Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Undersøkelsene og spørsmålene er enkle og greie å svare på. Jeg lærer mer om hvordan spørsmålene påvirker miljøet og bærekraftig, egentlig er meget viktig å være oppmerksom på. Undersøkelsene er ikke... Ver mais
M3 panel har et flott grensesnitt. De har undersøkelser som er relevante og intressante for de fleste. Valgene i forhold til svar alternativene er gode og ikke diffuse. Dette gjør det enkelt og forstå... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre M3 Panel NO
Escrito pela empresa
M3 Panel samarbeider med private selskaper, medier og offentlige myndigheter for å gjennomføre undersøkelser.
Registrering er gratis og det er ingen forpliktelse til å delta på: https://www.m3panel.no/no-nb-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !
Informações de contacto
Havnegade 39, 1058, Copenhagen, Dinamarca
- www.m3panel.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Gir en 5'er pga fornøyd med både type…
Gir en 5'er pga fornøyd med både type spørsmål samt hyppigheten av tilsendte spørsmål. Et lite minus for min del er at i det siste har jeg mottatt undersøkelser som kun kan besvares på mobiltelefon. Jeg har valgt bort mails på min mobil. Har kun mails på min stasjonære Mac, så nevnte undersøkelser får jeg ikke besvart.
Helt greit
Får undersøkelser hyppig, men kan komme oftere.
Hvis ikke hyppigere, så burde de gitt mer poeng i min mening.
Noen undersøkelser krever visse nettlesere.
Elendig.
Flere av undersøkelsene er oversatt med google og har dårlig språk og ledelse spørsmål med manglende svaralternativ. Om du leser fort, er kjapp i hodet og svarer for raskt får du beskjed om, etter at du har brukt tid på å svare på hele undersøkelsen, at de ikke kan bruke svaret ditt og du får ikke poeng. Andre ganger svarer du på en drøss spørsmål i et kvarter bare for å få beskjed om at du ikke er i målgruppen for undersøkelsen og derfor ikke får poeng.
Det må da gå an å screene ut i begynnelsen av en undersøkelse. Også elendig betalt og dårlig kundeservice. Vil ikke anbefale.

Flott
Flott, ikke noe problem i det hele tatt. Jeg elsker spørreundersøkelse fra M3

Resposta da M3 Panel NO
Forskjellige undersøkelser som gir gode…
Forskjellige undersøkelser som gir gode poeng man kan bruke på mye fint i butikken eller ta ut i gavekort og bruke andre steder. Undersøkelsene gjør også at du kanskje reflekterer litt mer over enkelte temaer enn du gjorde før

Resposta da M3 Panel NO
Morsomt å delta selv om ikke alle…
Morsomt å delta selv om ikke alle temaer er like lette å svare på. Spennende å samle poeng - det er mange flotte ting og stort utvalg i Go Gift butikken! Anbefales til alle som er liker å være med og si sin mening!

Resposta da M3 Panel NO
Greie undersøkelser og god kundeservice…
Greie undersøkelser og god kundeservice om noe går galt

Jeg liker det men lite undersøkelser
Jeg liker det men lite undersøkelser

Resposta da M3 Panel NO
Får en rekke gode spørsmål
Får en rekke gode spørsmål, og kjekt å svare på de.

Resposta da M3 Panel NO
Det er gøy og lett måte delt meninger
Det er gøy og lett måte delt meninger! Jeg føles en delt av M3Panel :) takk for jeg få lov å bli med.

Resposta da M3 Panel NO
Ofte syns jeg at undersøkelsene er for…
Ofte syns jeg at undersøkelsene er for lange. Liker de korte best. Har kjøpt gavekort 2 ganger men får ikke til å bruke de. Har dere noen tips til meg.
Morsom og lett å gjennomføre
Morsom og lett å gjennomføre. Samler poeng som kan byttes i gavekort.
Undersøkelsene er forståelige og…
Undersøkelsene er forståelige og interessante.
Undersøkelser man kan svare på
Undersøkelser man kan svare på. Ulike temaer som er relevante. Fine belønninger. Veldig fornøy vært medlem i endel år nå
Skammer folk
Jeg sjekket før i dag om jeg hadde nok poeng til en gavekort, jeg var under 3000poeng, da var en gavekort 3400 for en huuray. Når jeg da går over 3000 poeng er den plutselig 3800 poeng.

Resposta da M3 Panel NO
Plattformen virker dårlig og elendig kundeservice
Jeg har meldt meg inn for en god stund siden, men det dukker aldri opp noen undersøkelser. Jeg har prøvd å kontakte dem både på epost og på chat, men de svarer aldri. Elendig kundeservice.
Jeg har sendt mail til support"@"m3panel.com flere ganger, jeg har sendt melding på facebook og jeg har prøvd å ringe, så at de ikke har mottatt noe er bare tull, de bryr seg bare ikke om å drive med kundeservice. (" i epostadressen er for det det ikke er lov å ha epost i anmeldelser)

Resposta da M3 Panel NO
Undersøkelser gir meg masse kunnskap og…
Undersøkelser gir meg masse kunnskap og jeg lærer masse. Jeg trives med å svare alle undersøkelser.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.