Jeg har gitt Lego-sett og lysene deres fra LeLightGo til barnebarna mine i årevis. Jeg bestemte meg til slutt for å prøve en selv som et temposkifte fra puslespill! Jeg er så veldig glad for at jeg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har brugt så mange tusinde kroner på lego, igennem rigtig mange år, og har aldrig været skuffet. Har i nyere tid også købt nogle af de nye store eksklusive sæt, Titanic, Concorde og Eifel tower.... Ver mais
Jeg elsker Lego! Ligesom min søn på 7 år gør. Det er det eneste han ønsker sig til jul og fødselsdage. Så det er godt nok ikke særlig smart når der i to kæmpe starwars set mangler afgørende brikker, d... Ver mais
Under al kritik Utrolig lang leveringstid, fik besked om at de havde modtaget min ordre 3 dage efter afgivelse, 4 dage senere kom denne. Kære kunde Klik her for at få flere oplysninger om statu... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
A comprehensive list of all LEGO toys including EXO-FORCE, MINDSTORMS, LEGO Duplo, BIONICLE, Knights Kingdom, CLIKITS, LEGO TECHNIC, LEGO Racers and many, many more.
Informações de contacto
Aastvej 1, 7190, Billund
- www.lego.dk
Sem histórico de convites para avaliação
Lego Store Bullring Birmingham, UK
I had the best experience in the Lego Store Bullring Birmingham from my hesitant approach at the front of store when I asked about the mini figurines to the final product. All the staff were so accommodating, friendly and so very very helpful. Answered all my queries and went out of their way above and beyond to help me make my personalised mini me figure. I have never experienced such outstanding customer service in such a long time. You made me have a greater appreciation for Lego but more importantly exceptional customer service. Forgive me if I get the names wrong but special mention to Hassan (who helped me at the start) and Aman (who helped me at the end) but, again to the other staff members who jumped in with their friendly suggestions and help (I’m sorry I didn’t get your names). Thank you from a very humble NHS employee. I love Lego! Keep up the amazing customer service.
Bra kundservice
Riktigt trevlig kundservice som hjälpte till när det fattades delar till vårt LEGO Technic. Snabb leverans med!
Bedste kundeservice ever
Jeg har nu købt en del lego modeller og har aldrig haft problemer med dem, men så sandelig om jeg ikke fik en hvor der mangler klodser, brugte deres online kunde service og uden nogen som helst problemer sender de bare de 2 brikker. De skulle hverken have den ene eller den anden bevis eller supplerende oplysning, så nu får de alle de stjerner de kan få af mig.
Kan kun sige de virkelig gør alt for at man har en god oplevelse med lego
kunne ikke få lov til at gå ind på min…
kunne ikke få lov til at gå ind på min ordre for at annullere før den kom På lageret så nu kan jeg ikke annullere det
Bestilt d.3/10 penge trukket gavekort aldrig modtaget
Bestilte et gavekort d.3/10 der blev faktureret d.5/10 men jeg har aldrig modtaget gavekortet der skulle bruges til en gave.
Jeg troede det var et professionelt firma jeg handlede hos, men tog fejl. LAD VÆR MED AT HANDLE HER.
Når man skal skrive til kundeservice skal man indtaste ordre nr herefter alle oplysninger igen, dem må de da have når de fint kan trække pengene.
KIRKirKIRKFAMILIENS ROVDRIFT PÅ FAMILIEN DANM.K:
Tag ALDRIG i Legoland.
For dyrt, for mange mennesker.
KIRKfamilien driver rovdrift på den danske befolkning.
Det er skammeligt.
Kommer der ALDRIG mere.
Fantastisk kundeservice da vi manglede…
Vi manglede en klods i et legosæt og fandt på hjemmesiden ud af, at man kunne bestille en enkelt klods og få den tilsendt helt gratis. Det tog lidt tid, men fin kommunikation igennem processen. Desværre fik de sendt ordren to gange. Det var lidt spild af ressourcer for dem, men så har vi en ekstra klods i reserve :) virkelig god service.
Lego er et møkkafirma
Lego er et møkkafirma. Dere driver rein svindel.
Sender lego-sett kjøpt hos lego.com til Norge med Post Nord selv om Post Nord er den verste speditøren i Norge med 0-tillit blant folk flest.
