Leia as opiniões dos outros
Har brugt så mange tusinde kroner på lego, igennem rigtig mange år, og har aldrig været skuffet. Har i nyere tid også købt nogle af de nye store eksklusive sæt, Titanic, Concorde og Eifel tower.... Ver mais
Jeg elsker Lego! Ligesom min søn på 7 år gør. Det er det eneste han ønsker sig til jul og fødselsdage. Så det er godt nok ikke særlig smart når der i to kæmpe starwars set mangler afgørende brikker, d... Ver mais
Under al kritik Utrolig lang leveringstid, fik besked om at de havde modtaget min ordre 3 dage efter afgivelse, 4 dage senere kom denne. Kære kunde Klik her for at få flere oplysninger om statu... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
A comprehensive list of all LEGO toys including EXO-FORCE, MINDSTORMS, LEGO Duplo, BIONICLE, Knights Kingdom, CLIKITS, LEGO TECHNIC, LEGO Racers and many, many more.
Informações de contacto
Aastvej 1, 7190, Billund
- www.lego.dk
Sem histórico de convites para avaliação
Fantastisk service i webshoppen
Fantastisk service i webshoppen, jeg har kun positivt at sige om mange handler: Een gang har en lille brik mangler i en større æske (Sian Lamborghini), der er let blevet fikset uden beregning. Alle køb er kommet helskindet frem og har været emballeret til UG. Kundeservice har været mere end fantastiske ved en adresseændring på en bestilt æske. Forudbestilling på (bl a Titanic) har fungeret lige efter bogen - og så er andre mails altid blevet besvaret venligt og imødekommende, der kan gå lidt ventetid på svar, men de bruger til gengæld tid på at finde gode svar og løsninger, der ikke bare er "standard fraser". Perfekt!
Skam jer kommer ikke til og ligge en kr…
Skam jer kommer ikke til og ligge en kr i jeres bix
Mafia metoder. Svindel og dårlig service
order #3014125901-E4
Det er virkelig en side i skal hold jer fra. Hvis der er det mindste galt, så er der no mercy eller man finder fejl i deres produkter.
De har en såkaldt service, hvor man kan bestille nye klodser hvis de oprindeliger er ødelagte.
Lang historie kort, det prøvede jeg og nu er jeg blokeret fra at bestille fra hjemmesiden for evigt. Mafia metoder. Svindel og dårlig service.
Hvorfor er Lego butikkerne i Rusland…
Hvorfor er Lego butikkerne i Rusland stadig åbne ? Ikke mere Lego til mine børn før Lego melder ud om hvorfor de stadig sælger i Rusland ?
Langsommelig affære.
Jeg har bestilt nogle klodser på Pick a Brick, til udskiftning af solblegede klodser. Jeg får hurtigt besked fra Kundeservice om, at man har modtaget min bestilling og pengene reserveres på min konto. Der er besked om, at man forventer at kunne sende indenfor 14 dage. Klodserne er på lager, så det burde jo være ret enkelt. Men det er det ikke. Der sker absolut intet. Der er nu gået 14 dage, og klodserne ligger stadig på lageret. Jeg har kontaktet Lego, som fortæller, at man har så travlt, at man ikke har tid til at sende mine klodser. Og man kan heller ikke give noget tidsperspektiv udover inden en måned. Jeg får tilsendt pakker fra fjernøsten, som er hurtigere fremme. Desuden gav medarbejderen den underlige besked, at man, under henvisning til GDPR-lovgivningen, at hvis ordren stod i min mands navn, så kunne man ikke udtale sig om ordrestatus. Det har intet med GDPR-lovgivningen at gøre. Jeg vil helt klart overveje mere end en gang, næste gang jeg skal købe Lego, for man er totalt på den, hvis man, af en eller anden grund, skal bestille ekstra klodser.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Vi har desværre haft udfordringer med min søns Lego stuntz der gentagende gange gik i stykker. En enkelt henvendelse direkte til Lego resulterede i fantastisk service og erstatning af alle de problematiske dele!
Rigtig fint tilfreds
Du kan stole på dem
Leverede før tid, afleverede i god stand og er altid gode og handle med.
ELENDIG FORSENDELSESTID
Der var en klods der var brækket over i et Technic sæt 42009. - Et fantastisk sæt.
Kunne ikke komme videre med at samle sættet, så jeg reklamerede med det samme på nettet, hvilket var let.
Samme dag modtog jeg bekræftelse på at den brækkede del ville blive sendt.
Reklamerede d. 09/01/22.
Afsendt fra D. d. 13/01/22
Modtaget d. 25/01/22
Det har altså taget 16 dage før jeg kunne komme videre med at samle sættet.
Det er desværre tredje gang jeg er ude for den elendige service som desværre ødelægger oplevelsen med de ellers skønne produkter der findes i Technic.
Ordre nr. 3013358001
Hvad sker der med jeres leverings…
Hvad sker der med jeres leverings tider, sender i jeres pakker som slow mail. Fremadrettet handles der ikke direkte hos jer, men anden leverandør som f.eks Coolshop der levere den købte vare inden for 24-48 timer.
Ved ikke om det er et udtryk for, at I bare er ligeglade, da I har en kæmpe omsætning, og at i det billed betyder jeres webshop minimalt. Trist.....
En brik der manglede! ;-)
Vi er i gang med at samle en skrivemaskine fra Lego og kunne ikke finde en enkelt brik i sættet.
Efter en times forgæves søgning efter brikken, konstaterede vi at vi enten havde smidt den væk, eller at den ikke var i sættet.
Da vi kontaktede Lego, sendte de den brik der manglede uden at det kostede noget.
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk Lego....
Fantastisk Lego....
Ja Lego er godt...
Men image er et og bliver meget meget skrammet når man prøver og bruger hjemmeside...med Lego Account konto...er meget dårligt i funktion...
Det er fantastisk at man ikke har og kan lave bedre bruger flade ...og sørger for at komme i top 5 på Trustpilot....se kundeanmærkninger
God jul mvh Kajseren
Elendig kundeservice.
Elendig kundeservice.
Jeg købte home alone sættet med 14 dage til jul.
Opdaget at der manglede en del poser så sættet ikke kunne bygges.
Ringede til kundeservice og de var flinke til at hjælpe og de sendte det jeg manglede med det samme.
Men det passede bare ikke. Der vil gå over 3 uger før jeg modtage det. Og så er julen jo over.
Utroligt at en kæmpe virksomhed som dem ikke tager mere ansvar for deres egne fejl.
Jeg må simpelthen rose jeres…
Jeg må simpelthen rose jeres fantastiske kundeservice. Der var gået “ged” i min vip-konto og jeg kunne ikke være med i jeres vip-weekend forleden, da jeg ikke kunne tilgå særtilbudene. Ringede til jer og fik kyndig hjælp af Mikkel og senere af en pige (jeg husker desværre ikke hendes navn), men nu fungerer det og med et lille plaster på såret fra jer er alt nu oppe at køre. Jeg glæder mig til at tage del i jeres Black friday arrangement. Stor ros til Mikkel og hans kollega :-)
Kjærlighet kjærlighet kjærlighet!!
Jeg har gitt Lego-sett og lysene deres fra LeLightGo til barnebarna mine i årevis. Jeg bestemte meg til slutt for å prøve en selv som et temposkifte fra puslespill! Jeg er så veldig glad for at jeg gjorde det. Jeg likte bygget, og det var en givende opplevelse.
bare for å nevne at lyset virkelig gir liv til lego, forresten bruker jeg alltid LeLightGo Lego lys
Legoshop uden styr på fragtfirma
Har handlet på legoshop.com. Efter 5 dage sendte de shippingmail, og pengene blev trukket fra min konto.
Efter 10 dage havde jeg ikke hørt mere fra hverken lego eller fragtfirma.
Heldigvis fandt jeg i shipping mailen et link til parcel tracking - og opdagede den vej at et fragtfirma ved navn dpd har fragten pakken fra Belgien, "forsøgt at levere pakken" og samtidig lagt den på "pickup parcelshop posthus føtex".
I føtex måtte jeg igennem flere medarbejdere før der var en der sagde at "det der dpd vist godt kunne være Postnord" og sammen fandt vi så et pakkenummer, som førte til en pakke som allerede havde ligget på hylden i 5 dage uden at jeg vidste det...
3 ugers leveringstid er under al kritik…
3 ugers leveringstid er under al kritik stort set alle andre "butikker" levere inden for 1 til 3 dage. Utroligt at Lego ikke får fingrene ud, når man læser her på trustpilot hvor mange dårlige oplevelser kunderne har, men Lego er nok totalt kolde da det næsten er umuligt at finde "løse" klodser andre steder.
Fik mine vare hurtigere end lovet
Fik mine vare hurtigere end lovet. De har oppet sig meget, dejligt.
Under al kritik
Under al kritik
Kære kunde
Klik her for at få flere oplysninger om status på LEGO® ordrenummer Txxx ,fungere ikke.
Hævede pengene inden pakken er sendt.
9 dage senere beske fra posten at de havde modtaget oplysninger om pakken.
UTROLIGT at et verdensfirma har så dårlig en internet butik
Lang leveringstid
Lang leveringstid, men børnene elsker det jo.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.