Prima app, leuke deals, maar wel onduidelijke instructies bij het ophalen van een pakket bijv. Ook bij het maken van een account ging alles niet even soepel.
Leia as opiniões dos outros
Knaeck is een vals bedrijf. Het doet zich voor als leuke korting voor studenten, terwijl het juist alles eraan doet om deze studenten te naaien. Incasso achteraf, geen communicatie of berichtgeving et... Ver mais
absolutely useless. very expensive. a bunch of scammers that demand money for nothing. never heard back from their customer service- it’s been a month. no propositions that would justify the yearly pr... Ver mais
Net zoals als de andere reviews die hier al zijn geschreven. Afschriften van 33 euro per jaar valt nog mee, maar als je opzegt mag je ook nog eens een lidmaatschapsbijdrage afrekenen. Op de site zogen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Knaek
Knaek: bespaar slim tijdens je studententijd
Met de Knaekapp bespaar je als student dagelijks op eten, drinken, kleding, uitgaan en meer. Je kunt kortingen gebruiken in je eigen stad, onderweg of online via cashbackdeals. De app is gratis voor alle MBO-, HBO- en WO-studenten in Nederland en België.
Voor extra voordeel kun je kiezen voor een premium lidmaatschap. Het eerste jaar is vaak gratis, bijvoorbeeld als je je inschrijft tijdens de introductiedagen of via de website door zelf €0,02 cent over te maken. Daarna betaal je €30 per collegejaar.
Zeg je op vóór de verlenging, dan betaal je niets extra’s. Zeg je tijdens het collegejaar op, dan betaal je alleen voor de periode dat je lid was.
Opzeggen is makkelijk via
www.knaek.nl/opzeggen. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en je lidmaatschap stopt automatisch na 30 dagen.
Zeg niet op via externe partijen zoals Xpendy, Mijnopzeggingen, 123opzeggingen of Stopabbo Form – dit kost je onnodig extra geld. Gebruik altijd direct onze eigen opzegpagina voor een snelle en kosteloze verwerking.
Heb je vragen of wil je dat we met je meekijken? Mail ons via
info@knaek.nl. Stuur je e-mailadres, telefoonnummer of Knaek-ID mee, dan kunnen we je direct helpen.
Check ook eerst even de meest voorkomende vragen via onze
veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over opzeggen of cashback.
Knaek is er voor studenten die willen besparen en meer uit hun studententijd willen halen. Dankzij onze partners weet je precies waar je welkom bent.
Informações de contacto
Admiralengracht 60H, 1057GB, Amsterdam, Holanda
- 0207165771
- info@knaek.nl
- www.knaek.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ik kreeg in augustus opeens mails en…
Ik kreeg in augustus opeens mails en betalingsherinneringen voor een abonnement dat ik nooit bewust heb verlengd en ook nooit gebruikt. Om er vanaf te geraken heb ik zelfs €2,50 betaald, maar na weken kreeg ik plots de melding dat ik nog €30 moest betalen. Ze hebben dit bedrag zelfs zonder toestemming van mijn rekening proberen af te halen, wat gelukkig niet gelukt is. Nu dreigen ze met een incassobureau.
Ik ben duidelijk niet de enige: heel wat studenten klagen over dezelfde praktijken – onverwachte verlengingen, verborgen kosten en agressieve incasso’s.
Mijn advies aan studenten: betaal dit niet als je het niet gebruikt of er nooit mee hebt ingestemd.
Een bedrijf dat zich op studenten richt zou eerlijk en transparant moeten zijn. Helaas is dat hier absoluut niet het geval.

Oplichters
Lidmaatschap van 30 euro per jaar, wat je er nóóit uithaalt als student die n beetje op budget leeft. Vervolgens zeg je het op en dan krijg je er nog een dikke rekening achteraan? Waardeloze app, voorkomen ten alle tijden.

Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Bieden je zogezegd ‘studentenkortingen’ aan om je dan, 4 jaar later, 2x30 euro en een opzeggingsschuld van 4,67€ te laten betalen? Nope, doe ik niet, sorry. Je kunt proberen naïeve studenten dit te laten betalen en achteraf mensen geld af te troggelen, maar iedereen heeft jullie al lang door. Jammer dat jullie nog bestaan. Trouwens: ze kunnen je niks doen, want zij moeten aan het ‘incassobureau’ kunnen aantonen dat zij een legale, wederzijdse overeenkomst zijn aangegaan met de student over die onverwachte kosten. Dat is nooit gebeurd, dus zij hebben geen been om op te staan. Losers.

Dit zijn illegale praktijken
Dit zijn illegale praktijken!
Hun verdienmodel = iedereen ongemerkt opzadelen met betalende abonnementen & het daarna onmogelijk maken om op te zeggen. Zelf na het betalen van een onwettige opzegvergoeding blijven ze geld eisen.
Dit moet zo snel mogelijk stoppen! Daarom deze OPROEP: dien klacht in bij de economische inspectie, schrijf naar consumentenprogramma's en organisaties. Doe dit, ook al heb je al betaald, je kan jouw geld terugeisen én een einde maken aan deze afperspraktijken voor de volgende generaties studenten.

Resposta da Knaek
a lot of the discounts are unavailable
a lot of the discounts are unavailable, come with strings or are out of reach

Consolidation of discounts
It's a good initiative to help students explore the city. The app is a good way to consolidate all discounts into one place for easy navigation through multiple cities.

Horrible practices
Horrible practices, absolute scam.
No reminders throughout the year that I was using this service, and they try to charge me 30 conveniantly at the end of the year where I was supposedly 'using this service'. They get first years to sign up and give them their debit authorization for their account and never contact them about their payment renewal. This is not the way to run a for-student service.

Schandalig/ Oplichters!
Schandalig! Inmiddels ben in al ruim 4 jaar afgestudeerd & nooit voor deze app aangemeld.
Toch wisten ze mij te vertellen dat ik ‘dit even moest betalen’ omdat er met mijn mailadres 2 jaar geleden iets is aangemaakt.
Het verhaal duidelijk gemaakt, maar ze hadden en geen boodschap aan en waren erg onvriendelijk.
Ik quote; ‘Je moet nu betalen, of we zetten er een incassobureau op’
Terwijl ik NOG NOOIT hun app/ diensten heb gebruikt en al 4 jaar ben afgestudeerd?? Ik dacht dat je deze app alleen kon gebruiken als je student was??
Zelf zeggen ze dat ik mezelf heb aangemeld, maar dit heb ik echter nog nooit gedaan.
Al met al:
Niet mee in zee gaan! Je mail goed in de gaten houden, want het zijn echte OPLICHTERS!

Resposta da Knaek
Goede manier om voor ons in contact te…
Goede manier om voor ons in contact te komen met lokale studenten en deze te behouden als gast in ons bedrijf

Resposta da Knaek
Het was niet moeilijk om te gebruiken…
Het was niet moeilijk om te gebruiken en er staan veel leuke kortingen op!

Resposta da Knaek
Meld deze praktijken bij de economische inspectie
Laat je niet doen en meld deze praktijken bij de economische inspectie -> "ConsumerConnect" in België.

Resposta da Knaek
Schrijf je niet in, uitschrijven is namelijk onmogelijk!!
Wat een scam. Ik heb mij in het eerste jaar van mijn opleiding laten verleiden mij in te schrijven. vervolgens 3 keer uitgeschreven tot op het punt dat ze mij een mail zouden sturen maar die komt nooit met gevolg dat ik jaarlijks betaal.
4 pogingen en 64 euro later eindelijk kunnen uitschrijven. Schandalig bedrijf.

Resposta da Knaek
Geweldig bedrijf en vooral nuttig
Geweldig bedrijf en vooral nuttig. Heb veel goede ervaringen gehad met Knaek, en vooral nuttige kortingen. Als student is dat uitermate nuttig!!

Must-have for students
Very helpful for students and great deals all around the city

Resposta da Knaek
Knaek is echt ideaal voor studenten
Knaek is echt ideaal voor studenten! Je krijgt superveel korting bij allerlei leuke restaurants, winkels en activiteiten. Het is makkelijk in gebruik en echt een aanrader voor iedere student!