Lion Beddenshop Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Product werd in goede staat afgeleverd. Had echter wel graag van te voren een bericht gekregen wanneer het product bezorgd zou worden. Gelukkig was ik toevallig thuis.

Classificada 3 em 5 estrelas

Hoesloos dekbed besteld van 2.00x2.40, helaas is deze bij nameten 2.00x2.20, maakt voor mij niets uit maar kan mij voorstellen dat je bij een Lits-jumeaux de 20 cm wel gaat missen. Verder had ik oph... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke communicatie, vriendelijk en behulpzaam. Levering snel. Tevens ben ik erg te spreken over de kwaliteit van mijn nieuwe XXL 100% katoenen ochtendjas. Ik ben 1.67 m en weeg bijna 75 kg. Ik be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een tencel zomer dekbed besteld. Heel snel geleverd. Wij wonen boven onze winkel. Dat doorgegeven aan Lions. Dit hadden zij ook netjes geschreven op het adreslabel. De bezorger zei: ik moest wel aanbe... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

188 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

101 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

dik tevreden

snelle levering. duidelijke website met uitgebreid aanbod. ook de kwaliteit is goed. dus prijs kwaliteit is dik in orde.

6 de maio de 2025

Beste Peter,

Dank u wel voor deze mooie review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sander aardige man die zijn vak goed…

Sander aardige man die zijn vak goed verstaat voor mijn volgende aankoop zal ik weer daar langsgaan ik was bij megastore denhaag

10 de maio de 2025

Beste MR X,
Dank voor de mooie recensie, we gaan hem zeker aan Sander doorgeven.
met vriendelijke groet.

Vriendelijk personeel

De winkel in de Megastores Den Haag heeft een mooi assortiment matrassen, lakens en kussens, en het personeel is vriendelijk en geeft goed advies zonder je iets op te dringen.

3 de maio de 2025

Beste Rick,

Dank voor de mooie recensie, we gaan hem zeker naar het betreffende filiaal doorsturen.

snel geleverd

snel geleverd, product is conform de omschrijving op de website.

23 de abril de 2025

Beste Richard,

Dank voor de mooie recensie,
We zien u graag terug bij Lionbeddenshop.

Met vriendelijke groet.

Classificada 3 em 5 estrelas

Klacht gemeld over een hoeslaken wat…

Klacht gemeld over een hoeslaken wat binnen 4 maanden gescheurd was. In eerste instantie korte en onvriendelijke mail ontvangen zonder oplossing of excuses.
Bemiddeling gedaan via Bol.com en toen werd de toon anders(!)
Krijg uiteindelijk een nieuw hoeslaken....

22 de abril de 2025

Beste Kim,
Wij hadden eerst een andere bestelling van u voor ogen, met een andere kleur hoeslaken, vandaar dat het allemaal een beestje raar ging.
Het heeft er echt niet mee te maken of Bol, zich ermee bemoeit, wij verzorgen de retouren van ons bedrijf.
Wij hebben u dan ook na het zichttermijn nogmaals een hoeslaken gestuurd.
Hopelijk heeft u hier meer plezier van.
met vriendelijke groet

Snel reactie

Na dat de track en trace code niet werkte even een mailtje verstuurd en gelijk antwoord. De stoel hoezen past en zijn super zacht nu maar hopen dat ze ook een beetje kleur vast zijn.

9 de abril de 2025

Beste Marscha,
Dank voor de mooie recensie.

Lakens

Alles. De volgende dag in huis. Kleur klopte
Dus tevreden
Drukte op het knopje om later te bezorgen met daardoor minder verzendkosten, maar dat werkt niet!

18 de abril de 2025

Beste Gerlinde,
Dank voor de mooie recensie.

Zeer tevreden

Goed gecommuniceerd, snel geleverd, goed verpakt en prima prijs en kwaliteit.

2 de abril de 2025

Beste Carla,
Wat een mooie review, dank u wel.

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit, snelle levering en goede communicatie!

27 de fevereiro de 2025

Beste Willem-Jan,
Dank voor uw mooie review, fijn dat u tevreden bent.
Groet

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk en snelle service.

Makkelijk en snelle service.

24 de fevereiro de 2025

Beste Yvon,
Dank voor de mooie review, we hopen u snel weer te mogen begroeten op onze website.
Groet,

bestelling gedaan

Voor de eerste keer besteld en naar alle tevredenheid verlopen. Kwaliteit was goed en verzendkosten niet hoog. Ook goed via de mail te bereiken en snel antwoord retour. Ik ben tevreden en beveel dit bedrijf aan.

27 de fevereiro de 2025

Beste,
Groet,

Top service!

Afgelopen dinsdag waren wij in de winkel in Ridderkerk. Wat een geweldige leuke vriendelijke dames werken daar! Top service!

11 de fevereiro de 2025

Beste Y,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over dit filiaal, we hebben het aan hen doorgegeven.

Classificada 5 em 5 estrelas

Samen zoeken naar een oplossing

Een probleem voor mij betreft de kleur van het gekochte artikel, voor hen geen probleem samen telefonisch naar een oplossing gezocht.

6 de fevereiro de 2025

Beste Mevrouw Berkelmans,
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent.