Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har gitt Lego-sett og lysene deres fra LeLightGo til barnebarna mine i årevis. Jeg bestemte meg til slutt for å prøve en selv som et temposkifte fra puslespill! Jeg er så veldig glad for at jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt så mange tusinde kroner på lego, igennem rigtig mange år, og har aldrig været skuffet. Har i nyere tid også købt nogle af de nye store eksklusive sæt, Titanic, Concorde og Eifel tower.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg elsker Lego! Ligesom min søn på 7 år gør. Det er det eneste han ønsker sig til jul og fødselsdage. Så det er godt nok ikke særlig smart når der i to kæmpe starwars set mangler afgørende brikker, d... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Under al kritik Utrolig lang leveringstid, fik besked om at de havde modtaget min ordre 3 dage efter afgivelse, 4 dage senere kom denne. Kære kunde Klik her for at få flere oplysninger om statu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos
  2. Loja de brinquedos para crianças

Informação fornecida por diversas fontes externas

A comprehensive list of all LEGO toys including EXO-FORCE, MINDSTORMS, LEGO Duplo, BIONICLE, Knights Kingdom, CLIKITS, LEGO TECHNIC, LEGO Racers and many, many more.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,6

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

"VIP" bruger.

"VIP" bruger.
Bestiller et julesæt, som kan preorders som "VIP" kunde hos Lego, og lidt andet småtteri.
Lego vælger så at sende småtteri plus gave, men ikke det sæt som jeg egentlig har bestilt.

Det får ikke en til at føle sig særlig "VIP". Og leveringstiden på 2-4 dage, holder jo i den sammenhæng så heller ikke.

Ikke imponerende. Det må ganske enkelt kunne gøres bedre.

20 de setembro de 2021

Lang leveringstid og levering opdelt i 2 dele

Opdatering:
Jeg har netop fået besked fra PostNord om de regner med at levere min pakke i morgen. Men det er altså 1 uge og 1 dag det tog om levering i stedet for de 2-4 arbejdsdage der stod på legos hjemmeside. Og synes stadig ikke det er okay at dele pakken op i 2. Det ville være nemmere at sende det hele samlet. Giver dog 1 stjerne mere, fordi pakken endelig ser ud til at komme

Bestilte det helt nye Camp Nou LEGO-sæt i fredags og har endnu ikke hørt noget. Der står 2-4 arbejdsdage. Men ifølge jeres trackingsystem befinder pakken sig stadig i Belgien, hvilket også undrer mig, at I ikke har et helt nyt LEGO-sæt på lager i Danmark. Udover det undrer det mig også at LEGO vælger at sende LEGO vip gaverne i en pakke for sig selv og selve LEGO-sættet i en anden pakke. Modtog VIP gaverne i går med posten, men det jo ikke meget værd uden at have fået selve sættet. De blev afsendt samme dag, så det undrer mig meget at den ene pakke kom i går og den anden ikke er kommet endnu 🤨 Håber den dukker op senest i morgen. Det er dælme lang leveringstid, hvis pakken skal ligge i Belgien i 2 dage uden der sker noget

9 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Lego redder vores søns dag!

Vi havde købt en fin Lego Dinosaur til vores søn, og så kom han til at tabe dens arm ude på parkeringspladsen. Den efterfølgende dag finder vi desværre den ødelagte arm.

Jeg skriver og forklarer episoden til lego kundeservice og dagen efter dukker der en fin personlig mail op fra LEGO, hvor de skriver at reserdelen er påvej fra udlandet. Nogle dage efter kommer reservedelen fra Tyskland. Det er i mine en VIRKELIG GOD KUNDESERVICE! Tak til dig Stine! Du reddede vores søns dag 😀👍

31 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Super søde og flinke medarbejder der…

Super søde og flinke medarbejder der giver en rigtig god service.
Har ringet flere gange når der har manglet dele og det fungere uden nogen problemer. 👍
Jeg har også bestilt æsker der var i restordre uden problemer.😊

17 de agosto de 2021

Pisse dårlig service

Bestilte for nogle dagen siden 3 lego star wars ting og da de kom var 2 ud af 3 bokse ødelagte. Jeg førsøgte at skrive til deres support hvor jeg fik et svar 3 dage senere med at jeg skulle svare mailen med mit odre nummer. Det gjorde jeg og der er nu gået 3 dage igen. Så med få ord kan jeg sige at Lego sådan set er ligeglade med os så længe de bare får penge indenfor og deres support er lige med ingenting

12 de agosto de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

alt for lange leveringstider

Bestilte nye star wars vare på release tidspunktet, men har ikke set øjet af en forsendelse endnu, er nu 4 dage siden og næsten alle andre der har købt andre steder har fået deres, insane leveringstider, og de har ingen estimeringer på hvornår de kan sende, dårlig service

fik endelig min pakke sendt, men kun 2 dage for sent i forhold til deres 2-4 dage leveringstid, stadig en del der skal ændres i forhold til deres webshop struktur

4 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Næsten umuligt at returnere.

