Deze shop word gerund door een praktijkmens, die zijn passie met je wil delen. Niet verkopen om het verkopen maar goede adviezen voor beginners om geen kapitaal uit te geven aan overbodige spullen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
We hadden de Sparrow nightschool set besteld voor de verjaardag van onze zoon. Alleen had mijn man het huisnummer verkeerd ingevuld waardoor het pakket weer werd teruggestuurd. Nadat we telefon... Ver mais
De website vermeldde "voor 16 uur besteld, morgen geleverd". Ik heb vrijdag om 15 uur een bestelling geplaatst. Maandag ontving ik pas bericht van DHL dat het brievenbuspakket bij hen was afgelever... Ver mais
This company is excellent. All aspecten, service, advice customer care. Quick replies to any querulant. They give that personal and polite touch. Having dealt with this company for a few years now it... Ver mais
Informações sobre a empresa
De online winkel voor lockpickers en van lockpickers. Review je bestelling, levering of lockpicking tools. Dit is het review platform platform van Lockpick Webwinkel. Met Trustpilot hopen wij dichterbij onze klanten te komen en met behulp van jouw feedback de winkel blijvend te verbeteren. Dus goed of niet goed, wij hopen graag van je te horen wat je van je bestelling vond. Ons team is iedereen dankbaar en staat altijd paraat om contact met je op te nemen. Als je dus ooit een keer ergens mee zit mag je wat ons betreft altijd contact opnemen.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Top service!
S'avonds om 18 uur besteld en de volgende dag voor 11 uur al bezorgd. Top service!

Resposta da Lockpick Webwinkel
Leuk speeltje om te hebben
Leuk speeltje om te hebben, wel even oefenen voordat ik de handigheid heb.

Snelle levering. Zal vaker kopen
Goeie snelle levering. Alles is goed verpakt. Heel veel keuze op de website. Mijn vriend is er elke dag mee bezig. Ik mis misschien wat meer uitleg over bepaalde sloten waar ik mee vast loop. Ik zoek het online op, maar als het al op de pagina stond was het minder zoek werk. Zeker van plan om vaker iets te halen hier!

Alles was snel in huis
Alles was snel in huis, tensionrods zijn beetje heel dun en slapjes, je mist ook een top-keyway-tension bar. Dus slot moet altijd ruim genoeg zijn voor beide de pick en de tensionbar

Resposta da Lockpick Webwinkel
Duidelijke winkel, goede producten, uitstekende bezorging
Mijn bestellingen kwam goed verpakt en werdt spoedig bezorgt.
Goede omschrijving van artikelen en goede merken met varriatie.
Zeker een goede plek om eens te kijken voor de beginnende en gevorderde lockpicker

Resposta da Lockpick Webwinkel
snelle levering en duidelijke site

Very good experience
Very good experience, nice products and a great variety! I’ve just started lockpicking, and this webshop is a gold mine

temu/aliexpres producten verkopen
temu/aliexpres producten verkopen

Resposta da Lockpick Webwinkel
Reageert niet op de klantenservice terwijl ik duidelijk aangaf dat de lockpick stuk was.

Leuke webwinkel
100 procent betrouwbaar en goeie kwaliteit
Ik had vanmijzelf altijd goedkope die gauw stuk ging. Ik kocht toen een set bij lockpick webwinkel en deze zijn van goede kwaliteit.
Lock picks zijn zeker aan te bevelen.
En snelle levering.

Resposta da Lockpick Webwinkel
Skylender locks and pin kits
Placed my order on 4th November, delivered to my door the 11th November great speedy delivery 👍.
My Skylender locks and pinning kits are of high quality and I am looking forward to pick and re-pin them 👌

Resposta da Lockpick Webwinkel
great price and fast delivery
Good Reseller
The delivery was quick as promised, the products are as cheap and high quality as possible. Would buy again from here.
Great service
Prima kwaliteit
Snelle bezorging alleen werkte de sleutel niet op het slot van mijn zoon. Verder is de kwaliteit prima