Maden var fin som altid i Kylling og Co I Skive, men hold nu op hvor jeg synes det er uprofessionelt at de tre der var på arbejde bare snakke og snakker og glemmer at man godt kan arbejde imens. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Vi modtog mad fra kylling og co i Herning til min mands og min fælles fødselsdag for 70 mennesker. Det var en helt fantastisk oplevelse, både fra da vi lavede aftalen, til leveringen og en helt særli... Ver mais
Hår i maden!! 🤢 Vi købte en signatur sandwich med kylling og bacon og en blandet salat i kylling og co, overlund viborg. Vi trak et laaaangt hår ud af sandwichen 🤢 (min søn med kort hår spis... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er ved at være så mega træt af, at forventet klargørings tid ALDRIG stemmer!! Den står altid på omkring 6-12minutter inden man bestiller, men når ordren bliver bekræftet så er det pludselig... Ver mais
A empresa respondeu
Kylling og Co - En verden af smag. Hos Kylling & Co garanterer vi dig et bredt, dagligt udvalg af lækre salater, friske bowls & lune spændende specialiteter fra hele verden. Vi serverer smagfulde sandwich, bagels og saftige kyllinger – både som Take Away og til at nyde i vores butikker. Det gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde dig et bedre alternativ til den mere traditionelle fastfood, og fordi vi tror på, man godt kan lave fastfood uden at gå på kompromis med hverken god smag eller god kvalitet. Den gode smag og kvalitet sørger vi for ved at behandle vores råvarer med kærlighed. Vi forbereder selv vores grøntsager flere gange om dagen, hver dag, så vi ved, vi kan stå inde for det, vi serverer, og at du som kunde får den bedste oplevelse, hver gang. Alt vores brød fremstilles efter specialopskrifter, der giver vores sandwich den fyldige krumme og sprøde skorpe, vi er kendt for. Vores kyllinger steges i de bedste ovne, hvilket kombineret med vores helt specielle krydderiblanding, sikrer en saftig og velsmagende kylling. Kort sagt er Kylling & Co historien om velsmagende fastfood på den gode måde.
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 94% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Super dårlig Service
Min ordre går igennem
Der står man kan hente om 11 minutter
Jeg køre, kommer frem. Der er ingen mad
De har annulleret ordenen, mens man køre der ind

Resposta da Kyllingogco
Kylling og Co eksisterer kun i Hobro, da der ikke er bedre alternativer.
Altid samme bøvl med bestilling af mad. Aldrig til tiden.
Maden er fin, men resten er virkelig ikke godt nok.

Resposta da Kyllingogco
(Holstebro) Virkelig skuffet over deres bowls, købte to, hvor især den ene var 75-80 procent ris, og ikke nok med det, risene var minimum en dag gamle i begge..
Ringer for at høre hvad der er gået galt, og får en sang fra de varme lande om risene, men ikke noget de kan eller vil gøre noget ved, selvom jeg har taget billeder eller ville komme ned med dem igen.
Har mange gange købt bowls ved Kylling og co i Hobro, Herning og Ikast altid med succes, men bestemt første og sidste gang i Holstebro!

Piv koldt mad
Det er ikke ok at levere maden på den måde bare fordi den er bestilt i god tid

Resposta da Kyllingogco
Forfærdeligt sted mega svært at finde ud af. Ville ønske man bare kunne komme ind og vælge salat og tilbehør i sin bagel sammen med en medarbejder.
Mega små i øvrig vi spiste bagel.

Resposta da Kyllingogco
Købte kyllingebox i Grindsted.
Kyllingen var meget salt.
Prøver ikke det igen.

Resposta da Kyllingogco
Alt var som bestilt, færdig til tiden og serveret med et smil
Lavede en bestilling kl 12 der skulle være klar kl 1740 som blev accepteret af butikken. Da jeg ankommer 1740 er de ikke i gang og kunder i butikken der lige har bestilt får mad førend min bestilling bliver sat i gang. Det er bare ikke godt nok.

Resposta da Kyllingogco
Kan bestille, betale og vente på tilberedning af mad, som de så slet ikke har. (Butterchiken)
Så meld da varen udsolgt, når i vil anvende selvbestillings skærme...

Resposta da Kyllingogco
Super lækre bowls med laks / kylling. Lækre råvarer, og meget mættende. Kommer helt sikkert igen hos Kylling og Co i Grindsted :-)
Sørgelig oplevelse i Grindsted for 2. Fredag i træk. Vi bestiller hjemmefra til 17:30 og det bliver så vores tur ved kassen 17:40 og kl 18 står vi stadig og ikke har fået vores mad. Voldsomt provokerende når andre som bestiller i butikken for mad før os som har bestilt hjemmefra. I sidste uge måtte vi varme vores mad op da vi kom hjem fordi det var koldt. Det blev så sidste gang vi besøger jer.

Resposta da Kyllingogco
Stor ros til butikken i Grindsted.
Velsmagende mad og god service fra personalet.
Grindsted
Købte en stor salt igennem RedMaden, den var uspiselig, slatten, salaten helt gennemsigtig, faktisk slet ikke værd at redde.
Jeg er med på det er stop madspild, men dette var virkelig ikke spiseligt!

Resposta da Kyllingogco
Jeg bestilte på appen da jeg havde ventet de 20min gik jeg ind i buttiken hvor jeg skulle vente ydeligere 50min fordi at der var “TRAVLT” der stod 5 og ventede med mig og 3 på arbejde helt og aldeles for langt tid og vente på en sandwich
Restaurant; Nykøbing Mors

Resposta da Kyllingogco
Hej lidt træls man ikke kan tage Grindsted
Var forbi og købe 2 bacon cheeseburger sammen med nogen venner i dag den 17 marts har aldrig oplevet så dårlig service før måtte vente 1 time på 2 burger fik af vide det var problem pga de ikke kunne se bestilling selvom jeg betale i butikken og efter godt og vel 30 min sagde vi er det snart klar de sagde så de ikke var begyndt og lave vores mad så efter 30 min sku vi så vente yderligere 30 min så 1 time i alt det er alsår for ringe
En ting er noget går galt men så vågner man op og spørger hvad vi venter på kan ikke passe vi skal sige hallo er i ved og være færdige virkelig en skuffelse

Resposta da Kyllingogco
Plejer at være rigtig glad for at spise hos jer i Holstebro, især jeres bowls. Dog købte jeg i dag en kyllinge bowl og tilføjede crispy chicken. Da jeg kom hjem og skulle til at spise kunne jeg hurtigt se at den crispy chicken var meget overtilberedt, langt de fleste stykker var helt mørke brune i den ene side og da jeg prøvede at skære dem over (hvilket var ret svært) så var de helt igennem tørre. Øv:(
Opdatering:
Jeg sendte billeder til mailen, og blev bekræftet i at det ikke var som det skulle være. Nu er jeg blevet skrevet op til at få en gratis bowl. God service🤝

Resposta da Kyllingogco
Maden normalt fin, Holstebro begyndte dog at spare på risene for noget tid siden, så man er nødt til at tilkøbe ekstra. Ris er så billige, at det burde ikke være nødvendigt. Udover det, så oplever jeg hver gang at min indpakning er fedtet ind i olie og dressing, det er kun Holstebro jeg har oplevet det i. Ringkøbing fedter ikke indpakningen ind. Og der er ærligt talt træls, når maden skal ud og stå i bilen. Fint med handsker, men skift dem, eller benyt metoden en ren og en uren hånd.
Og da jeg fik åbnet var oksekødet helt tørstegt, hårde klumper der var uspiselige. Ærgerligt man ikke kan ligge et billede ved denne anmeldelse.

Sikke et dårligt sted!
Jeg ankom til tiden og meldte min ankomst ved kassen, som man skal. Damen, der tog imod mig, spurgte hvad navn ordren var bestilt i – og gik derefter bare væk.
Efter 25 minutter spurgte jeg, hvor langt de var kommet med min ordre. Hun gik igen rundt som en kylling uden hoved og kunne slet ikke finde ud af, hvad der skulle ske.
Jeg fik derefter at vide, at jeg kunne vente yderligere 20 minutter på resten af ordren. Problemet var bare, at de allerede havde lavet en sandwich, som på det tidspunkt havde stået i omkring 30 graders varme i en halv time.
Derfor sagde jeg, at jeg hellere ville have mine penge tilbage. Det var heldigvis ikke noget problem – men igen skulle jeg vente, mens de annullerede ordren.
Alt i alt: Et super sted, hvis du kan lide kaos og dårlig service 👍

Super lækker salatbar - kæmpe udvalg 👏🏻
Så fedt at få et alternativ til byen. I rammer spot on med jeres koncept.
Vi har allerede været forbi 3 gange vi er fuldt ud tilfreds.
Lækre wraps med crispy chicken og bowl med de lækreste smagfulde ris og laks
Mums! Vi er klart nogle faste kunder hos jer i fremtiden 😋
Tak for jer 🌸
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.