virkelig en fantastisk køreskole🤞 de sødeste kørelærer der gør det at tage kørekort til både en hyggelig, sjov, spændende og lærerig oplevelse altsammen på samme tid. de er der altid til at hjæ... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bedste køreskole! 🥹 Både Glenn og Allan er virkelig søde, tålmodige og gode til at forklare tingene på en rolig måde. Man føler sig tryg fra starten, og undervisningen er både hyggelig og lærerig.... Ver mais
Jeg havde en fantastisk oplevelse med køreskolen i forhold til pasning af skema, lærens undervisning, samt alt det andet som fulte med. Elskede at møde op til undervisning og forstå temaet på en nem... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Søger du en køreskole i Grindsted, Billund eller Skjern, så vælg Junkers køreskole. En tryg start når du skal til at være bilist. Mange års erfaring og hundredevis af glade bilister. Skal du være den næste? Køreskole med høj beståelse, masser af humor og underholdende tavleundervisning. Psst... også kører vi altså i lækre biler 👌
Informações de contacto
Industrivej 17, 7200, Grindsted, Dinamarca
- Info@junkerskoreskole.dk
- www.junkerskoreskole.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Verdens bedste køreskole!
Jeg kan på det varmeste anbefale Junkers køreskole. Man føler sig tryg fra første dag, og der bliver hurtigt skabt et godt bånd mellem elev og kørelærer. Undervisningen er virkelig i top. Alt bliver forklaret grundigt og på en måde, så man rent faktisk forstår det.
Der er tålmodighed, ro og plads til spørgsmål, og man føler sig aldrig dum for ikke at kunne det hele med det samme. Hele forløbet har været fantastisk fra start til slut, og man går derfra med både selvtillid og kørekortet i hånden.
Kan kun give mine allerbedste anbefalinger!

ingen service
ingen service, ingen kontakt.. så ´jeg blev bedt om og skride et andet sted hen..
Virkelig god køreskole
Tog det i Ribe. En masse hyggelige timer og nogle rigtige søde kørelærere!

Resposta da Junkers køreskole
Mega god og lærerig køreskole
Mega god og lærerig køreskole, morten har lært mig Så meget, og det er kun dejligt🙏🏻 det er super lærerigt, og rummeligt hvor man ved at det også er okay at lave fejl, og han er meget tålmodig og troværdig.
5/5 stjerner herfra!

Resposta da Junkers køreskole
Har ikke noget dårligt at sige om det
Har ikke noget dårligt at sige om det. Tog kørekort hos dem i Ribe og alt gik helt perfekt. Man har en relation til ens kørelærer helt fra start og føler sig i trygge hænder. Der var altid mulighed for at skrive til ens kørerlærer eller ringe hvis der var brug for det. Både Allan og Glenn er mega søde og hjælper en til både en sjov og hyggelig oplevelse men også med at komme godt i hus med kørekortet.
FANTASTISK OPLEVELSE
(Ribe) Mega gode kørelærer, svarer altid hurtigt - Meget professionelle og stadig helt vildt venlige.
Man får en rigtig tæt relation til sin kørelærer. Man er altid sikker på en god oplevelse med Allan 👍

Really nice🙃
Rigtig god, tryg og lærerig oplevelse.
Tak glenn og allan
Fantastik hyggelige teori og kørelærere…
Fantastik hyggelige teori og kørelærere med humor og masser af fis og ballade på vejen uden tvivl forslået junkers da det var en langt bedre oplevelse end jeg kunne drømme om

Resposta da Junkers køreskole
Utroligt søde og dygtige…
(Ribe) Utroligt søde og dygtige kørelærere. Gør altid sit bedste for at få eleverne til at være trygge på veje. Altid klar med en sjov kommentar. (Allan)

Køreskole i Ribe
Søde og dygtige kørelærere i Ribe. Gode til at formulere sig og er altid klar til at hjælpe. Man kan mærke at de går op i at få eleverne til at være trygge på vejene og er altid klar med en sjov kommentar. (Allan)
Fantastiske kørelærer
Fantastiske kørelærer, rigtig søde og sjove teoritimer. Man føler sig sikker og tryg når man køre med dem ude på vejene og de er altid klar til at hjælpe en eller ha en god snak. Svare altid super hurtigt og har styr på alle ens papir.

Byens absolut bedste køreskole
Byens absolut bedste køreskole! – søde vibes hele vejen og nul skældud 🙏🏽

Resposta da Junkers køreskole
En af de bedste køreskoler i DK hvis ikke den bedste
Du bliver oplært af en af de mest venlige kørelærere og mennesker i branchen. Der er aldrig stress, og du vil aldrig opleve at blive råbt ad. Desuden er både dine køretimer og teoritimer fyldt med latter og sjov. Det er en god og underholdende oplevelse. Vælg derfor gerne denne køreskole, hvis du ønsker en fredelig og behagelig oplevelse.

Resposta da Junkers køreskole
Syntes der var helt vildt fedt at tage…
Syntes der var helt vildt fedt at tage kørekort hos junkers køreskole, Ribe. Kørelektionerne er tilpasset efter behov oftest, og kørelærerne, Glenn og Alan, var fantastiske at få undervisning af.
Jeg har haft den bedste oplevelse hos…
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Junkers Køreskole, og især med Glenn som kørelærer. Glenn er tålmodig, sjov og virkelig god til at forklare, så man føler sig tryg og sikker bag rattet fra første teori time. Han formår at gøre undervisningen både lærerig og sjov, og han giver en selvtillid til at klare køreprøven.
Allan skal også have ros for at skabe en god stemning.
Hvis du leder efter en køreskole, hvor man både føler sig velkommen, lærer alt grundigt og bliver undervist af nogle af de bedste, især Glenn, så er Junkers Køreskole det helt rigtige valg!
- Celina W

Resposta da Junkers køreskole
Deres kører lærer kører med hovedet…
Deres kører lærer kører med hovedet underarmen hasarderet overhaling for at trække ind for an en og bremse en ned.. god reklame🖕🏻
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb, rigtige fleksible timer og venlige kørelærer.
Verdens bedste kørelærer hos Junker!
Verdens bedste kørelærer hos Junker!
Forløbet med Glenn har været helt perfekt, jeg kunne ikke have ønsket mig noget anderledes. Han er simpelthen fantastisk! Man griner altid i bilen, men lærer stadig noget hver eneste gang. Han er sjov, sød og har masser af respekt. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, og han sørger for, at undervisningen passer perfekt til den enkelte. Kan klart anbefales!
Glenn er den bedste kørelærer som…
Glenn er den bedste kørelærer som nogensinde har været i live, og nogensinde kommer til at leve.
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!!
Tog kørekort ved Glenn i Ribe og kunne ikke forstille mig at have gjordt det andre steder. Han er den bedste kørelærer, han var god til at forklare og lærer fra sig. Han gjorde teori og kørsel sjovt og hyggeligt på en lærerig måde. Jeg kunne gå derfra med en god oplevelse og kan kun anbefale det.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.