Lamper.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God, troværdig netbutik og dejlig fysisk butik. Jeg vil ikke ikke undvære nogle af delene. Spotlight i Store Kongensgade er min ynglings lampe forretning og når inspiration skal udfordres kan ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gange jeg har handlet her men alt gik super godt og virkelig hurtigt levering som er noget jeg vægter virkelig højt. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min mor forelskede sig i en af jeres lamper, så den købte vi. Den kom hurtigt og levede helt op til forventningerne. Let, hurtigt og god kvalitet.

Classificada 5 em 5 estrelas

I havde det jeg gerne ville købe. Nemt og effektivt, og det var den store skærm til ph standerlampe. Det var nemt at tage den gamle ødelagte skærm ud, og voila, sætte den nye skærm på. Faktisk også e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação

Sobre Lamper.dk

Escrito pela empresa

HVEM ER VI
Du møder et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring fra belysningsbranchen, når du handler hos Spotlight eller på Lamper.dk. Du kan du derfor være sikker på at møde fagfolk med stor viden om lamper samt indretning med lys.

HER FINDER DU OS
Kig forbi vores butik og showroom samt Occhio gallery by Spotlight på Store Kongensgade 103 i København, vores Occhio store by Spotlight & Spotlight på M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus eller klik ind på vores store flotte lampe-webshops på www.lamper.dk og www.spotlightshop.dk.

ALLE DE KENDTE BRANDS
Udvalget af lamper i vores sortimentet er kæmpe stort, så der er noget for enhver smag og i alle prisklasser.

Find dine nye spisebordslamper, køkkenlamper - lamper til børneværelset eller andre steder i boligen. Vi har lamper til alle typer af behov.

Med en lang række lampebrands i vores udvalg, kan du altid finde den helt rigtige lampe. Her finder du f.eks. lamper fra:

Louis Poulsen
Verpan
Fritz Hansen
og mange flere.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE
Har du spørgsmål om belysning, indretning med lys eller specifikke lamper, er vi altid klar med rådgivning og svar. Kontakt os på mail, telefon eller chat!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Alt var som lovet

Alt var som lovet. 🤗

26 de janeiro de 2026

Hej Karen,
Tak for din anmeldelse og de mange stjerner!
Vi håber at se dig tilbage en anden gang 🤗

God anbefaling herfra

God anbefaling herfra.
Fin levering og fik endda et opkald at min varer blev leveret før forventet leveringsdato.

4 de fevereiro de 2026

Hej Charlotte,
Tusind tak for anbefalingen – den gør os virkelig glade 😊
Dejligt at høre, at både leveringen og opkaldet om den tidligere ankomst gav en god oplevelse. Sådan en overraskelse må man gerne få!

Hurtigt levering

Hurtigt levering. Rigtig fin lampe som også pakke rigtig godt så den kom sikkert frem

26 de janeiro de 2026

Hej Jeanette,
Tak for din besked – dejligt at høre, at både levering, lampe og indpakning spillede sammen 🙌
Vi gør os umage for, at det hele når sikkert frem – så det er skønt at få bekræftet!

Det var en go oplevelse

Det var en go oplevelse. Sendte ordren en tirsdag og hentede pakken torsdag. Det er super levering. Tak.

20 de janeiro de 2026

Hej Niels,
Dejligt at høre, at det hele gik stærkt og godt. Tak for din fine anmeldelse!

Super super

Super super, vil gerne anbefale jer til andre, 🤩🤩🤩

27 de janeiro de 2026

Hej Birgit,
Tusind tak for din fine anbefaling og de 5 stjerner, det betyder virkelig meget for os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin service og hurtig levering.

Fin service og hurtig levering.
Lampen er rigtig flot

23 de janeiro de 2026

Hej Kirsten,
Tak for de pæne ord – dejligt at høre, at både service, levering og lampen ramte plet 😊
Vi håber, den får lov at lyse flot hos dig i mange år!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Fint produkt og god indpakning.

27 de janeiro de 2026

Hej Magnus,
Tak for din fine tilbagemelding – skønt at høre, at både produkt og indpakning levede op til forventningerne 😊
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os!

Alt var som forventet ,,,,

12 de janeiro de 2026

Hej Marianne!
Dejligt at høre - at alt var som forventet😊
Vi håber at se dig en anden gang
Tak for din tilbagemelding!

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle med…

Altid en fornøjelse at handle med Lamper.dk
Hurtig levering og gode priser hver gang, når ja så er de lokale 😊

14 de janeiro de 2026

Hej Lee!
Det glæder os virkelig at høre, at det igen har været en god oplevelse at handle hos os 😊
Hurtig levering, gode priser og lokal handel – lige som det skal være. Tak for din tillid!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt som forventet med forsendelse og…

Alt som forventet med forsendelse og lampe.

6 de janeiro de 2026

Hej Lærke,
Tak for din tilbagemelding – dejligt at høre, at både forsendelse og lampe levede op til forventningerne 😊
Sådan skal det være!

Classificada 5 em 5 estrelas

Der var ingen problemer med at få min…

Der var ingen problemer med at få min pakke . Det kørte bare, mere er der ikke at sige om det ,

18 de janeiro de 2026

Hej Birthe!
Tak for din fine anmeldelse – vi er glade for, at alt gik helt som det skulle😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk lampe....hvem elsker ikke…

Fantastisk lampe....hvem elsker ikke klassikere. Fin hjemmeside, med et flot udvalg. Kom godt nok til at vente lææææænge på min lampe, men det var på grund af vejret, og svært at bebrejde nogen.

17 de janeiro de 2026

Hej Helle!
Skønt at høre, at lampen var ventetiden værd 💡
Tak for din forståelse omkring leveringen, og dejligt at høre, at både udvalg og hjemmeside faldt i din smag.
Tusind tak for din anmeldelse!

Fin service

Fin service. Jeg fik min lampe og alt er som det skal være.

9 de janeiro de 2026

Hej Anne!
Dejligt at høre – fin service og alt som det skal være, så er vi præcis dér, hvor vi gerne vil være 😊
Tak for din anmeldelse!

God hjemmeside

God hjemmeside, rimelig pris, hurtig levering. Kan kun anbefales.

9 de janeiro de 2026

Hej Steen!
Tak for din anmeldelse – skønt at høre, at både hjemmeside, pris og levering ramte plet 😊
Vi sætter stor pris på anbefalingen!

Det var supergodt

Det var supergodt, at jeg meget få dage inden jul kunne afhente en lampe hos jer direkte fra lageret. Den fine “kaninlampe” gjorde lykke. Tak 🤗

22 de dezembro de 2025

Hej Sussie,
Hvor er det dejligt at høre – og ekstra skønt, at kaninlampen nåede med hjem og gjorde lykke lige inden jul 🐰✨

Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke leveret

Jeg bestilte varen 14/12-2025 og ved stadig ikke, hvornår jeg ser varen.
Pengene er trukket 15/12-2025.
Hvordan skal jeg anmelde den oplevelse ? Den ene stjerne gives for at have modtaget en ordrebekræftelse.

14 de dezembro de 2025

Hej Jens
Det lyder mystisk - måske der er sket en fejl med din forsendelse. Jeg kan ikke her se, hvem du er - og finde din bestilling. Vil du skrive til os på: kundeservice@lamper.dk og oplyse, hvad det drejer sig om og dit ordrenr.? Så undersøger vi sagen, så snart vi er tilbage efter juleferie (mandag 5/1). Betalingen trækkes normalt i forbindelse med afsendelse, så vi skal nok have efterlyst din pakke.
Mange hilsner Malene / Lamper.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kvalitets lamper og hurtigt…

Super kvalitets lamper og hurtigt levering, er meget tilfreds med købet.

20 de dezembro de 2025

Hej Steen,
Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at både kvaliteten og leveringstempoet levede op til forventningerne 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Fantastisk smukke lamper.

15 de dezembro de 2025

Hej Helle,
Hvor er det skønt at høre – hurtig levering og smukke lamper er en kombi, vi er ret glade for 😄
Tak for din fine anmeldelse!
Anders / Lamper.dk

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais