Kajdi's Algerens Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De varmeste anbefalinger! Har brugt Kajdi’s til både rens og imprægnering af terrassen og belægningen omkring hele huset. De er super effektive, servicemindede og der følges løbende op på det iga... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusind tak for en yderst tilfredsstillende oplevelse. Kajdi’s reddede os efter vi blev brændt af af nano rens. Jeg ringede og dagen efter rykkede Morten fra kajdi’s ud og vi fik renset vores terra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde Kajdi’s Algerens forbi til rensning af 300m2 fliser som trængte voldsomt til en algebehandling! Vi blev særdeles forbavset over resultatet, som gik fra mørke/snavsede og meget glatte fliser,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom forbi en fredag cirka kl. 14.00 og virkede absolut ikke som om han skulle hjem og holde weekend hurtigst muligt. Arbejdet blev gjort til vores fulde tilfredshed inkl. rengøring. Jeg kan kun anbefa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem
  2. Serviço de limpeza
  3. Serviço de remoção de grafíti
  4. Impermeabilização
  5. Serviço de lavagem a pressão
  6. Serviços de limpeza

Escrito pela empresa

Vi behandler alt fra algerens af tag, belægningsten, facader og træværk. Derudover tilbyder vi også imprægnering ved hjælp af nano teknologi.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og udførelse - vi er glade :-)

Vi er intet mindre end rigtig godt tilfreds med den service, som Kajdis Algerens leverede. Rensningen var fremragende udført og vi fik super god vejledning og råd med på vejen. Vi er glade og trygge ved at have valgt dem til udførelsen.

25 de maio de 2018

Super godt tilfredse med resning af 800 fliser

Vi er en del af ejerforening, hvor vi samlet har 800m2 fliser samt masser af flise kanter. Det trængte virkelig til en rensning og med masser af flise pest. Resultatet blev rigtig godt. De blev udført kompetent og til aftalt tid. Vi er super godt tilfredse med resultatet og hele forløbet. Vores bedste anbefalinger herfra
Hilsen Niels Veien

24 de maio de 2018

Meget tilfreds

Der kom en dygtig, flittig og venlig ung mand, der fixede vores terrasse. Den er blevet så flot.

22 de maio de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk imødekommende service fra…

Fantastisk imødekommende service fra administrationen, flot professionelt arbejde på matriklen, tid og pris overholdt - ja faktisk blev arbejdet udført hurtigere end aftalt. Spar dig selv for en masse halv proffisionlet arbejde, og få din terrasse renset/behandlet af en fagmand, så du kan glæde dig over resultatet i mange år

11 de maio de 2018

Allerede i telefonen

Allerede i telefonen, talte jeg med en meget tillidsvækkende person, Steffen. Jeg fik tillid til ham med det samme og gave ham opgaven med mine fliser der skulle renses.
Jeg blev ikke skuffet da Steffen kom, han kom til den aftalte tid, var meget venlig, frisk, høflig og imødekommende, en meget seriøs ung mand.
Han lavede et godt/flot stykke arbejde med mine gamle fliser og til en god pris.
Jeg kan på det varmeste anbefale Steffens lille firma til andre, også selv om man bor på Sjælland. Jeg ser allerede nu frem til næste år hvor han skal lave resten

Ellen Larsen

24 de abril de 2018

Fuld valuta for pengene

Super resultat og meget imødekommende medarbejder. Resultatet overgik langt tidligere arbejder fra en anden udbyder.

18 de abril de 2018
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais