Junkers køreskole har været fantastisk til at hjælpe vores 16 årige søn med at få traktorkørekort. Trods svære indlæringsvanskeligheder hos vores søn, har Junkers køreskole guidet, hjulpet og lyttet,... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft et rigtig godt og trygt forløb hos Junkers Køreskole. Både Allan og Glenn har været virkelig dygtige og engagerede, og jeg har følt mig godt taget hånd om hele vejen igennem. Teo... Ver mais
A empresa respondeu
virkelig en fantastisk køreskole🤞 de sødeste kørelærer der gør det at tage kørekort til både en hyggelig, sjov, spændende og lærerig oplevelse altsammen på samme tid. de er der altid til at hjæ... Ver mais
A empresa respondeu
Bedste køreskole! 🥹 Både Glenn og Allan er virkelig søde, tålmodige og gode til at forklare tingene på en rolig måde. Man føler sig tryg fra starten, og undervisningen er både hyggelig og lærerig.... Ver mais
A empresa respondeu
Søger du en køreskole i Grindsted, Billund eller Skjern, så vælg Junkers køreskole. En tryg start når du skal til at være bilist. Mange års erfaring og hundredevis af glade bilister. Skal du være den næste? Køreskole med høj beståelse, masser af humor og underholdende tavleundervisning. Psst... også kører vi altså i lækre biler 👌
Industrivej 17, 7200, Grindsted, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Jeg tog kørekort hos Junkers køreskole og kan bare sige at min forløb der var mega godt. Kørelærerne er søde, har god humor og vigtigst af alt mega gode til hjælpe. Jeg kan kun anbefale det, da det gjorde at jeg faktisk synes det var sjovt at tage kørekortet.

Resposta da Junkers køreskole
Jeg tog trailerkort hos Junkers køreskole og har kun positivt at sige om det. Professionelt forløb og god kørelærer.

Resposta da Junkers køreskole
Dejlig køreskole, fede biler, samt behagelig kørelærer. Morten, virker til at drive en sund forretning. Alt i alt godt sted at tage kørekort....c",) Mvh Kim

Resposta da Junkers køreskole
Super god køreskole, skulle have kørekortet til stor trailer, og der gik ikke mere end 1,5 måned før jeg stod med kortet i hånden, super flinkt personale, og utroligt gode til at lære fra sig

Resposta da Junkers køreskole
Mega god køreskole. Med gode kørelærer der har styr på det de laver. Kortet får man hurtigt og effektivt. Men ikke på bekostning af det sjove. Gode køretimer med musik og gode samtaler. Helt klart en anbefaling.

Resposta da Junkers køreskole
Bedste køreskole du kan vælge. God stemning og friske kørelærer.

Resposta da Junkers køreskole
Et kæmpe tak til Morten for nogle rigtige gode køretimer, og at tage den helt stille og roligt. Du har troet meget på mig lige fra starten af - også når jeg ikke selv har troet så meget på mig selv. Det er rart at du er så tålmodig og det betyder også rigtig meget. Det har sku været et par hyggelige måneder og humøret har været max højt. Ikke nok med teoritimerne faktisk var spændende, var smilet også helt oppe ved kindbenene, hver gang. Jeg er virkelig glad for at have haft dig, som kørelærer, og vil nok aldrig glemme den tid. Tak for nu, du er en fremragende kørelærer, det kan man ikke tage fra dig!🤩

Resposta da Junkers køreskole
Det hele startede med en god imødekommenhed til teori timerne, hvor der er blandt andet er biografstole og frit brug af kakao maskine. Køretimerne var hyggelige og der var altid noget at snakke om, meget lærerige og nye biler.. alt i alt i fantastisk oplevelse, og en køreskole jeg klart ville anbefale!!

Resposta da Junkers køreskole
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.