Jeg havde, for første gang, handlet i LEGO’s onlineshop. Desværre var det et fejlkøb og jeg forsøgte, lynhurtigt, at annullere ordren, men hos Lego er de meget, MEGET hurtige når de skal sælge, så den var allerede ekspederet og det vat ikke en mulighed. Pengene blev trukket og klodserne leveret, efterfølgende kæmpede jeg 3 uger og rigtig mange mails, med at få tilsendt en returlabel. De skriver ellers at det er frygtelig let at returnere en vare hos dem, man skal blot sende en mail og wupti, så modtager man returlabel. Hvis du er HELT sikker på at du køber det rigtige Lego, så kan jeg klart anbefale at handle der, men er det en gave som muligvis skal byttes så handl et andet sted.

10 de junho de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Har aldrig haft nogle problemer.

Jeg bruger legos onlinebutik rigtig tit. Jeg har intet at klage over, som er alvorligt. Leveringstiderne er lidt langsommere end lovet, og også i forhold til mange andre onlinebutikker, men det er okay. Deres VIP system er meget fint, dog kunne jeg godt tænke mig noget mere end farveark i deres VIP-medlemsbutik. Og kundeservicen har jeg heller aldrig haft problemer med.

12 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestemt ikke et sted man skal komme i…

Bestemt ikke et sted man skal komme i lære!
De pi.... groft sagt på deres lærlinge, og hvis der er problemer under uddannelsen tager de ikke fat i lærlingen og opspore problemet, nej de arrangere alt muligt bagved lærlingens ryg uden at involvere personen. Hvis du har det lidt svært på skolen, kommer du bare til at sidde og lave skole opgaver når du kommer tilbage på arbejde, istedet for vekslende skoleopgaver og maskin arbejde. Nej du bliver bare sat til at lave skole opgaver, og du får afvide du skal op til en "prøve" svendeprøve, men den svendeprøve har overhovedet intet med en rigtig, svendeprøve at gøre (kommer endda fra skolen). Syntes simpelthen ikke man kan byde en lærling sådan noget. Det er virkelig en ommer.

23 de abril de 2021

Forfærdelig kundeservice

Forfærdelig kundeservice
Jeg købte lidt før jul LEGO's Nisseklubhus i deres butik på strøget. Da jeg endte med også at få sættet i julegave, valgte jeg at returnere det sæt, jeg selv havde købt.

Det skulle dog vise sig at blive en besværlig affære, da butikken var corona-lukket. For at være sikker på at kunne få mine penge tilbage, kontaktede jeg online supporten, for at høre om jeg måtte vente med at returnere produktet til butikkerne genåbnede, eller om jeg skulle sende min pakke ind for at få pengene tilbage.
Efter TO UGER!!! fik jeg en mail om, at det ikke var muligt at vente - jeg skulle sende pakken til dem. Efter selv at afholde udgifterne til pakkemateriale, ventede jeg 3-4 uger mere, før jeg fik en meddelelse om at de havde modtaget min pakke, og at pengene var refunderet.
Jeg tjekkede min konto, og kunne ikke se nogen penge. Jeg kontaktede dem derfor igen, hvor jeg (efter 2 uger) fik besked om, at de var registreret til min konto, og kun kunne indløses gennem telefonordrer (hvem bruger lige det??)

Jeg har i dag (i april, 3 måneder efter jeg sendte pakken tilbage), forsøgt at købe et nyt sæt med mine gidsel-tagede penge, men har ikke kunne finde et telefonnummer til LEGOs telefonordrer. Når man ringer til LEGOs kundeservice, er det en svensk computerstemme der tager opkaldet. Nu har jeg forsøgt tre forskellige (danske) numre, men de går alle ind på det samme opkald.

Det synes jeg simpelthen er for dårligt!

14 de abril de 2021

Lang leveringstid

Bestilt et sæt lego i lørdagsmed lovning på det kom inden påske. Skulle være en gave til min søn. Pakken er ikke sendt og kundeservice svarer ikke andet end at de arbejder på det, men cil ikke svarw på hvornår de sender den.
Dårlig stil Lego

31 de março de 2021

Lang leveringstid

Lovede levering inden Påske hvis man bestilte inden midnat søndag.
Bestilling er idag, tirsdag, fortsat ikke afsendt og det er Påske på torsdag. Jeg tænker jeg derved først får min pakke efter Påske. Havde været lettere at købe tingene på Strøget i løbet af ugen.

30 de março de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte en vare hos jer og den kom…

Jeg bestilte en vare hos jer og den kom dog med lidt forsinkelse 14 dage efter, da det var en gave til min søn måtte jeg købe den et andet sted. Jeg sendte så legoen retur og fik først pengene retur 5 uger senere og det var først jeg rykkede i dem for anden gang jeg fik pengene. Det er ret træls.i burde tage lære af Zalando, hvor de er super hurtige til at meddele ud og returnere pengene inden for 2-5 dage. Jeg følte mig ikke værdsat som kunde.

18 de março de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais