Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var inde hos jer i København og spise d.11 april og blev trukket 2 gange beløbet på kortet. Jeg ringer til jer 2 dage efter og får fat i en ekspedient som ikke kan hjælpe, men derimod siger jeg ska... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi fik pasta - en Alfredo og en Beef pasta. Det smagte ganske udmærket, hurtig og venlig betjening. Carlsberg Classic kunne absolut godt være koldere, men gled dog ned alligevel.

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget dårlig service hos Mama Rosa. Vi ventede næsten en time på maden. Min kæreste fik sin mad først, og den var kold. Jeg måtte vente yderligere 15 minutter på min mad. Personalet virkede uopmærksom... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig dårlig service, de spøger en om man bestiller en øl, bare fordi man skal være fuld. Maden er under alt kritik, kartoflerne er rå og kolde, og bøffen vejer 100 gram. Medarbejderne er nogle... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante ecléctico
  2. Restaurante italiano
  3. Restaurante

Informação fornecida por diversas fontes externas

Mama Rosa is the oldest restaurant on Strøget, and with our newly renovated premises we offer exclusive, Italian atmosphere in the heart of Copenhagen at a price bar where everyone can join. At Mama Rosa we serve authentic food made from good ingredients. With our dedicated chefs and waiters team, we strive to pamper you with an amazing overall experience where you can relax while enjoying a tasty meal, delicious drinks and good company. In the menu you will find, among other things, dishes from the original Italian cuisine, and with a stone oven imported from Italy we have made sure that you get a taste that will send you directly to the Boot country when you visit us. Choose whether you want to settle down in the restaurant's exclusive interior or enjoy your food on the street overlooking the Nikolaj Church. Our restaurant offers a total of 3 floors, which can be booked individually or together for your next big party or corporate event. We provide meals, a great atmosphere and free welcome drinks, so all you have to do is enjoy yourself with your guests. We look forward to welcoming you. Ciao!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sikke en gang pi..s

Sikke en gang pi.s! Cola fra maskine med ingen brus. To pizzaer kunne de sgu heller ikke lave, det var bolledej. Efter halvanden time kom de med pizzaerne men de var overhovedet ikke bagt nok. Sagde det til tjeneren som tog tallerkenerne og gik uden en beklagelse. 25 min senere kom de tilbage med DE SAMME SKÅRET PIZZAER, de var kul sorte. Sikke en flabethed. 400kr smidt ud i luften.

6 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi ventede alt for længe på kold mad

Vi ventede 35 minutter på en sodavand
Udover dette, ventede vi yderligere 15 minutter på hovedretten, som kom op kold og i to helt forskellige portionsstørrelser (vi havde bestilt det samme). Vi ville fortælle tjeneren herom, men hun havde så travlt, at hun ikke havde tid. SUPER synd for hende, hun havde så travlt at hun lavede fejl på fejl med folks bestillinger.. desuden fik vi, 30 minutter senere, vores forret. :)

Jeg fortæller ejeren, at deres søde kollega, har brug for hjælp - og han hiver (vitterligt hiver) hans ansatte i armen, og siger hun skal gå op og hjælpe. Burde han ikke som chef, selv tage action?

26 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt fra mama rosa…

Jeg havde bestilt fra mama rosa forleden, jeg ville have ændret min adresse så jeg ringet til dem for at få den ændret, men ham jeg snakket med kunne dårligt nok dansk eller forstå. Ikke nok med vi får forkert mad, så tager det 100 år før der kommer noget nyt, så gav de mig skylden for det hele fordi ham jeg snakket med hverken kunne tale særligt godt dansk eller snakke. Aldrig om jeg sætter mine ben hos dem igen

24 de julho de 2022

Alt for ringe

Alt for lang ventetid. Kold mad. Og totalt kaos. En meget ringe spisested midt i hovedstaden.

20 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Dont go there.. Dårlig mad og dårlig service

Dårlig mad og dårlig service. Kunne ikke få lov at bytte pomfritter ud til sweet potatos fries til min ret.
Måtte vente over 40 min på maden.
Min søn havde bestilt spaghetti carbonara, men den var så fyldt med peber så den var uspiselig, samtidig var den mere end kold.
Da vi sagde det til tjeneren, sagde tjeneren blot -i sagde ikke, at den skulle være uden peber. Nej det gjorde vi ikke for vi vidste ikke de havde tabt peber kværnen i maden.
Tjeneren talte kun gebrokkent engelsk var sur og uhøflig. Så vi fik lov at betale knap 400 kr for ingenting.
Kunne ikke engang benytte toilettet, da det var ulækkert og beskidt og uden papir.
Vi kunne se at vi ikke var de eneste der havde problemer...
Der var engang hvor det var et hyggeligt og godt sted.

12 de julho de 2022

Dårligt

Dårligt.
Tjener starter med at sige der var vente tid på mad. Men ville gøre det så hurtigt han kunne.
Det var sådan set fin oplysning.
Bestilte en pizza og en burger uden ost.
Fik det ret hurtigt. Det blev jeg lidt overrasket over, ni han sagde der var lang ventetid.
Meeen burger var kold, så sendte den retur. Fik så en ny varm burger med ost. Koster 145 kr. For en burger med lidt pomfrites.
Nå sender den ud igen. Og ventede så rigtig lang tid på at få min mad, igen. Den anden person var jo så færdig med sin pizza inden min mad kom.
De kunne ikke give rabat i kompensation.
Tjener spurgte til sidst om det var godt. Da jeg svarede nej det var det ikke, så vendte han rundt uden at sige noget og gik...
Ja, der kommer jeg aldrig igen.
Smagte bare heller ikke godt.

29 de maio de 2022

Hvis man kan give 0

Hvis man kan give 0, ville de få den. Over en times ventetid på maden og da den endelig kom, var det ikke det vi havde bestilt. Tjeneren prøvede at gøre det godt, men forstod ikke hvad vi sagde og køkkenet var ikke på hendes side. En god restaurant for nogle år siden. Men kommer ikke igen.

27 de maio de 2022

Dårlig kommunikation

Vi spurgte om et nyt bord og fik af vide at at der var et bord klar til os når de havde ryddet det. Efter 20 minutter så vi at kommunikation var så dårlig så de gav bordet til nogen andre foran os.
Nu har vi endelig fået vores mad og den er skrald

7 de maio de 2022

Yderst dårlig service

Yderst dårlig service, dårlig mad og overordnet dårlig oplevelse.
Det er tidligt på eftermiddagen, og gæsterne er få, dog må vi selv finde en tjener for at finde en plads. Efter 25 min, må vi igen selv kalde på en tjener for, at bestille.
Der går så yderligere en time før det første mad kommer, hvorefter halvdelen af os må vente en halv time mere igen. Maden var ovenikøbet halv-kold og smagsløs. Aldrig igen!!

4 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligere service skal man lede længe…

Dårligere service skal man lede længe efter. Vi havde bestilt bord, havde sms reservation, og alligevel påstod de, at vi ikke havde bestilt plads.
Oplevelsen på restauranten var en stor skuffelse maden var virkelig elendig og betjeningen aldeles uhøflig
- hold jer væk - find et andet og mere servicemindet sted at placere dine penge.

1 de maio de 2022

Værste resturent til dato

Værste resturent til dato. Smider os ud når vi ikke engang er halvvejs med drinks og maden fordi deres “boss” told them to kick us out. Vi havde ventet på betjening i 40 min. Da drinksne og maden endelig kommer, så bliver vi spurgt 10 min efter om han skal pakke maden i en bakke så vi kan tage det med hjem. De begynder så 20 min efterfølgende at sige vi skal betale og får utrolig skæve blikke hele tiden. Værste resturent håber den bliver lukket af Fødevarestyrelsen.

23 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeres mad har givet dårlig mave!

Jeg besøgte Mama Rosa i går eftermiddags og jeg var på ingen måder særligt begejstret.. Drikkevarer og mad kom relativt hurtigt hvilket er okay. MEN! Jeg sidder dagen efter ved morgentimerne og har fået virkelig dårlig mave. Fødevarestyrelsen burde kigge forbi! Ønsker ikke at flere ender ud i samme oplevelse som mig selv...

Det mad jeg bestilte så okay ud men da jeg havde spist noget af det så var det som om at maden ikke havde fået nok minutter hvor det så er at det går op for mig at jeg havde spist rå kyllingestykker… Jeg kan simpelthen ikke forstå at Mama Rosa kan slippe fra dårlige anmeldelser! Stedet burde blive tvangslukket!

Det her var mit sidste besøg hos Mama Rosa.

Hold jer væk derfra, og find et andet sted at spise.

5 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdeligt krænkende og rå kylling

Jeg bestilte en kylling-burger, det viste sig at der var et stykke bacon, da jeg ikke spiser svin, er dette utilgiveligt og vildt at de kan slippe med en dårlig anmeldelse…en anden gæst ved selskabet bestiller samme burger og får noget der minder om rå kylling. Fødevarestyrelsen burde give jer et besøg!

24 de março de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais