Ivono Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie kwaliteit en snelle levering! Ik ben erg blij met mijn **IVO Echo | Zit-Sta Bureau – Shadow Black, 160 x 80 cm, PRO Black**. De kwaliteit voelt erg goed aan en het bureau ziet er mooi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In de voorbereiding werd ik uitgenodigd om de verschillende bureaustoelen te komen ervaren. Dat was echt heel fijn en klantvriendelijk. Dat is zeldzaam tegenwoordig in Nederland, dus we waren aange... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vrij snel na mijn aankoop heb ik contact gezocht met Ivono. Vrijdagmiddag kreeg ik direct een reactie en is verzoek direct naar tevredenheid afgehandeld. Ivono beveel ik aan!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gouden klantenservice! Wij hebben een zitsta bureau en mooie stoel gekocht bij Ivono. Bij levering zag ik dat ik per ongeluk een verkeerd blad had besteld. Na contact met de klantenservice werd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobiliário de escritório

Wij zijn hét merk en dé specialist voor werkplekken, thuis of op kantoor. Bij IVONO draait het om gezond en duurzaam werken én bewegen. We combineren stijl en energie, met een kleurrijk, soepel en compleet design. Zo garanderen we urenlang comfort en topprestaties voor u. Maak uw werkplek compleet met: Zit-sta bureau, ergonomische bureaustoel, monitorarm, laptopstandaard, ladeblok, kabelbeheer, of andere werkplek accessoires.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

609 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

251 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Correcte levering en kwalitatieve stoel

Bureaustoel werd binnen de vooropgestelde tijd geleverd.
Degelijke kwaliteit, zacht zitvlak. Zelfs na 8u geen last. Nadeel is natuurlijk dat ik nu minder geneigd ben om tussendoor eens recht te staan en rond te lopen :-p

12 de fevereiro de 2026

Super!

Goed om te horen dat de levering volgens planning was en dat de stoel zo comfortabel zit, zelfs na een lange werkdag. En af en toe toch even opstaan en bewegen blijft natuurlijk altijd een goed idee.

Prima bureau

Ik heb een Toka sta-bureau met bamboe blad besteld. Het bestelproces was prima, hoewel er verwarrend een korting op de factuur stond die ik niet direct kon herleiden.

Bezorging was snel: zondag avond besteld, donderdag bezorgd. De bezorging was maar matig: alles lag los in de bus en alle dozen hadden beschadigingen. Gelukkig was alles extreem zorgvuldig verpakt en was er aan het product geen schade.

Het monteren van het bureau ging snel, omdat alle gaten in het bureaublad voorgeboord waren. De instructies waren duidelijk en ik had het bureau vrij snel klaar.

De kwaliteit van het bureau is uitstekend. Het blad is erg mooi afgewerkt met een schuine rand. De poten zijn solide en het bureau staat erg stevig.. De bediening is eenvoudig en de motoren werken snel.

Het enige minpuntje is dat de verlichting van de controller pas aangaat als je er op klikt, maar die eerste klik lijkt wel al geregistreerd te worden. Een beetje verwarrend, maar het went snel.

Een aandachtspunt (niet voor mij van toepassing) is dat de controller maar 2 presets heeft, dus als je het bureau wilt delen met iemand, dan kan je niet allebei een eigen lage en hoge stand voorprogrammeren.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Ivono

Bedankt voor je uitgebreide review.

Goed om te horen dat het bestelproces, de montage en de kwaliteit van het bureau zo goed bevallen. Fijn dat het bureau stevig staat en dat het blad mooi is afgewerkt.

Dank ook voor je feedback over de factuur, de bezorging en de controller. We nemen deze punten mee om onze service en producten verder te verbeteren.

Veel plezier met je Toka bureau.

Classificada 3 em 5 estrelas

Mooie goede stoel

Mooie goede stoel, maar headrest niet meegeleverd zonder dat te laten weten.

13 de fevereiro de 2026

Bedankt voor je review.

Goed om te horen dat de stoel goed bevalt. Vervelend dat er onduidelijkheid was over de headrest. Deze wordt inderdaad nageleverd doordat de kleurmatch niet goed was.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was op zoek naar een degelijk zit…

Ik was op zoek naar een degelijk zit sta bureau. Na vergelijk met andere bedrijven bleef ik terugkomen bij Ivono.
Doen ze slim op social media.
Toch overstag gegaan. Ze zijn niet de goedkoopste. Maar ik zocht een degelijk model.
Na ontvangst viel me de goede kwaliteit op. Stabiele zware poten en een goed blad.
Zeer tevreden

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Ivono

Bedankt voor je mooie review.

Goed om te horen dat je na het vergelijken toch bij ons bent uitgekomen en dat de kwaliteit van het bureau zo goed bevalt. Fijn dat de stabiliteit en het blad aan je verwachtingen voldoen.

