Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har gitt Lego-sett og lysene deres fra LeLightGo til barnebarna mine i årevis. Jeg bestemte meg til slutt for å prøve en selv som et temposkifte fra puslespill! Jeg er så veldig glad for at jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt så mange tusinde kroner på lego, igennem rigtig mange år, og har aldrig været skuffet. Har i nyere tid også købt nogle af de nye store eksklusive sæt, Titanic, Concorde og Eifel tower.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg elsker Lego! Ligesom min søn på 7 år gør. Det er det eneste han ønsker sig til jul og fødselsdage. Så det er godt nok ikke særlig smart når der i to kæmpe starwars set mangler afgørende brikker, d... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Under al kritik Utrolig lang leveringstid, fik besked om at de havde modtaget min ordre 3 dage efter afgivelse, 4 dage senere kom denne. Kære kunde Klik her for at få flere oplysninger om statu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos
  2. Loja de brinquedos para crianças

Informação fornecida por diversas fontes externas

A comprehensive list of all LEGO toys including EXO-FORCE, MINDSTORMS, LEGO Duplo, BIONICLE, Knights Kingdom, CLIKITS, LEGO TECHNIC, LEGO Racers and many, many more.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,6

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte varer der er på lager iflg…

Bestilte varer der er på lager iflg hjemmesiden, med levering indenfor 2-4 dage. Det skulle bruges til fødselsdagsgaver på dag 5. På dag 6 er varerne stadig ikke kommet, dog afsendt står der. Er ellers fan af Lego, men sidste gang jeg køber via deres egen hjemmeside, er meget skuffet over de ikke har bedre styr på det.

13 de março de 2021

Dårlig sevice

Kan ikke anbefale at handle hos lego, fik en mail at nu var varen på lager, går ind og bestiller og får betalt med mit gavekort, går 2 dage og så er varen ikke tilgængelig. Får en besked når varen igen er tilgængelig. Nu er der gået 1 mdr mere og varen er betalt

16 de fevereiro de 2021

Fra 5 stjerne til 0 nu!

Er desværre super skuffet med Lego kunde service hvor jeg talte med en Englisk talerne supporter (tror hun var fra Polen eller CZ pga af hendes kraftig accent, der har jeg i øvrigt også) men hold da op hvor jeg fik en af værste hjælp og meget ubehagelig dialog med vedkommen, synes ikke man taler sådan til en kunde. Super skuffet og der er sidste gang jeg køber noget hos dem.

Arkivering før : Altid super service, hurtig leverance og mega flink support. Dog lidt vente tiden med support. Vi elsker jer!!!

14 de janeiro de 2021

Kontakt mig venligst

Jeg afgav en ordre den 25/12-2020, som jeg i dag har fået at vide ikke kan gennemføres. Jeg kan ikke kontakte nogen, så jeg ændrer gerne min sølle stjerne til flere, hvis jeg bliver kontaktet vedr. ordre T367660272.

20 de janeiro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Mangel fuld levering eller ingen levering

Kan desværre ikke anbefale at man skal bestille vare på deres web side, for der kan gå meget lang tid før de sender varen!!!
Jeg har lagt 3 ordre på ekstra klodser, men nu mere en 3 uger, ja så har jeg endnu ikke modtaget varen.
Jeg også godt at det har været jul og nytår, men nå man nu skriver på sin hjemmeside at varen sendes inden for 7-10 dage, så må man også forvente at varen bliver modtaget.
Så find et anden sted at køb dit LEGO.

5 de janeiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon kundeservice ikke mødt bedre…

Kanon kundeservice ikke mødt bedre ringede ang en pakke vi havde skrevet forkert adresse på og den røg tilbage til lego lager fordi posten/dpd ikke ville ændre adresse æske vi havde bestilt var ved at udgå og var den sidste de havde på lager medarbejdere jeg snakkede med blev virkelig ked af det på mine vegne over posten/dpd ikke ville hjælpe os og da den var kommet tilbage til dem var den sat tilsalg igen og væk da vi fik fat i lego og der var ingen ting medarbejdere kun gøre dsv. Så ligger på.... Ca. 10.min sener ringer hun igen og undskylder hun ringer igen men hun var virkelig ked af hun ik ku gøre mere så hun havde siddet og tjekket hvor de havde den på lager så jeg ku få den hvilket gjorde en stor forskel for havde sku glædet mig til det byg og var sku godt træt af posten/dpd ikke ville hjælpe mig og snakken med hende gjorde sku det hele beder så blev sku helt glad ind i hjertet over de har så skønne personer siddende i deres kundeservice....
Og ja ku ikke være mere glad for fik mod på at Skaffe den andet sted selv om jeg måtte gennem de fleste butikker på Sjælland uden held fandt den på Facebook og en uge sener fik vi besked fra lego de havde fået en tilbage de sendte til os så Sidder nu med 2 sæt...
Og elsker bare lego endnu mere efter denne oplevelse har bygget med lego siden jeg var 3.år og nu er jeg 36.år.... og nu bygger jeg sammen med mine to drenge på 6 og 10.
TAK for jer og for de fede sæt i laver til mig og mine drenge

31 de dezembro de 2020

kunde service lig nul

købte i august et start mario sæt til knægten i fødselsdagsgave. Ved udgangen af september går den elektroniske specielbrik så i stykker og Vi skriver til kundeservice første gang der går et par uger og får ikke andet end autogenereret svar tilbage men forsøger så igen. det er helt umuligt at ringe til kundeservice så igen må vi forsøge via nettet. igen får vi et autosvar om at der kan gå 4-7 dage før vi får svar på vores forespørgelse. der er nu gået over en uge igen og stadig intet svar derfor går jeg ind og udfylder igen denne gang på alle muligheder for at kontakte kundeservice og på alle får jeg autosvar om at de har travlt men vender tilbage inden for 4-7 dage. men her til aften ligger der så en mail der siger.

Vi er kede af det, men vi kunne ikke gennemføre din ordre ............., da den ikke bestod vores godkendelsestjek. Det kan der være flere årsager til, og det kan blot skyldes, at antallet af dele, du har anmodet om, overstiger vores maksimale ordremængde.
Vi vil gerne hjælpe dig med at få de løse dele, du mangler, men da godkendelsesprocessen foregår automatisk, vil enhver lignende ordre, du afgiver via vores hjemmeside, også blive annulleret.
Hvis du gerne vil afgive din ordre igen, så kontakt os, og vi vil med glæde hjælpe dig. Du finder vores kontaktoplysninger på

og det leder så tilbage til samme kontaktformel.
god strategi. min søn er rigtig ked af det og alle de LEGO sæt han har fået er så ubrugelige uden den ene brik. og det er faktisk næsten hele den serie.
Er meget skuffet over servicen og kvaliteten af Brikken. har ellers været en stor fortaler for at give det mere for lego frem for de andre klods mærker men det ændre sig jo nok efter denne oplevelse.

24 de outubro de 2020

Tilbehør og klodser

Bestilling af legoklodser, når man har smidt dem væk eller støvsuger har taget dem.
Ud af 35 dele, var alle udsolgt, tænker det betyder de ikke laver dem mere. Men alligevel 0 ud af 35 tilfældige klodser ?
Alt lego er mellem 1-3 år gammelt Det er store sæt vi snakker om ca 17 sæt. ??? elves, friends, disney,
Hilsen David Trebbien

24 de agosto de 2020

Sødeste kundeservice

Jeres telefon kundeservice, måske Elisabeth ( tror jeg det var) er simpelthen så super sød, var man lidt små irriteret over et problem på hjemmesiden bliver man lynhurtigt i godt humør efter en snak med hende (der med et trylleslag fikser problemet) og bare er så positiv i sin kommunikation! Alletiders oplevelse! Nu glæder jeg mig til min ordre kommer så jeg kan bygge mere Lego! Fantastisk hobby at opdage som 31 årig!

Tak! Og god dag til jer alle!

1 de julho de 2020

Kan klart anbefales

Har købt flere gange hos LEGO. Der er hurtig levering på lagervarer og elsker når der er en gratis gave med i købet. Der skal nok komme mange flere ordre fra mig i fremtiden.

26 de maio de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais