Junkers køreskole Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Junkers køreskole har været fantastisk til at hjælpe vores 16 årige søn med at få traktorkørekort. Trods svære indlæringsvanskeligheder hos vores søn, har Junkers køreskole guidet, hjulpet og lyttet,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft et rigtig godt og trygt forløb hos Junkers Køreskole. Både Allan og Glenn har været virkelig dygtige og engagerede, og jeg har følt mig godt taget hånd om hele vejen igennem. Teo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

virkelig en fantastisk køreskole🤞 de sødeste kørelærer der gør det at tage kørekort til både en hyggelig, sjov, spændende og lærerig oplevelse altsammen på samme tid. de er der altid til at hjæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste køreskole! 🥹 Både Glenn og Allan er virkelig søde, tålmodige og gode til at forklare tingene på en rolig måde. Man føler sig tryg fra starten, og undervisningen er både hyggelig og lærerig.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Escola auto
  2. Emissão de cartas de condução
  3. Centro de exames de condução
  4. Escola de condução de motos

Escrito pela empresa

Søger du en køreskole i Grindsted, Billund eller Skjern, så vælg Junkers køreskole. En tryg start når du skal til at være bilist. Mange års erfaring og hundredevis af glade bilister. Skal du være den næste? Køreskole med høj beståelse, masser af humor og underholdende tavleundervisning. Psst... også kører vi altså i lækre biler 👌

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Skide dejlig køreskole!

Skide dejlig køreskole!

Jeg har haft mange spørgsmål og nogle gange følte jeg mig lidt dum, men Allan (Vores kørelære) kom altid med en god forklaring og sagde, som det bliver sagt bedst
"Der findes ikke dumme spørgsmål, kun dumme svar"

Jeg har til tider haft nerverne lidt uden på tøjet når det kom til at køre, men Allan har altid været god til at guide eller komme med en lille joke hvis der var brug for at lette stemningen.
(Ikke at det går op i hat og briller heller)

Helt igennem en god oplevelse og en hurtig vej til et kørekort!
Tak Allan!

26 de junho de 2024

Resposta da Junkers køreskole

Tobias, tak for din anmeldelse# mam kommer langt med lidt sjov i bilen så det hele ikke bare er sort og hvidt selvom en plat farjoke også kan være det 😁

Allans undervisning ⭐⭐⭐⭐⭐

Junkers Køreskole er virkelig god, især takket være Allan. Han er super sjov og engageret, så undervisningen bliver aldrig kedelig. Man føler sig helt tryg og godt tilpas, når man kører med ham.

Jeg kan kun anbefale Junkers Køreskole 👍

26 de junho de 2024

Tusind tak for din fine anmeldelse Michael 👌

Kørekorts hos Allan

Jeg har taget kørekort hos Allan i Ribe. Han er virkelig god til at forklare og hjælpe med at få nerverne ned og få mig på rette vej.

Altid garanti for godt humør og gode snakke i bilen og til teori - det var en fornøjelse!

Allan er super engageret i sine elever og jeg er sikker på, at jeg ikke kunne have valgt et bedre sted at tage kørekort.

17 de junho de 2024

Resposta da Junkers køreskole

Tusind tak for den fine anmeldelse Malene 💪🏻 det betyder mere end du aner.

Fedeste køreskole

Jeg har kørt med Morten i grindsted, det er den fedeste køreskole, man kommer i nogle fede biler og forløbet tager ingen tid. Kørelærer og sagkyndig at også mega flinke der er ikke noget der.
Jeg vil klart anbefale junkers.

12 de junho de 2024

Resposta da Junkers køreskole

Tusind tak Alfred, det var en fornøjelse at hjælpe dig i mål med styrepappet 🚗💯

Bedste køreskole

Min kørelærer Allan, var virkelig god til at forklare hvad man skulle. Hvis jeg var nervøs hjælp han mig på rette vej igen. Altid godt humør med Allan i bilen.

Både teori og køretimer var en fornøjelse. Super kørelærere der alle som elsker deres jobs. Hurtigt forløb, med plads til udvikling.

27 de fevereiro de 2024

Tusind tak for den fine anmeldelse Ayla 🤩

Quick and professional

Really cool place! Driving course was quick and entertaining (in English, Morten was my instructor).

4 de dezembro de 2023

Resposta da Junkers køreskole

Marcin thanks, it was a pleasure to help you with your goal 🏎💯

Verdens bedste Køreskole

Det var en er mine bedste beslutninger!!!!!

Jeg som er ikke født i Danmark og sproget er ikke på top niveauet. Ved grunden af Danmarks bedste kørelærer bestået alle prøver ved første gang.

Kan bare anbefales denne Køreskole!!!

Mange tak Allan den bedste kørelærer i hele verden og Junkers Køreskole Grindsted og fra den 30.01.2024 også i Ribe 🤩🤩🤩🤩

21 de janeiro de 2024

Resposta da Junkers køreskole

Tak for din verdensklasse anmeldelse af os Nadine 🚗 det var en fornøjelse at hjælpe dig i mål 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun anbefales… super køreskole

Kan kun anbefales…
Fantastisk sted at tage kørekort. De er meget fleksibel, og finder hurtig en løsning.

De er gode til at hjælpe på alle niveauer, selv om man har svært ved at læse og skrive.

Kan klart anbefales her fra.

19 de novembro de 2023

Resposta da Junkers køreskole

Tak for fin anmeldelse Victor, det var en fornøjelse at hjælpe dig i mål med styrepappet 🚗💨

God køreskole med god service

God køreskole med god service
Fleksibel med at hente i andre byer og en god oplevelse at tage kørekort hos Junkers køreskole
Kæmpe anbefaling herfra

7 de novembro de 2023

Resposta da Junkers køreskole

Tusind tak for din anmeldelse Anne. Det var en sand fornøjelse at hjælpe dig i mål med styrepappet 🚗💨

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg startede på en anden køreskole

Jeg startede på en anden køreskole, hvor jeg dumpede to gange, så jeg valgte at skifte til Junker, han rettede op på min kørsel på en uge og jeg bestod, jeg kan kun anbefale Junkers køreskole og selvfølgelig Morten som hjælp mig med det hele, 1000 tak. 🚗😁

13 de outubro de 2023

Resposta da Junkers køreskole

Tak for tilliden og er glad vi fik dig hjulpet færdigt så hurtigt 🍀

Classificada 5 em 5 estrelas

Vil virkelig anbefale junkers køreskole til alle.

Kompetent og mega dygtig kørelærer. Du gør det pisse godt Morten💪😁 Du forstår virkelig at give eleverne selvtillid😁 Tak for det👏😀

21 de setembro de 2023

Hej Peter.
Tak for tilliden, er glad for alt bare klappede og Laura står med et fortjent kørekort i hånden 👌🚗

KANON GOD KØRESKOLE

KANON GOD KØRESKOLE

Kan kun anbefale Junker’s køreskole til alle der skal ha’ kørekort. Morten er mega dygtig og har en rigtig god måde at give eleven selvtillid på💪😁 Så kæmpe ros herfra til dig Morten😊

21 de setembro de 2023

Resposta da Junkers køreskole

Tak for anbefalingen, det betyder alt for os.
Er så glad for at vi kunne hjælpe.

Mvh
Junkers køreskole

Fantastisk oplevelse

fantastiske kørelærere, hvor man lærer det hele og man har det pisse skægt imens, varmeste anbefalinger herfra

31 de outubro de 2022

Resposta da Junkers køreskole

Tak for anbefalingen Tomas.
Det var en fornøjelse at hjælpe dig i mål.

En rigtig god køreskole

Det er en rigtig god køreskole, de er rigtig gode til at søger for at alle forstår det, og de er gode til at lære en at køre bil mens det er hyggeligt. Så når du skal køre bil er de gode til at tage det med ro og forklare det rigtig godt. Min kørelærer Allan han var en fantastisk køre lære, er virkelig god til at forklare det man skal og med ham har man det virkelig sjovt og hyggeligt imens man køre.

Kan helt klart anbefale junkers køreskole.

11 de agosto de 2023

Resposta da Junkers køreskole

Tak for din fine anmeldelse Sandra, det sætter vi stor pris på.
🚗💨

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse, har lige taget kørekort ved Morten, og kan kun anbefale junkers køreskole, de er så dygtige til det de laver.

7 de março de 2023

Tusind tak Lykke
Det var en fornøjelse at hjælpe dig i mål, humøret var højt og der blev talt om alt mellem himmel og jord 🚗💨

Classificada 5 em 5 estrelas

De bedste timer i en bil var med dig…

De bedste timer i en bil var med dig ved siden af da jeg tog kørekort og de snakke vi har om vores fælles intresse jeg kunne ik drømme om det skulle have været en anden Kørelære med masser af grin og godt humør i skolevognen

Kæmpe tak til Den bedste Kørelære

3 de fevereiro de 2023

Resposta da Junkers køreskole

Mathias tak for anmeldelsen, fortæller stadigvæk mine nye elever om vores gaffel stunt 😂

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste køreskole man kan vælge!

En kæmpe tak til Morten for nogle rigtige gode køretimer, samt en masse gode snakke og et godt grin. Du har troet meget på mig lige fra starten af - også når jeg ikke selv gjorde.
Du er yderst tålmodig og god til at bevare roen.
Køretimerne var altid noget jeg så frem til!🤩
Derudover kan man vidst roligt sige, at teoritimerne var alt andet end kedelige.

Generelt har det været et rigtigt effektivt og godt forløb, med høj professionalisme og med lækre biler til rådighed!

Jeg er virkelig glad for at have haft dig som kørelære, og jeg vil aldrig glemme den tid.

En stor tak til både du, og resten af teamet for en fantastisk oplevelse!🤩

Kæmpe anbefaling herfra!

21 de fevereiro de 2022

Wow tak Lisa.
Nogen gange er vores vigtigste opgaver bare at give selvtilliden videre til vores elever og du voksede bare hurtigt med opgaven.
Tak for det hyggelige køreture 🚗

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais