoel, monitorarm, laptopstandaard, ladeblok, kabelbeheer, of andere werkplek accessoires.
Uraniumweg 27, 3812 RJ, Amersfoort, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas

Resposta da Ivono
De stoelen zitten heerlijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook makkelijk zelf te monteren.
Ondanks dat bij de bestelling werd aangeven dat de voorraad op was, zijn de stoelen toch binnen 5 werkdagen geleverd. Goede communicatie ook door transporteur, waardoor ik exact wist hoe laat de chauffeur zou arriveren.
Overzichtelijke website, met handige producten.
Duidelijke communicatie en een correcte levering.
Het online bestellen van het hoog-laag bureau ging probleemloos en ook het afspreken van een leverdatum ging soepel.
Wel had ik mij verkeken op het gewicht van de poten/frame als van het blad. Als dame op leeftijd moest ik hulptroepen inschakelen om het bureaublad naar mijn woonkamer op de eerste etage te brengen. De doos met het frame heb ik beneden uitgepakt en in delen zelf naar boven gebracht.
Prima instructie voor de montage en prima kwaliteit van zowel frame als blad. Heel blij mee!
goede service bij levering en kwaliteit is goed!
goede producten, topkwaliteit, snelle service... kortom, zoals het hoort!

Resposta da Ivono
Mooi bureau en werkt ook helemaal prima. Helaas wijkt de kleur (natuur eiken) wel wat af van de afbeeldingen online. Deze is lichter/grijziger van kleur dan je zou verwachten op basis van de website.

Resposta da Ivono
Ik ben keurig geadviseerd, de levering was op tijd en de (Zen) stoel zit perfect.

Resposta da Ivono
Alles prima verlopen; makkelijk te installeren.
Producten zien er mooi uit en lijken kwalitatief dik in orde.
Snelle levering.
Ik ben heel tevreden.

Resposta da Ivono
Snelle levering, was wat huiverig wat ik zou krijgen voor product .... weer een dropshipping, omdat het wat langer duurde.
Maar het was het wachten meer dan waard. Prachtige en zeer degelijke bureaulamp ELITE. Super !! Aanrader. Heel blije mee!!

Resposta da Ivono
Handig bureau accessoire. Product is precies wat ik ervan verwachtte. Ook snel en netjes geleverd.

Resposta da Ivono
Best moeiteloos gegaan. De webapplicatie was goed en makkelijk om te gebruiken. Het was ook mooi de afleveringsadres op kaart te zien. Je krijgt (terecht of niet) meteen het gevoel dat het product veilig naar huis zal komen.

Resposta da Ivono
Bureau (zit/sta Echo) en bureaustoel (Zen zwart) besteld. Tot mijn verbazing kreeg ik deze de volgende dag al binnen. Goed op de hoogte gehouden over de bezorging door Dynalogics. Alle spullen waren goed verpakt. Superblij met beide artikelen. Prima kwaliteit. Alles was gemakkelijk in elkaar te zetten en ik geniet elke werkdag van mijn bureau en bureaustoel thuis.
Ervaring is top. Nog een duo beeldschermbeugel besteld en laptopstandaard. Deze worden vandaag bezorgd.