IZZI Beauty Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Allerlei beloftes bij het volgen van een cursus PMU. Geen enkele word na geleefd. Ik zou niemand aanraden hier überhaupt nog een cursus of behandeling te nemen. Is een onprofessioneel bedrijf dat je n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een zeer prettige ervaring gehad vandaag. Vooraf een beetje zenuwachtig om powder brows te zetten, maar ze heeft me heel erg op m’n gemak gesteld. Zeer ervaren, deskundig en secuur te werk gegaan. Da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

WAT EEN TOPPER! + Wenkbrauwen zijn perfect naar wens gezet + Super lieve meid waarmee je tussendoor lekker kan kletsen + Ze heeft mijn oude pmu(wat verkeerd was gezet super goed gecoverd) + Een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb bij Isabella ombre brows laten zetten omdat ik binnenkort chemo moet ondergaan en dan o.a ook mijn wenkbrauwen ga verliezen. Heel verdrietig natuurlijk maar Isabella is zo'n lieve meid en je k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica de maquilhagem permanente
  2. Bar de apostas

Permanente Make Up Academy & Salon. Opleidingen & Behandelingen in: Powder Brows, Lip Blush, Faux Freckles, Infralash, Scalp Pigmentatie, Tattoo Laser, PMU Laser, Carbon Laser Peel.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

156 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top!

Erg lieve behandelaar die goed weet wat ze doet. Ze houdt nauwlettend in de gaten of je nieuwe verdovingscreme nodig hebt en kiest samen met jou de meest passende kleur bij zowel je huid als je huidige lipkleur uit. Al met al heel tevreden, over zowel de behandeling als het eindresultaat!

10 de setembro de 2020

Top ervaring!

Professionele behandeling met een fijne schone ruimte. Ook de service was super goed! Ze luisterde echt goed naar mijn wensen en ik ben superblij met het resultaat!

8 de setembro de 2020

Lipblush

Super relaxte sfeer! Hele lieve meid. Ze heeft heel mooi mijn lippen gedaan, had iets minder volume aan de ene kant en dat is nu weer gelijk. Ze behandelt totdat jij het perfect vind, en totaal geen moeite ermee als je het iets anders wil of extra erbij wil laten kleuren. Ik ben benieuwd over 6 weken naar het bijwerken en het volledige eindresultaat!

7 de setembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

my eyebrows were always a thing for me…

my eyebrows were always a thing for me which sometimes stopped me in terms of certainty now supper received good advice and finally the eyebrows of my dreams that also make my face look better top service and definitely recommended

25 de agosto de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Niet twijfelen, maar doen.

2 weken geleden ben ik voor powder brows geweest bij Izzibrows. Zelf kom ik niet uit Amsterdam en was ik hopeloos de weg kwijt geraakt na een wegafsluiting. Te laat en gestrest kwam ik binnen, maar die stress was zo weg omdat ik super lief ontvangen werd. Er werd duidelijk besproken wat er ging gebeuren en tijdens de behandeling ook goed gevraagd tussen de gesprekken door of het mij goed ging en of ik een verdovende crème wilde. Ik vondt de behandeling helemaal niet pijnlijk, wat ik wel had verwacht, dus dat was ook nog een pluspunt. Na de behandeling twijfelde ik een beetje over de breedte van de wenkbrauwen, omdat ik gewend was ze breder te tekenen. Ze adviseerde mijn om het even aan te kijken en als ik bij de nabehandeling nog steeds het zelfde in mijn hoofd heb over een paar weken dan gaat ze het voor mij aanpassen. Want ja, wat er eenmaal op zit, gaat er pas na 3 a 4 jaar weer af. Ik ging super blij de deur uit en ik ben nog steeds super blij met mijn wenkies, zelfs zo blij dat ik ook de Lip Blush behandeling ga laten doen.

22 de agosto de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Ombre brows ❤️

Vandaag ombre brows laten doen bij izzi brows in Amsterdam. Met ov is het heel goed bereikbaar. Ben heel blij met de vorm en de kleur. Nu nog even wachten op het echte eindresultaat... ❤️

17 de agosto de 2020

Erg tevreden

De service was erg fijn. Ik kom zelf aangeven wat ik gewijzigd wilde hebben. Daarnaast werd er uitgelegd wat er gedaan werd en wat ik kon verwachten. Dit vond ik erg prettig. Ook als ik aangaf dat de behandeling gevoeliger werd, werd er gestopt en een verdovende zalf op de wenkbrauw gesmeerd wat maakte dat de behandeling behagelijker werd. Ik ben erg tevreden met het resultaat, de werkwijze en de service!

14 de agosto de 2020

Geweldig!

Hele lieve meid die verstand heeft van wat ze doet. Ze vraagt voordat ze daadwerkelijk begint vaak genoeg of het de juiste vorm is. Ook tijdens de behandeling vraagt ze vaak of het nog goed gaat en of het pijn doet, dat vind ik persoonlijk erg fijn! Ik ben nu al ontzettend blij met het eindresultaat en ben benieuwd hoe het eruit ziet als alles straks is genezen. Zeker een aanrader!

6 de agosto de 2020

WAT EEN TOPPER!

WAT EEN TOPPER!
+ Wenkbrauwen zijn perfect naar wens gezet
+ Super lieve meid waarmee je tussendoor lekker kan kletsen
+ Ze heeft mijn oude pmu(wat verkeerd was gezet super goed gecoverd)
+ Een touch-up afspraak zit inbegrepen na 6 weken. Echt Geweldig!
+ Gelegen op een makkelijke locatie (ov en auto) / leuke buurt in Amsterdam

Ik kom zeker terug wanneer ik na jaren weer moet laten bijwerken, het was het 1,5 uur reizen zo erg waard.

6 de agosto de 2020

The PMU Artist was very professional

The PMU Artist was very professional. She started drawing my eyebrows and asked if everything was like how i wanted it. Then she started with the PMU. It didn’t hurt but it was just a bit sensitive. I am very happy how it came out.

3 de agosto de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.