Gir en 5'er pga fornøyd med både type spørsmål samt hyppigheten av tilsendte spørsmål. Et lite minus for min del er at i det siste har jeg mottatt undersøkelser som kun kan besvares på mobiltelefon. J... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Flere av undersøkelsene er oversatt med google og har dårlig språk og ledelse spørsmål med manglende svaralternativ. Om du leser fort, er kjapp i hodet og svarer for raskt får du beskjed om, etter at... Ver mais
A empresa respondeu
Undersøkelsene og spørsmålene er enkle og greie å svare på. Jeg lærer mer om hvordan spørsmålene påvirker miljøet og bærekraftig, egentlig er meget viktig å være oppmerksom på. Undersøkelsene er ikke... Ver mais
M3 panel har et flott grensesnitt. De har undersøkelser som er relevante og intressante for de fleste. Valgene i forhold til svar alternativene er gode og ikke diffuse. Dette gjør det enkelt og forstå... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre M3 Panel NO
Escrito pela empresa
M3 Panel samarbeider med private selskaper, medier og offentlige myndigheter for å gjennomføre undersøkelser.
Registrering er gratis og det er ingen forpliktelse til å delta på: https://www.m3panel.no/no-nb-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !
Informações de contacto
Havnegade 39, 1058, Copenhagen, Dinamarca
- www.m3panel.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Hyggelige spørsmål om dags aktuelle…
Hyggelige spørsmål om dags aktuelle saker og lit premier i bland.
Jeg er veldig fornøyd med M3 Panel,
Jeg er veldig fornøyd med M3 Panel,
Spennende og greie undersøkelser.
Aldri noe tull med poeng og innløsning
Bra og enkelt
Bra og enkelt!
Eneste minus er at alder/kjønn osv ikke er forhåndsutfylt i de fleste undersøkelser.
Føles meningsfylt og svare på disse.
Føles meningsfylt og svare på disse.
Ønsker at de ikke er alt for lange og tidkrevende.
Greit å delta i ulike undersøkelser og…
Greit å delta i ulike undersøkelser og tema, for å bidra til kartlegging for oppdragsgivere. Noen tema mer sentral og aktuell.
Veldig bra å være med på panelet
Veldig bra å være med på panelet, fine premier og ikke for lange undersøkelser med gode temaer. Topp kundeservice også. Kan anbsolutt anbefale dette.
Ok måte og være med på og si min mening
Du kan delta når du vil
Du kan delta når du vil, ingen forpliktelser. Forskjellige temaer.
Tema valg
Får litt for mange invitasjoner til undersøkelser av samme tema. For eks, banker, forsikrings selskaper, ol tilsvarende som kommer meget ofte. Savner undersøkelser som omhandler samfunn, politikk, dagligliv, oa tilsvarende tema. Dessuten, ofte skjer det at jeg (kanskje pgs alder?) ikke er kvalifisert til undersøkelsen. Da lurer jeg på hvorfor? Har lagt inn ganskje deltajert info om de fleste tema som dere presenterer. Ellers, greit å opparbeide poeng som vekles i gavekort.
Godt fornøyd
Veldig greit at man kan svare når man vil. Kan ta alle tilgjengelige, bare korte eller lange undersøkelser. En kan ta pauser uten at det påvirker poengscore.
Savner litt at man kan velge ting i gaver, da har fått mange kjekke ting tilsendt. Synes gavekorta er litt vanskelige å få brukt, da ikje alle er like teknisk/logiske. Gavekorta skulle kunne gå opp i verdi i takt med hvor mye poeng man bruker, og ikje få feks 5 stk a 200 kr viss man veksler inn så mange poeng. Då kunne det vært 1000 kr, og 1 gavekort. Men kjekt gavekorta kan brukes flere steder
Gøy og kjekt med gavekort👍
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Det er gøy å gjøre noe aktivt besøk i butikk/forhandler og samtidig få belønning. Undersøkelsene i panelet er konkrete. Det står alltid hvor lang tid de tar – noe som gjør det lett å planlegge. Anbefales for alle som liker enkle oppgaver med litt ekstra igjen for innsatsen :)
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Det er gøy å gjøre noe aktivt besøk i butikk/forhandler og samtidig få belønning. Undersøkelsene i panelet er konkrete. Det står alltid hvor lang tid de tar – noe som gjør det lett å planlegge. Anbefales for alle som liker enkle oppgaver med litt ekstra igjen for innsatsen!

Resposta da M3 Panel NO
Ikke mulig å bli mer fornøyd
Anbefales på det sterkeste. Gode undersøkelser gode og lærerike tema.

Resposta da M3 Panel NO
Veldig bra å gi sin mening mot poeng
Veldig bra å gi sin mening mot poeng. Eneste negative er at du må samle massevis av poeng for å få hentet en belønning.
Helt greit
Får lite poeng pr undersøkelse. Men innimellom får jeg vekslet poeng med gavekort. Enkelt og greit.
Skulle ønsket meg et annet poengsystem som gjorde det enklere å forstå hvor mye poengene er verdt.
Enkelt og bruke og bra gavekort og…
Enkelt og bruke og bra gavekort og velge mellom :)
Fungerer meget bra!
Fungerer meget bra!
Jeg har svart på mange undersøkelser og tatt ut masse gavekort!

Resposta da M3 Panel NO
Kjekt og kunne hente ut premier i form…
Kjekt og kunne hente ut premier i form av gavekort.

Resposta da M3 Panel NO
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.