Veel plezier met je zit sta bureau.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede afspraak wat tijd betreft.

Goede afspraak wat tijd betreft.
Goede kwaliteit stoelen.

13 de fevereiro de 2026

Bedankt voor je review!

Goed om te horen dat de levering volgens afspraak was en dat de kwaliteit van de stoelen goed bevalt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima producten en goede communicatie

Duidelijke webshop, eenvoudig bestellen. Geleverde producten voldoen volledig aan de verwachtingen. Bij vragen aan de helpdesk krijg je zeer snel antwoord. Dat is echt goed geregeld.

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Ivono

Bedankt voor je mooie review.

Fijn om te horen dat het bestellen via de webshop duidelijk en eenvoudig was en dat de producten aan je verwachtingen voldoen. Ook goed om te lezen dat je snel geholpen werd door onze helpdesk.

Daar doen we het voor!

Prima!

Goede levering en snelle reactie op vragen. En het belangrijkste: prima kwaliteit en duidelijke handleiding om het bureau in elkaar te zetten.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Ivono

Bedankt voor je review, Gert!

Fijn dat de levering goed is verlopen en dat je snel antwoord kreeg op je vragen. Goed om te horen dat de kwaliteit bevalt en dat de handleiding duidelijk was bij het monteren van het bureau.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, zit sta kruk doet wat het moet doen. Snel in elkaar te zetten. Bevalt goed.

11 de fevereiro de 2026

Bedankt voor je review!

Goed om te horen dat de levering op tijd was en dat de zit sta kruk goed bevalt. Fijn dat het monteren ook snel en eenvoudig ging.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ivono komt goed zijn afspraken na.

Ivono komt goed zijn afspraken na.
- Het product is van zeer hope kwaliteit.
- De prijs is zeer competitief
- De levering was uitstekend

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Ivono

Leuk om te lezen Alex! Dank!

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Goed dat je tevreden bent over de kwaliteit, de prijs en de levering.

Classificada 2 em 5 estrelas

Helaas een bureau met kapotte tafelblad…

Helaas een bureau met kapotte tafelblad ontvangen. Had ik binnen 24 uur moeten controleren. Nu kan ik hem niet meer terug sturen zonder een aftrek van 10% op mijn betaling. Dit vind ik erg jammer want ik wist niet dat ik binnen 24 uur een controle moest maken. Nu ben ik geld kwijt en heb ik nog niks.

30 de janeiro de 2026

Beste klant,

Dank voor uw review. Vervelend om te horen dat het tafelblad beschadigd is aangekomen.

Wij vragen om producten en verpakking binnen 24 uur na ontvangst te controleren en eventuele transportschade direct te melden. In dit geval ontvingen wij de melding en foto’s bijna een week later, terwijl het bureau al volledig gemonteerd was. Hierdoor kunnen wij de schade niet meer bij de vervoerder claimen.

Ondanks de late melding hebben wij drie oplossingen aangeboden: een nieuw tafelblad tegen een kleine onkostenvergoeding, een passende compensatie of retourneren met 10 procent aftrek vanwege de late melding en montage.

Wij denken graag mee in een passende oplossing.

Met vriendelijke groet
Team IVONO

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed product en goede service

Goed product, en toen er iets niet lekker werkte hele goede klantenservice die nieuwe onderdelen opgestuurd heeft tot alles weer perfect werkte. Heel blij mee!

30 de janeiro de 2026

Resposta da Ivono

Fijn om te horen. Het is belangrijk dat alles goed werkt zoals dit bedoelt is. Fijne dag verder en geniet ervan. Mvg Bas

Great service, great product

I bought Toka | Standing Desk 120x80 with a bamboo top, it looks great and it was easy to assemble
The delivery company had some system issues, but Ivono customer service replied fast and one of the employees made the delivery the next day. Amazing customer service!

28 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Ivono

Great to hear that. The Toka desk with natural bamboo is indeed a great desk. Thank you for the nice words and have a nice day! BR Bas

Pakken verantwoordelijkheid 👍

Sowieso een prachtig product voor een goede prijs.
Na wat leveringsproblemen (vervoerder ) hebben ze na persoonlijk contact zelf het product bezorgd. Helemaal top

20 de janeiro de 2026

Resposta da Ivono

Dank voor deze review. Fijn dat onze ondersteuning omtrent de levering goed is ontvangen. Veel plezier ermee! Mvg Bas

Geweldige service

Hartelijke ontvangst in de showroom en supersnelle levering. Handleidingen voor montage zit/stabureau en stoel waren duidelijk.

26 de janeiro de 2026

Resposta da Ivono

Geweldig Olette. Dank voor deze mooie review.