Total useriøst firma , hæver penge for køb sender ikke varen , svarer ikke på mail , første og sidste gang jeg handler der.
Leia as opiniões dos outros
jeg bestilte varer hos Korssting.dk grundet kort levering tid, under varer stod der i beskrivelse at varen ville blive afsendt i løbet af 1-3 hverdage. Har ikke fået varen efter 11 hverdage, har modta... Ver mais
Har tidligere handlet i nettbutikken. Da ble verdien av varen satt til under 200 kr pga tollsatsen i Norge. Denne gangen måtte jeg betale 186,- i toll på en vare til ca500,- De kaller seg en skandinav... Ver mais
Total skuffet Vi har bestilt en Pude med bamsemotiv til 680 kr ialt, der er da intet pude over dette medmindre jeg også skal ud og købe sådan at jeg kan Lave en pude bagefter. Jeg troede BESTEMT AT fy... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Korssting.dk, Marie-Louise Rosenstands internetbutik for broderivarer med broderipakninger, mønstre, garn, stof og tilbehør
Informações de contacto
Oddenvej 243, 4583, Sj Odde
- mingi@korssting.dk
- www.korssting.dk
Sem histórico de convites para avaliação
Billigt og hurtigt
Det er betydeligt billigere end andre steder. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og de leverede hurtigere end lovet.
deres varesortiment passer godt til mit behov.
godt udvalg af broderier :)
det er en dejlig hjemmeside hvor man kan finde mange gode og flotte broderier, der er til alle aldersgrupper. det eneste negative er det at enkelte broderier har måske en lidt for høj pris, men som sagt så er det en dejlig hjemmeside :)
perfekt. alt modtaget efter 2 dage.
Alt var perfekt. Jeg fik det jeg bestilte. Det ankom efter 2 dage, skønt de skrev at der kunne gå helt op til 5 dage.Bare super.
Forkert
Bestilt 3 broderier i aida.....men men da pakken kom.....alle 3 i bomuld
Alle tiders web shop!
Utrolig rask levering! Vennlig og koselig service. Anbefaler denne nettbutikken.
Perfekt handel
Absolut en perfekt handel og hurtig levering. Kan klart anbefales
meget tilfreds
Jeg er altid meget tilfreds med alt jeg har faaet fra Korssting baade varene and transpoten
Jeg har kun 1 ting der godt kun irriter mig I tager KUN dankort, men heldigvis kan man så bank overføre. TOP
Derfor 5 stjerner fra mig
Alltid vært fornøyd!
Jeg har handlet flere ganger hos Korssting, og må si at jeg blir strålende fornøyd hver gang. De har godt utvalg, og sender raskt. Servicen jeg får til Norge er utrolig bra. Anbefales absolutt!
Stort og flot udvalg.
Jeg har ikke timer nok, til alle de fine motiver.
Super service
Tak for god service og hurtig levering. Sjældent at man skal vente på sin ordre.
spetakulært
har lige fået en pakke som efter at være bestilt på nettet, den kom næsten frem før jeg havde bestilt den så det er bare super service og der vil jeg gerne handle igen
Nemt og hurtigt
Ingen problemer ved bestilling og hurtig levering
Nemt og hurtigt
De har et stort og spændende udvalg, siden er nem og overskuelig og jeg havde min bestilling hurtigere end de ti dage, der stod på siden. Det eneste lille minus er, at der mangler information (størrelse og materialetype) ved nogle af broderierne, ellers har jeg ikke noget negativt at sige om siden.
Super let
Ingen problemer, det kom med posten cirka en uge efter bestillingen, hvilket jeg synes var super! Tak for god levering.
Utmerket service og rask levering
Kort tid etter å ha sendt inn min bestilling, fikk jeg tilbakemelding om at de hadde godt tom for ett av broderiene jeg hadde bestilt. Fikk spørsmål om jeg ønsket å bestille noe annet i stedet. Veldig bra med en slik tilbakemelding! Andre stedere jeg har bestilt har jeg ikke fått vite at varen ikke finnes på lager, før jeg har mottatt resten av bestilingen i min postkasse, og dermed ikke fått mulighet til å bestille en "erstatningsvare". Super-rask levering! Etter å ha gitt tilbakemelding på om jeg ønsket en annen vare i tillegg, gikk det kun 2 daqer(!!) før broderiet var i min postkasse, til tross for at varene sendes fra Danmark!
Jeg anbefaler korssting.dk på det varmeste! Tror du skal lete lenge etter konkurrerende firmaer som slår dem på leveringstid og service. Nettsiden er enkel og oversiktelig, med et bredt vareutvalg, og det er enkelt å bestille. I tillegg har de ofte mange gode tilbud på sine nettsider =)
Priser, kvalitet, og service er i top
Jeg har en god oplevelse ved at handle dette sted. gode produkter og en god pris
Första gången
Efter att i många är sänt efter broderier sker detta för första gången.Ingen nyckel till färgerna så jag kan inte börja på min efterlängtade Tavla.
Perfekt
Härliga handarbeten och snabb service. Mycket bra hjälp vid problem.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.