Gir en 5'er pga fornøyd med både type spørsmål samt hyppigheten av tilsendte spørsmål. Et lite minus for min del er at i det siste har jeg mottatt undersøkelser som kun kan besvares på mobiltelefon. J... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Flere av undersøkelsene er oversatt med google og har dårlig språk og ledelse spørsmål med manglende svaralternativ. Om du leser fort, er kjapp i hodet og svarer for raskt får du beskjed om, etter at... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Sobre M3 Panel NO
Escrito pela empresa
M3 Panel samarbeider med private selskaper, medier og offentlige myndigheter for å gjennomføre undersøkelser.
Registrering er gratis og det er ingen forpliktelse til å delta på: https://www.m3panel.no/no-nb-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !
Informações de contacto
Havnegade 39, 1058, Copenhagen, Dinamarca
- www.m3panel.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
M3 panel har et flott grensesnitt
M3 panel har et flott grensesnitt. De har undersøkelser som er relevante og intressante for de fleste. Valgene i forhold til svar alternativene er gode og ikke diffuse. Dette gjør det enkelt og forstå hva man skal velge, noe som jeg opplever i forhold til andre panel i enkelte sammenhenger.
Nyttig platform som lærer deg underveis…
Nyttig platform som lærer deg underveis og du får også belønninger for det

Enkelt og greit!
Spørsmålene er enkle og greie og forholde seg til. Belønningen fungerer også som den skal. Skal fortsette så lenge som mulig med dette.

Resposta da M3 Panel NO
Tidsfordrivelse ved kjedelige stunder.
Jeg fått kjøpt mye jeg har ønsket meg med gavekortene fra M3 Panel. Og det er en tidsfordrivelse å svare på disse undersøkelsene.

Resposta da M3 Panel NO
Spørsmål/oppgaver er greie å jobbe med
Spørsmål/oppgaver er greie å jobbe med. Mykje vanlige spørsmål for den gjevne Nordmann.
Er avogtil eindel spørsmål med for lite svar alternativer som ikkje passer, men det er ikkje altfor ofte.
Savner eindel gaver som dei pleide å ha i gave butikken, men ellers er det heilt fint!

Kontoen min var på 3700 poeng
Kontoen min var på 3700 poeng, og de blokkerer kontoen min ... De er svindel, og de blokkerer kontoer uten forvarsel eller grunn.

Resposta da M3 Panel NO
Jeg lærer masse nye ting via å svare på…
Jeg lærer masse nye ting via å svare på forskjellig temaer og undersøkelser.

Resposta da M3 Panel NO
Sluttet å få spørreundersøkelser når…
Sluttet å få spørreundersøkelser når det nærmet seg muligheten for en "gave" ...
Tilfeldig?

Greit å få poeng
Veldig gode undersøkelser og opplevelse.
Her får man sine poeng og slipper å…
Her får man sine poeng og slipper å kaste bort tiden
Enkle spørsmål
Enkle spørsmål, du får poeng som du kan ta ut i gavekort eller varer.
Hadde gjene sett at man også kunde velge å ta ut det i rene penger. utbetalt til konto eller paypal
Den er enkel pluss enkelt å forstå…
Den er enkel pluss enkelt å forstå berra +++
Greie undersøkelser
Greie undersøkelser, kjekt å delta , kjekt å få gavekort for tiden du bruker til dette.
Gode undersøkelser med grei belønning
Gode undersøkelser med grei belønning. Kunne vært undersøkelser oftere, men alt i alt en veldig god side.
Supre og enkle spørsmål
Greit å bruke litt tid
Greit å bruke litt tid til å svare spørsmål og motta points. Og i Panelshoppen er det mange fine gavekort.
Undersøkelsene og spørsmålene er enkle…
Undersøkelsene og spørsmålene er enkle og greie å svare på. Jeg lærer mer om hvordan spørsmålene påvirker miljøet og bærekraftig, egentlig er meget viktig å være oppmerksom på. Undersøkelsene er ikke for lange og jeg er bevisst på svarene mine. En fin måte å få resten av samfunnet mer interessert i hva og hvordan vi bidrar til evnt endringer.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.