Jeg bestilte en Gold Note Giglio grammofon hos LBS og fik på forkant et meget fint tilbud fra Ronni Pedersen (ders hi-fi specialist). Den kom så frem efter en måneds tid, og ikke alene sørgede de fo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har lige fået leveret et Samsung 77" 4K OLED S95F fra Lyd og Billede Specialisten. Tv'et var lidt længe undervejs, men det vidste jeg inden jeg bestilte det. Undervejs i processen, blev jeg ringet... Ver mais
Sikken en anderledes GOD oplevelse at handle hos Jer – at der rent faktisk sidder én glad gut i den anden ende som håndtere mit køb – ikke en robot – ikke en algoritme eller et automatsvar - men e... Ver mais
Fandt et utroligt godt tilbud på et LG 77 OLED G2 fjernsyn, som ganske vist også stod markeret som "midlertidigt udsolgt". Tænkte at det sikkert bare var click-bait og at jeg ville blive kontaktet me... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hos Lyd og Billede Specialisten Frederikshavn finder du Jyllands største udvalg af kvalitetsløsninger inden for lyd og billede. Deres mangeårige erfaring og indgående kendskab til produkter, muligheder og løsninger er din garanti for ultimative oplevelser i lyd og billeder – hver dag.
Informações de contacto
Maigårdsvej 2 C, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
- +45 98 43 99 88
- kundeservice@lbs.dk
- www.lbs.dk
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
God kundeservice
God kundeservice, hvor der er tid til kunden. Tak for en god vejledning til opsætning af mit nye TV.

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Mogens hos Lyd og Billede Specialisten er The Boss!
Efter 10 år uden et TV hvor jeg har brugt min Macbook var det tid til at blive veludstyret. Jeg gik i gang med en grundig onlinesøgning og selvom jeg bor i Kbh, landede jeg hos Mogens hos Lyd og Billede Specialisten i Frederikshavn. Det har jeg så absolut ikke fortrudt. Udover at være super hyggelig og ret så morsom var Mogens helt fantastisk kyndig - manden ved alt om billede og lyd, og havde mange gode input. Mogens gik til opgaven med ildhu for at opfylde mine strenge æstetiske krav og tog det med et smil, da jeg pludselig ændrede farveplatte undervejs - også det løste han i et snuptag og gav mig kyndig og ærlig vejledning om mine egne idéer og tilsidst landede vi på det perfekte tv og stativ. Jeg er en super glad kunde - langvejs fra. Mit råd: køb dit tv her og snak med Mogens :)

Stærkt firma.
Alt i orden . Medsendt beslag viste sig at være helt ok, og tidligere anmeldelse rettes hermed.
Det er fint at være i spil med et firma, der har en stærk faglig profil og stolthed.

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Super god oplevelse med god vejledning…
Super god oplevelse med god vejledning både før og efter købet. Hurtig levering
Kan stærkt anbefales

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Meget tilfreds med Lyd og Billed Specialisten.
Jeg bestilte et tv som så desværre viste sig at være udsolgt. Så fik jeg meget hurtigt en opringning med et tilbud om at købe et andet tv, som var langt bedre, til en meget fordelagtig pris. Jeg har nu modtaget dette tv, som er fantastisk, og jeg meget tilfreds med Lyd og Billed Specialisten.

Fantastisk god service!
Jeg synes virksomheder bør få en fin anmeldelse, når de gør et godt stykke arbejde og i dette tilfælde er der ingen tvivl om, at LBS har fortjent 5*.
En særlig stak skal lyde til Anders, som jeg i dag har haft flere gode samtaler med, i forhold til mit køb af et nyt fjernsyn. Først og fremmest har de markedets bedste pris på produktet, men endnu vigtigere var servicen og imødekommenheden ud over det sædvanlige. Han var både stærk på produktet og gav mig et indtryk af, at han vidste hvad han talte om, og at jeg roligt kunne købe det specifikke tv og blive glad for min beslutning på den lange bane.
Min oplevelse i dag gør, at jeg får leveret mit nye fjernsyn fra LBS i næste uge - og det bliver den første af mange gode handler fremover.
Update: I forlængelse af min gode oplevelse valgte jeg at lægge endnu en bestilling og købe et Sonos Ultimativt hjemmebiografsæt af Anders. Han matchede bedste pris på nettet og fandt et sæt frem til mig i den ønskede farve, så jeg kan få det leveret sammen med mit nye tv i næste uge. 5*

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Super venlig og kvalificeret service
Super venlig og kvalificeret service. Blev vejledt til køb af super fedt TV der blev leveret i løbet af få dage. Har kun godt at sige om Lyd og Billede Specialisten.

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Stort tak skal det lyde til Anders for…
Stort tak skal det lyde til Anders for en super god behandling, da han tog min beo Play A9 i bytte, så jeg kunne få et nyt sonos system!

Kundeservice i topklasse
Oplevede en helt fantastisk hjælpsomhed, da min højttaler skulle byttes på grund af en transportskade.
Kan varmt anbefales.
Bjarne

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Kan kun sige tak for den gode service…
Kan kun sige tak for den gode service og behandling , specielt tak til Anders ved B&O afdeling , kan kun gi dem 5 stjerner, for den menneskelig forståelse , den konduite og professionalisme. Så derfor kan jeg give de bedst anbefalinger ved at handle ved LBS .
Mvh Jens

EXCELLENT PRODUCTS & SERVICE
I bought a B&O Beoplay 95 Black from Casper and they phoned me up to hear what type of shipping I preferred and got it a few days later, without shipping cost.
To be honest, I have never experienced this level of extremely fast and positive service before. The headphones are insanely beautiful, easy to use and the sound is EPIC. This was my first dealing with ‘Lyd & Billede Specialisten’ and I’m definently coming Bach !!

Leverance helt i top.
God personlig betjening ved levering af min bestilling, en Panasonic UHD Blu-ray afspiller.
Lynhurtig forsendelse, fantastisk produkt og fin pris.
Handler gerne hos LBS igen.

God kundeservice
Bestilte en vare, som desværre blev udsolgt. Blev ringet op og fik opdateret, hvornår ordren kunne leveres.
Så positivt herfra, med god og proaktiv kundeservice.

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Lyd og Billede fik meget hurtigt…
Lyd og Billede fik meget hurtigt skaffet min Panasonic UHD afspiller og med en konkurrencedygtig pris. Hurtig levering og behagelig service.

Personlig service hele vejen
Fantastisk hele vejen!
Jeg oplevede desværre nogle fejl på mit køb, men LBS var imødekommende og holdte mig opdateret hele vejen igennem. Efter en dialog med deres leverandør kom vi frem til en god løsning. Det er skønt at møde nogle eksperter som elsker Hi-Fi og vil give den bedste service. Den største anbefaling herfra!

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Meget professionel og et sted hvor man virkelig føler kunden kommer først. Er super tilfreds med min oplevelse hos LBS. Og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Når kunden er i Centrum
Ringede og forhørte mig om 2 premium soundbars jeg måske ville købe. Endte med at købe en, uden at føle mig presset til det.
Jeg plejer ellers altid at tage ekstra betænkningstid til større køb, og mine sønderjyske rødder ligger dybt i mig.
Men samtalen var bare så pokkers behagelig, og jeg fik et tilbud som jeg ikke kunne sige nej til.
Mine fremtidige køb bliver lavet her i lyd og billede segmentet. Det er helt sikkert.
Tak fordi du læste med

Utrolig hjælpsomme
Utrolig hjælpsomme. Var på udkig efter et bestemt fjernsyn og så at de gav prisgaranti i forhold til andre netbutikker. Garantien var så ikke gældende her, da butikken ikke havde varen på lager. Til gengæld blev jeg så anbefalet en ældre udgave af fjernsynet, der på de (for mit vedkommende) vigtigste parametre faktisk scorede højere i test end det jeg havde kigget på.
Så efter en forespørgsel på prisgaranti, endte jeg med et bedre fjernsyn som tilmed blev solgt til en billigere pris. Vil helt klart kigge hos den først, næste gang jeg søger elektronik

Den Bedste Service
Købte en Soundbar og subwoofer ved Lyd og Billede Specialisten og servicen var helt i top der var desværre noget ved subwooferen som jeg ikke var tilfreds med og kontaktede dem og fik fat i Mikkel. Der var aldrig noget de sendte bare en ny afsted. Er virkelig glad for jeg valgte at købe ved jer og her også efterfølgende købt mere til mit lydsystem hos jer.
Så har fået en virkelig god service til fornuftige priser ( de har prismatch!)

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.