Får slengt lego-sendingen utenfor tomt hus -og tilsendt bilde. Selv om jeg som kunde IKKE har gitt speditør tillatelse til dette og selv om varen IKKE skal leveres ut uten underskrift fra meg som mottaker. Da jeg kom hjemdagen etterpå var selvsagt sendingen forsvunnet. Prosedyren til Post Nord som speditør er at jeg som mottaker må kreve ny vare av Lego. Og at Lego deretter kjører regress på Post Nord som speditør. Likefullt nekter Lego å ta ansvar. Jeg blir nektet refusjon/nye varer. Jeg taper mine penger. Lego slipper bryet med å kjøre regress. Jeg trodde Lego var en seriøs aktør. Jeg har for fulle fått merke at så IKKE er tilfellet. Det er absolutt IKKE deilig å være norsk i Danmark. Møkkafirma. Svindlere…
Snydere!!
Snydere! Jeg har returneret varer for knapt 15.000, som jeg sendte retur med et returlabel lego fremsendte. Nu er pakken så gået tabt efter de har undersøgt det i 1 måned!! Og nu vil de ikke refundere pengene. De bliver meldt til forbrugerombudsmanden.
Kan ikke anbefale nogen af købe her.
Lego Technic Bugatti Chiron Review
I love Lego even if I scratch myself often, can't find a specific piece, mess up while building, etc. You probably get my point. One set in particular that I really really really love is the Lego Technic Bugatti Chiron set which has 3,599 pieces and is for ages 16+. This set is quite expensive ranging from $350 to $500. This price might go higher up because of inflation but even then, it is worth the hefty price. One attribute is the really nice body of the whole car. It looks detailed and has many realistic functions that the real Chiron has. For example, there is an 8-speed gearbox with Lego gears all around, a W-16 Engine from only Bugatti, a top-speed key that can make the wing/spoiler go up, and the rest is to see for the complete brick masterpiece. This set is perfect for kids, young adults, and adults all alike who are fans of Lego and Bugatti.
Dårlig oplevelse. Kan kun give minimum en stjerne
Produktet Lego er der intet galt med. Desværre har Lego valgt at samarbejde med Postnord. Det gør leveringen ekstra langsom. Jeg bestilte d 14/4 og kunne afhente pakken i posten d 26/4. Både ved Lego og PostNord er det kun muligt at chatte med en support. Det finder jeg virkelig utilfredsstillende. Fremover vil jeg tænke mig om mht at handle via LegoShop. Så hellere bestille via den lokale legetøjsbutik.
Vi et yderst tilfredse.
Vi har altid tidligere bestilt løsdele…
Vi har altid tidligere bestilt løsdele hos Lego når enkelte brikker var forsvundet fra et sæt eller var gået i stykker. Det kostede 9,50 kr. at få sendt. Nu koster det lige pludselig 116 kr.! Det er ærgerligt at man på den måde ikke længere kan bygge alle sine gamle sæt færdig, fordi det er for dyrt at få sendt.
Kundevildledning Julepyntet Hovedgade
Købte Julepyntet Hovedgade, samt de ekstra dele hjemmesiden opfordrede til, "for at skabe lys og bevægelse" som der stod, opfordringen var skinner, lys samt en motor.
Efter en ventetid på 11 dage, mod de 2-4 dages lovede leveringstid, fandt jeg ud af at vi skal skaffe yderlige dele (power-up) for at skabe lys og bevægelse. Min søns LEGO power-up er et andet system... (det fatter jeg jeg så heller ikke) skulle jeg få det skide tog i motoriseret bevægelse, håber jeg at toget har bakgear, da de skinner jeg blev rådet til at købe, ikke kan nå sammen.
Mangelfuld og dårlig vejledning.
I får 1 hel stjerne
I får 1 hel stjerne, blot fordi man ikke kan give mindre. Bestilte julelego til min søns adventsgaver sidste fredag. Men Lego har først afsendt det i torsdags!
Havde fat i kundeservice tirsdag for at få det afsted, så det kunne nå frem, men det var damen helt kold overfor. “Du må bare håbe det kommer frem inden, ordren kan ikke annulleres”
Det står nu til levering mandag!
Bestilte andre steder fra fredag og har modtaget alle pakker mellem søndag og tirsdag, fra mange andre onliners, både store og små!
I får her på skrift 0 stjerner!
0 stjerner for kundeservice
0 stjerner for levering
Ordre: 3015469676
Man skulle tro en gammel anerkendt virksomhed havde bedre styr på kundeservice!
TO klodser mangler i Harry Potter julekalender 76404, låge 2.
Nå, No problemo. Fejl sker jo og man kan bestille manglende klodser via deres side. Indtaster alle informationer og godkender. 1.5 Time senere på email:
"Tak for din anmodning om LEGO® dele.
Vi er kede af det, men vi kunne ikke gennemføre din ordre 3015469676, da den ikke bestod vores godkendelsestjek. Det kan der være flere årsager til, og det kan blot skyldes, at antallet af dele, du har anmodet om, overstiger vores maksimale ordremængde.
Vi vil gerne hjælpe dig med at få de løse dele, du mangler, men da godkendelsesprocessen foregår automatisk, vil enhver lignende ordre, du afgiver via vores hjemmeside, også blive annulleret.
Hvis du gerne vil afgive din ordre igen, så kontakt os, og vi vil med glæde hjælpe dig. Du finder vores kontaktoplysninger på LEGOcom/service"
Nå, jamen så må man jo kontakte dem via der link der i bunden. Ja, god morgen! Det kan man så heller ikke. Bliver ledt rundt alle mulige mærkelige steder på deres hjemmeside, af Pop-up vindue, uden på noget tidspunkt at komme frem til en kontaktformular!
Deres hjemmeside er gjort fuldstændig uoverskuelig og man ender med at blive så rundforvirret, at man giver op!
Men måske denne vej, kan hjælpe!
Mega fedt fik min ridder borg til tiden…
Mega fedt fik min ridderborg til tiden og alt var perfekt
Dårlig service - manglende faktura og ordre nr.
Kan ikke annulere en bestilling fra LEGO.com inden for 30 min som anvist, da faktura nr skal oplyses, men modtager kun bestilling på mail - faktura og ordre nr. modtages først efter et par dage.
Kontaktet Forbrugerervice/Kundeservice i Billund.
1. gang fin hjælp - de kan ikke annullere ordren, men kontakt os når pakken er på vej, så sender vi returlabel gratis.Også venlig omstilling selvom der er to navne Forbruger service og Kunde service som er det samme ?
Herefter i 3 dage mellem kl. 9-17 forgæves forsøgt omstillet til Forbruger/kunde service som svarer : Du har ringet uden for åbningstiden 9-17 ...
Ingen tager affære på det trods opfordring.
Derfor sendt mail - svar om 3-10 dage.
Når pakken kommer i dag nægter jeg at modtage den - det har jeg da aldrig nogensinde før været nødt til.
Det var første og sidste handel på LEGO.com ..
Er ellers LEGO fan i flere generationer :)
VIP System ist letzter Müll!
Man kann die blöden VIP Punkte nicht im Store einlösen und auch nicht Rückerstatten. Drecksfirma!
Jeg må ikke købe lego
Jeg må ikke købe lego hos lego, og jeg kan ikke få at vide hvorfor.
Jeg ønskede at købe den nye Technic Ferrari. Jeg afgav ordren som jeg normalt ville gøre, men pludselig blev ordren annulleret - og det samme var også tilfældet for nogle af de ordre jeg havde afgivet for Bricklink Designer program. Jeg forsøgte at kontakte kundeservice, men de kunne ikke sige, hvad der var gået galt. Der blev oprettet en sag, som jeg aldrig hørte noget fra. De efterfølgende dage forsøgte jeg flere gange at få en forklaring, men det lykkes ikke. Først 14 dage senere, da jeg stadig ikke kunne bestille den nye Ferrari, fik jeg en mail om, at jeg havde købt for meget lego, og at de derfor ikke ville sælge til mig. 10 sæt på et år synes jeg umiddelbart ikke var meget, så jeg prøvede at ringe til lego kundeservice igen, og de kunne så oplyse mig om, at de mente, at jeg ikke havde overholdt grænsen for det maksimale antal af sæt, som jeg må bestille - men jeg har ikke købt to ens, så det kan jeg ikke forstå. Medarbejderen kunne ikke fortælle mig yderligere, og kunne ikke gøre noget ved det. Så nu er jeg blacklistet for evigt hos lego - og det uden jeg ved, hvad jeg har gjort forkert. Uhørt, at man ikke kan få lov til at bruge sine penge!
Med til historien skal det også, at det er umuligt at komme til at snakke med en dansker ved kundeservice - heldigvis kunne man da snakke engelsk med svenskerne, men det er ikke ligefrem optimalt.
Alt i alt må de siges at være en meget dårlig oplevelse; hvis man ikke kan håndtere at have en webshop skulle man måske lade være.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.